Evet cnm eşim 180evlimisin
Yooo tabikiii sukur ediyorum.o başka,kompleks yapmak ve burada derdini paylasmak baska.bu ikisini karistirmaAllah'a sukreder misiniz? İki ayaginiz bacaginiz var yuruyebiliyorsunuz. Cuce demissiniz yani o begenmediginiz cucede olabilirdiniz..cok ayip boyle dert olmaz ancak sukur olur..
155 gayet normal derken agzindan bal damliyor bal :) tesekkurler cmm keske bana gorede oyle olsa...yenge ve eşi de cidden cok uyumsuzmus beaa :)Ay ne abarttiniz. Sukredin bence. 155 gayet normal. Kilonuz falan kac ki? Benim dayim 198 yengem de 150ydidusununce komik geliyor ama yengem cok tatli bir insandi. O minyon tipi varya hala gnc kizlara tas cikartir.. Gerci bosandilar yengem baskasiyla evlendi ama sebep boy degildi yani :))
Normal diyenlere bayiliyorummm bi sarilip opesim geliyo :) :)Allah dert vermesin kilonuz yoksa hiç sıkıntı yapmayın he kilo varsa kilo verin o boyda bir şey yok gayet normal ..
Boy kac ?Bende kisayim ama insanların kisasin demesi yüzünden kendimi kısa diye tanımlar oldum. Bence hiçte kısa değilim ya neyse :) takmışlar boyuma. Millet delirmis yahu. Yok yüzün cok guzel de azıcık boyun uzun olsa... Karsidaki insana sende boy olmuş ama .... diyesim geliyor. Neyse canınızı sıkmayın. Bunlar hep başkalarının düşünceleri. Onlar öyle sacmaliklar uretmeselerdi, biz de kısa diye tanimlanmazdik. Hem kime göre kısa neye göre kısa? Kendinizi sevin. :) çünkü sizi seven insanlar ve sağlıklısınız.
159Boy kac ?
155 gayet normal derken agzindan bal damliyor bal :) tesekkurler cmm keske bana gorede oyle olsa...yenge ve eşi de cidden cok uyumsuzmus beaa :)
çoktaann kabullenmiş olması lazımdı,hem gerçekten kısa değil,bende 1.59 um37 yaş dış görünüşü sorun etmek için biraz tuhaf bir yaş değil mi?
Kısalar genç gösterirciler çıkın aradan. Sinir oluyorum size.
Boyumu kompleks yaparken yasimi da kompleks yapmaliyim sanirim:) :)37 yaş dış görünüşü sorun etmek için biraz tuhaf bir yaş değil mi?
Kısalar genç gösterirciler çıkın aradan. Sinir oluyorum size.
Kiz benim daha yeni bebegim oldu ne topraga bakmasi.boyu dert ederken bide yaşı katma araya :):)Apla 30'u devirdik bi gozumuz topraga baki artik bosver..
Sarı gacı Shakira yi bir daha ornek gosterini vuracam yalniz
Ben de durum cok farkli 30 dan sonra takmaya basladim vallaçoktaann kabullenmiş olması lazımdı,hem gerçekten kısa değil,bende 1.59 um17,18 yaşlarımda takıyordum ama artık takmıyorum..
Boyumu kompleks yaparken yasimi da kompleks yapmaliyim sanirim:) :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?