Yok cnm ben GENCLIGIMDE hic sorun etmedim.kompleks 30 dan sonra basladi:)37 yaş dış görünüşü sorun etmek için biraz tuhaf bir yaş değil mi?
Kısalar genç gösterirciler çıkın aradan. Sinir oluyorum size.
1,55 cidden kısa değil,birde topuklu giysen 1.60 mis gibiBen de durum cok farkli 30 dan sonra takmaya basladim valla
bi dönem bende boyumu takıyodum kafama söylesem boy ölçmü defe koyarsın deseneAy ne abarttiniz. Sukredin bence. 155 gayet normal. Kilonuz falan kac ki? Benim dayim 198 yengem de 150ydidusununce komik geliyor ama yengem cok tatli bir insandi. O minyon tipi varya hala gnc kizlara tas cikartir.. Gerci bosandilar yengem baskasiyla evlendi ama sebep boy degildi yani :))
37 yaş bu işler için geç değil mi? Yani sizin özgüvenli ve olgun olmanız gereken bir yaş...
merak ettim bak şimdi boyunuBende kısa kadınları hep daha çekici buluyorum
Ben kazulet gibiyim gibi geliyor
Ne kadınsı bir topuklu ayakkabım var
Ne bekarken uzun erkekler veya uzun kız arkadaşlar
Fotolarda kavak yelleri esen kazma gibiyim
Tek iyi yönü jartiyer çorabını kurtaran uzun bacaklar
beeeeeğğğnn !!!Kizlar tibben caresi olmayan bir dert.yani şu yuzyildayiz ve neden hala kolay bi caresi yok cidden anlamis degilim.tek care ameliyat onuda hem sadece cucelere yapiyolar hemde olanagim yok...boyum cok kisa resmen yer cucesiyim.coook takinti ediyorum. 155 boy.kendimi cok kisa hissediyorum ne yapsamda aklimdan atamiyorum resmen kompleks yapiyorum(( 155 boyunda olupta memnun olan varmiii?
Yok cnm elestirilmedim hic.esimde gayet memnunbeeeeeğğğnn !!!
152 cm idim , hamileyken kısalanlar varmış 2 cm kadar ,doğumdan sonra ölçmedim
hiç takıntı kompleks olmadı aksine memnunum :)
36 yaşındayım evliyim eşimde 186 cm.
bence takıntı ve kompleks halindeyseniz, evvelden bu konuda eleştirildinizmi acabada nöyle takıntı oldu, yani altında bir neden olabilir , onu aşarsanız sanırım sorununuzda çözülür, el ayak düzgün akıl bütün olsun arkadaşım. dert etmeyin bence gayet iyisiniz.
Aynen işte gercek sorun bu.etrafta benden baska yokk:)153 154 boyum önceden de cok takmıyordum şimdi de ama bi tek fotograflarda arkadaşlarla çekildigimde meksika dalgasına sebep oluyorum o zaman takıyorumÇan eğrisi gibi oluyor benim çekildigim fotograflar yahu arkadaslarımda hic benim boyda degil maşallah hepsi filenin sultanları endamında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?