kisa boy takintisi.37 yaş:(((

melis1978

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2007
796
167
123
47
Kizlar tibben caresi olmayan bir dert.yani şu yuzyildayiz ve neden hala kolay bi caresi yok cidden anlamis degilim.tek care ameliyat onuda hem sadece cucelere yapiyolar hemde olanagim yok...boyum cok kisa resmen yer cucesiyim.coook takinti ediyorum. 155 boy.kendimi cok kisa hissediyorum ne yapsamda aklimdan atamiyorum resmen kompleks yapiyorum(( 155 boyunda olupta memnun olan varmiii?

Ay ne abarttiniz. Sukredin bence. 155 gayet normal. Kilonuz falan kac ki? Benim dayim 198 yengem de 150ydi dusununce komik geliyor ama yengem cok tatli bir insandi. O minyon tipi varya hala gnc kizlara tas cikartir.. Gerci bosandilar yengem baskasiyla evlendi ama sebep boy degildi yani :))

Ben varım
1.57'yim
Bodur tavuk, her gün piliç bence

Kısa olduğum için yaşımı göstermiyorum diye düşünüyorum.

Ben varım 1.56 yım . Ne yapayım bende yasımdan 4 yas en az kucuk gosterıyorum . Bırde yanaklarım kırmızı . Gelmıssın 37 yasına bıraz gec degıl mı dert etmek ıcın ? Spor yapsaydın keske zamanında . Şuanda yapabılırsın kaslar bır sey oluyomusta bır spor yapınca bır kac cm acılıyormus falan arastır bı .

Bende 170 boy var.Cocuklugumdan beri hep yasimdan buyul gosterdim
halende oyle..
Arkadaslarim var minyon tipliler 10 yas buyukler ikiside benden,citi pitilar.Kilo olmadiktan sonra kisa dediginiz boyunuzlada gayet guzel gorunursunu

benim arkadaşım 1.55 valla çok memnun halinden çok da güzel tatlı sevimli bir kız evlendi hem de 2 çocuk yaptı .. siz niye dert ettiniz?

Gereksiz bir takinti. Fit bir vucudunuz varsa okceli ayakkabilarla gayet hos gorunebilirsiniz. Eee, hani dert?

Hayat cok kisa, hayattan zevk almaya bakin.

bende 157ım hayatımın %50sı boy komplexiyle geçti sonra bi baktım bu bana topukluyla her koşulda taş gibi yürüyebilme başarısı katmış şaka bir yana kendinle barışmalısın bir çok yaşıtından genç gözükmenin, minyon kadının aslında erkeklerin gayette tatlı bulduğunun farkına var :) Ben çoğu fotografta çekilin en minik benim deyip en öne geçip taşlık ormanlık yolda ,yorulunca hop diye sevdiceğimin kucagına atlayıp o yolu rahatlıkla gecıyorum mesela minyon olmanın avantajlarını kullanmıyorsun sen hep ondan o komplex

annem 148 hiç daha "ayyy ben çok kısayım" dediğini duymadım

hem o çok kilolu da varil modunda yani

eskiden o kadar kilolu değilmiş gayet de sevimli imiş

babamla arasında 24 cm var

ben 163 üm benim de eşimle aramda 22 cm var

çok da önemli değil 155 olmanız

bir de ergen değilsiniz yani bu yaşta artık bunları aşmanız lazımdı

acaba hayatınız rahat başka derdiniz m yok umarım öyledir

kıyafetlerinizi ona göre seçin ama çokkk da dert etmeyin

Allah dert vermesin kilonuz yoksa hiç sıkıntı yapmayın he kilo varsa kilo verin o boyda bir şey yok gayet normal ..

Anna Kendrick, Hilary Duff, Lady Gaga, Shakira vb. gibi bi rçok ünlü bayanın boyları 155 civarı. Takıntı yapılacak bir durum olsa emin ol onlar bir çözümünü bulurdu. Bence boyla kilo orantılı olduktan ve doğru giyinmeyi bildikten sonra bir önemi yok. Bu arada benim boyum da 157 ama bunu hiç takıntı yapmadım. Önemli olan öz güven. Sen kendine güvenirsen kimse sana boyunla ilgili yorum yapamaz.

Önemli olan boy değil bak Shakirayla pique ye aslında koyy renk pantolonlar biraz yüksek bel giyersen altına ten rengi stiletto yada babet(mevsim kış ama:) uzun gösterir diye düşünüyorum üst kıyafetinide uzun tutmassan bacaklar özellikle uzun gösterir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…