kisa boy takintisi.37 yaş:(((

Bence boydan ziyade fiziğin düzgün olması önemli. Benim boyum 164 mesela. Eskiden (daha kısayken) ben de çok takıntı yapardım. Allah var şimdi de 4-5 cm uzun olmayı isterdim ama takıntı yapacak kadar düşünmüyorum bunu.

Benim bacak boyum uzun vücuduma göre. Bir arkadaş var bu çalıştığım yerde. Bir kez laf arasında boyum 172 demişti şok olmuştum. Yanyana gelmeyince benden uzun olduğu anlaşılmıyor. Çünkü fiziği güzel değil. Kolay kolay söylemem bu tarz şeyler ama aradaki onca boy farkımıza rağmen ben bu vücudumla ona bin basarım.

Herkes Shakira örneği vermiş ben de hastayım kendisine ama kısa boy ve çekicilik denince benim aklıma hep Eva Longoria gelir. Eski kocası kendisinden çok genç bir basketçiydi.

Kabullenmek en iyi ilaçtır çoğu zaman. İhtimal, yıllar öncesinden beri boy uzatmaya dair aranan çareler, umutlar, beklentiler hala bilinç altında dolanıp duruyor. Şunu kendine telkin etmeli ve inandırmalısın; bu saatten sonra boyun asla uzamayacak, hatta tam tersi beş on sene sonra daha da kısalmaya başlayacaksın.

En azından senin gibi terbiye yoksunu değilim. çok şükür
sen şimdi burdan gidemezsinde laf yetiştireceksin ya
tühh bak ne güzel gidiyodun..
bana laf atıp birde laf yetiştireceksin ya diyen terbiyeli biri şükür ediyor. ne içtiysen iyi kafa yapıyor belliki.

bana laf atıp birde laf yetiştireceksin ya diyen terbiyeli biri şükür ediyor. ne içtiysen iyi kafa yapıyor belliki.

Ben sana espiri yapmıştım ama kapasiten almadı..
Hemen aşağlar gibi laf çarptın. Buda senin kaliteni ortaya koydu
Kahve içiyorum sana da ısmarlayabilirim

Dediğiniz gibi kompleks.
Şükredeceğiniz yerde dert ediyorsunuz. Hiç engelli birini görüp kısa boyunuza içlenir misiniz?
Çok kısa olduğunu düşünüyorsanız topuklularla uzatın o zaman.

Ben 160cm yim eşim 180cm yanında çok kısayım ama hiç dert etmiyorum.

Kizlar yorumlarin cogunda farkettimki 150 155 boyunda ne kadarda cok bayan varmis meger..burada acilan kilo-boy orantisiyla ilgili bi topikte masallah kimse 160 dan aşagi degildi :) konuma gostermis oldugunuz durusce yaklasimdan dolayi tesekkur ederim..

Yoo allah var hep sukrederim elim ayagim tutuyor ve saglikliyim diye.benim amacim isyan degil.yanlis anlasilmasin...ben bir rahatsizligimi kompleksimi dile getirdim sadece...ha bu dertmi dersen,derdin kucugu var buyugu var benimkide kucucuk bi dert iste.

Benim de boyum 1.52 kilom 44.Daha 18 yaşındayım ama uzayacağımı da zannetmiyorum annem babam kısa.
Aşırı komik duruyoruz erkek arkadaşımın boyu 1.93
Bence önemli olan fiziğinizin de düzgün olması,şu zamana kadar sevgilimden kötü bir şey duymadım,aksine ben çok hareketliyim sırtına falan tırmanıyorum eğleniyoruz. Kendinizi sevin lütfen,hiç kimsenin sizi fiziksel anlamda eleştirmeye hakkı yok,benimle dalga geçenlere cevabını veriyorum boyumla da mutluyum. Yani 1.60 falan olsam iyiydi ama napalım artık şükür

Ben de kısayım, soyum hobitlere dayanıyor sanırım.
Ömrüm boyunca hiç şikayetim olmadı, grubun en sevimlisi hep ben oldum.
Avantajları çok fazla tek dezavantajı mutfak dolabının üst rafı :)
Ben halimden çok memnunum, toplu ayakabıyı günlük hayatta kullanmam.
Boyumu uzun gösterecek diye o eziyeti çekemem.
Ne çok övdüm kendimi sanırım ama kendimle fazla barışığım
Allah başka dert vermesin

Sen herhalde ergenlik dönemini geç yaşıyorsun, senin yaşındaki bir insan bu hayatta boydan çok daha önemli şeyler olduğunu bilmeli.

Sen herhalde ergenlik dönemini geç yaşıyorsun, senin yaşındaki bir insan bu hayatta boydan çok daha önemli şeyler olduğunu bilmeli.
Boydan cok daha onemli seyler var diyor,konumu okuyor,icerigine bakiyor ve ustelik yorum yaziyorsun.Benim icin dert de senin icin degilse lutfen yazmadan gec....

Insan birseyi sorun ediyorsa bunun yaşla başla ne alakasi var yahu.tutturmuslar ergenmisin diye.yaşima laf edenler sanirim siz bu yaşa hic gelmiceksiniz yada 36 dan direk 38 e atlicaksiniz :)

Gayet normal boyun
Bende 1.57 yim gayette uzun gorunuyorum cok memnunum boyumdan hiç topuklu da giymem
Kısa olupta topuklu giyenlerden de hiç haz etmem. Elin ayağın tutuyor kimseye muhtaç degilsin bunun için şükredeceginize kendinize kopleks edinmişsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…