kisa boy takintisi.37 yaş:(((

37 yaş dış görünüşü sorun etmek için biraz tuhaf bir yaş değil mi?

Kısalar genç gösterirciler çıkın aradan. Sinir oluyorum size.
Yok cnm ben GENCLIGIMDE hic sorun etmedim.kompleks 30 dan sonra basladi:)

153 154 boyum önceden de cok takmıyordum şimdi de ama bi tek fotograflarda arkadaşlarla çekildigimde meksika dalgasına sebep oluyorum o zaman takıyorum Çan eğrisi gibi oluyor benim çekildigim fotograflar yahu arkadaslarımda hic benim boyda degil maşallah hepsi filenin sultanları endamında

Bence sorunu boyunuzu uzatmaya care arayarak degil takintilariniz icin psikiyatriste giderek cozebilirsiniz.
Selvi boylu degilsiniz ama gayet de ortalama bir boyunuz var.

37 yaş bu işler için geç değil mi? Yani sizin özgüvenli ve olgun olmanız gereken bir yaş...

bi dönem bende boyumu takıyodum kafama söylesem boy ölçmü defe koyarsın desene

Bende kısa kadınları hep daha çekici buluyorum
Ben kazulet gibiyim gibi geliyor

Ne kadınsı bir topuklu ayakkabım var
Ne bekarken uzun erkekler veya uzun kız arkadaşlar
Fotolarda kavak yelleri esen kazma gibiyim

Tek iyi yönü jartiyer çorabını kurtaran uzun bacaklar

merak ettim bak şimdi boyunu

Teyzemde 155 , 38 yaşında 28 gösteriyor. Çok da sağlıklı bir bayan arkadaşlarım çok beğenir. Bencede çok güzel..

kilolu değilseniz avantaj bence minyon olduğunuzdan direk 10 yaş küçük görnürsünüz bence güzel bişey ki bende çok uzun değilim ama mutluyum buna da şükür allah başka dert vermesin konu sahibi

beeeeeğğğnn !!!

152 cm idim , hamileyken kısalanlar varmış 2 cm kadar ,doğumdan sonra ölçmedim

hiç takıntı kompleks olmadı aksine memnunum :)

36 yaşındayım evliyim eşimde 186 cm.

bence takıntı ve kompleks halindeyseniz, evvelden bu konuda eleştirildinizmi acabada nöyle takıntı oldu, yani altında bir neden olabilir , onu aşarsanız sanırım sorununuzda çözülür, el ayak düzgün akıl bütün olsun arkadaşım. dert etmeyin bence gayet iyisiniz.

Gençsiniz daha uzarsınız :)

şaka tabiki kırılmayın.. bende senelerce saçlarımı takıntı yaptım çünkü normaldeb baya azlar... ama belli bir yaştan sonra atlattım... takmamak elde değil ama ne zaman eksik taraflarımı düşünsem hemen benden kötüleri düşünüyorum...

Yok cnm elestirilmedim hic.esimde gayet memnun
Aynen işte gercek sorun bu.etrafta benden baska yokk:)

sen kendin demişsin boy uzatma maeliyatını daha kısa boylara yapıyorlar diye... benim de boyum 1.60 kiom da var azıcık ne yani hep beraber oturup ağlayalım mı boyumuz kısa diye ??? hiç de takamam giyerim topuklumu çakarın topuzumu 20 cm uzatırım boyumu

yazın da veriyorum kiloları kesitiriyorum saçları bebek oluyorum bebek ....

Boyun genç - yaşlı durmakla alakası bile yok .
Uzun boylu olup yaşından 10 yaş küçük duranlarda gördüm .
Kısa olup yaşlı duranda .
Değiştirilemeyecek şeylere takılmamak lazım .
İnsan kendini olduğu gibi sevmeli .
Sağlıklıysan gerisi boş .

Ben 1.73 um.
Topuklu giyemiyorum herkes virvir ediyo
Deve gibisi heh onu da giymissin tam olmussun diye..
Bunu dert mi edeyim simdi?
Ihtiyaciniz olan : Şükür lazım cokça..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…