- 22 Ağustos 2008
- 4.118
- 2.652
- 448
gereksiz takıntı diyorum ve konudan çıkıyorum.
Şu benim listedeki zayıf kızlar demek öyle yapıyor.. bu böyle değild
Nolur kal..
En azından senin gibi terbiye yoksunu değilim. çok şükürhayırdır sana noluyo? sana da mı yer cücesi dediler.
bana laf atıp birde laf yetiştireceksin ya diyen terbiyeli biri şükür ediyor. ne içtiysen iyi kafa yapıyor belliki.En azından senin gibi terbiye yoksunu değilim. çok şükür
sen şimdi burdan gidemezsinde laf yetiştireceksin ya
tühh bak ne güzel gidiyodun..
bana laf atıp birde laf yetiştireceksin ya diyen terbiyeli biri şükür ediyor. ne içtiysen iyi kafa yapıyor belliki.
Yoo allah var hep sukrederim elim ayagim tutuyor ve saglikliyim diye.benim amacim isyan degil.yanlis anlasilmasin...ben bir rahatsizligimi kompleksimi dile getirdim sadece...ha bu dertmi dersen,derdin kucugu var buyugu var benimkide kucucuk bi dert iste.Dediğiniz gibi kompleks.
Şükredeceğiniz yerde dert ediyorsunuz. Hiç engelli birini görüp kısa boyunuza içlenir misiniz?
Çok kısa olduğunu düşünüyorsanız topuklularla uzatın o zaman.
Ben 160cm yim eşim 180cm yanında çok kısayım ama hiç dert etmiyorum.
:))) ben hep diyorum ama.bi 3-5 cm daha uzun olsaydim diye.sen 3 santimle yirtiyosun cucelikten cnm.Ben de 158'im yer cücesi ne alaka yani?
:))) ben hep diyorum ama.bi 3-5 cm daha uzun olsaydim diye.sen 3 santimle yirtiyosun cucelikten cnm.
Boydan cok daha onemli seyler var diyor,konumu okuyor,icerigine bakiyor ve ustelik yorum yaziyorsun.Benim icin dert de senin icin degilse lutfen yazmadan gec....Sen herhalde ergenlik dönemini geç yaşıyorsun, senin yaşındaki bir insan bu hayatta boydan çok daha önemli şeyler olduğunu bilmeli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?