kisa boy takintisi.37 yaş:(((

Bende kisayim ama insanların kisasin demesi yüzünden kendimi kısa diye tanımlar oldum. Bence hiçte kısa değilim ya neyse :) takmışlar boyuma. Millet delirmis yahu. Yok yüzün cok guzel de azıcık boyun uzun olsa... Karsidaki insana sende boy olmuş ama .... diyesim geliyor. Neyse canınızı sıkmayın. Bunlar hep başkalarının düşünceleri. Onlar öyle sacmaliklar uretmeselerdi, biz de kısa diye tanimlanmazdik. Hem kime göre kısa neye göre kısa? Kendinizi sevin. :) çünkü sizi seven insanlar ve sağlıklısınız.

Kısa boylu arkadaşlarımın neredeyse hepsi çok beğenilen, güzel ve hatta seksi kızlar.
1.68 boyumla hep kıskandım o bodur tavuk her dem piliç durumlarını.
Avantajı çok bence.İstediğiniz gibi mini giyebilirsiniz, topuklu giyebilirsiniz asla abartılı durmaz.
Tadını çıkarın derim.

Allah'a sukreder misiniz? İki ayaginiz bacaginiz var yuruyebiliyorsunuz. Cuce demissiniz yani o begenmediginiz cucede olabilirdiniz..cok ayip boyle dert olmaz ancak sukur olur..
Yooo tabikiii sukur ediyorum.o başka,kompleks yapmak ve burada derdini paylasmak baska.bu ikisini karistirma

155 gayet normal derken agzindan bal damliyor bal :) tesekkurler cmm keske bana gorede oyle olsa...yenge ve eşi de cidden cok uyumsuzmus beaa :)

Boy kac ?

Ya son zamanlarda bu boy konusunu çok görür oldum.
Yahu niye takıyorsunuz kafanıza ,ben de kısayım 1.58'im.Hiç de rahatsız değilim .Aksine çok memnunum.
Kısa boy bana daha kadınsı,daha çekici ve sevimli geliyor uzun boydansa.Ben uzun boylu olmak istemezdim.
Hem yaşça daha küçük gösteriyor vs.
Sonra bir erkeğe sarıldığımda onun göğüs hizasına gelmek isterim ben şahsen.Kendimi daha korunaklı hissederim.

Bende 1.55 boyundayim ergenken takinti yapardim şuan gayet rahatım bu kadar takmayın.

Çevremde hep bizim boylarımızda insanlar var. Takmanızın nedeni size kısa diyen insanlar biliyorum. Kısa değiliz.

Uzun olunca ne olacak?
37 yaşında böyle bir derdim olacağı hiç aklıma gelmezdi. İmrendim size

37 yaş dış görünüşü sorun etmek için biraz tuhaf bir yaş değil mi?

Kısalar genç gösterirciler çıkın aradan. Sinir oluyorum size.
çoktaann kabullenmiş olması lazımdı,hem gerçekten kısa değil,bende 1.59 um17,18 yaşlarımda takıyordum ama artık takmıyorum..

Apla 30'u devirdik bi gozumuz topraga baki artik bosver..
Sarı gacı Shakira yi bir daha ornek gosterini vuracam yalniz

37 yaş dış görünüşü sorun etmek için biraz tuhaf bir yaş değil mi?

Kısalar genç gösterirciler çıkın aradan. Sinir oluyorum size.
Boyumu kompleks yaparken yasimi da kompleks yapmaliyim sanirim:) :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…