kisa boy takintisi.37 yaş:(((

Kisalirsam hiç kalmam ki,yok olurum. :)))

Kim kardashian, kylie minogue çoğu ünlü bu boylarda. Gayet güzel ve seksiler. Sen kendine güven gerisi gelir. Benim boyum 1.74 ne arkadaşlarım var yanlarında dikkat bile çekemediğim :)

aynı boydayız, kısa olduğum için daha yeni reddedildim aracı kişiye öyle söylemiş iyi ama kısa olması beni rahatsız etti demiş, (gerçi ben de onu beğenmedim) banaysa ısınamadığını söyledi, direk söylerlerse Allah'ın gücüne gider diye mi düşünüyorlar acaba çünkü diğer görücüler de aynısını yapıyor kanepede arkama yaslandığımda havadaki ayaklarıma topuklu terliklerime ayakkabılarıma bakıyorlar ve sonradan oğlumuz uzun dedikleri kulağıma geliyor birilerinden. dengim olmayan kişiler karşıma ısrarla gelip gelip duruyor. başlarda umrumda değildi gerçekten, insanların tavırları sözleri bende kompleks oluşturdu. gittiğim lisedeki bi kız, işte bu en kısa sınıfta ben ondan uzunum dedi(kızın yüzünde de hastalık sonucu kısalık belli oluyordu, kendi beni söylemese umrumda olmazdı da işte.), üniversitede bi çocuk oturan bi kızın yanına gitmemi istedi ben ayaktayken, o zaman aynı boyda olurmuşuz, bi tanıdığımız çocukken hastalık geçirip benden daha kısa ve zayıf oğluna beni istemek için bi çok defa söyledi bunalım ve komplekste level atlattı bana, kimseye saygısızlık etmeyen ben kadının suratına bakmıyordum çok üzülüyordum o zamanlar. şimdi yanımdan geçen iriyarı kızları kadınları görünce elimi tutsa insanlar 10 yaşındaki kızıyım sanar diye düşünüyorum. sadece kısa değilim inceyim minyonum omuzlarım dar göğsüm çocuk göğsü gibi saçlarım zayıf uzamıyor yani 10 yaşındaki kızlarla aynı gibiyim işimde özgüvenim de düşüyor tepe gibi kişiler bana havadan bakarken ben kafamı yukarı kaldırmak zorunda kalıyorum üstüme yapışan bi hırka topuksuz bi ayakkabı giyip işe gidemem işimdeki insanlara da özgüvenim düşüyor. bunlar gibi unuttuğum şeyler minnacık boyuyla laf da söylüyor vs....
kk'de her bu konu denk geldiğinde hiç dert değil diyor herkes çok normal falan diye ısrar ediyorlar ama gerçek öyle değil işte hayatta sürekli karşımıza çıkıyor bu konu. şöyle deseler olabilir hani, bu dermansız bi hastalık gibi rahatsız edici olabilir ama öyle kabul edeceksin haline şükret yapacak bişey yok şeklinde söyleseler olur. ama direk "Türk ortalama boyu, gayet iyi gayet normal" olmuyor bence. bu boyda olup rahatsız edici tavırlarla hiç karşılaşmayanlar yapılı mı görünüyorlar, çok olgun kişilerle mi muhattap oluyorlar ya da söyledikleri gibi özgüvenleri tavan yapmış durumda mı (söylemeye cesaret edemezler mahvederim onları şeklinde) merak ediyorum. saçma bulduğum bi örnek de shakira vs örnekleri ona bakarsak mankenlerin tümü uzun boylu. kısa boyda güzel yapılı bir fizik güzel bir yüz yüksek topuk makyaj saç ses yetenek falan durumu kurtarıyordur. sarı saç falan da insanı olgun gösterebiliyor. işte uğraşıp duruyor insanlar durumu iyileştirmek için kimisinin durumu da zaten iyi oluyor yapılı, güzel göründüklerinden.
ben de 29 yaşındayım 39 olduğumda da yaşadığım üzücü anıları unutmuycam ama yapacak birşey yok kendimizi böyle kabul edicez en iyisi kendimizi farklı alanlarda geliştirmek sanırım. kısayım diye beni reddedenlere de hakveriyorum bu da bi seçim. artık boyumu eskisi kadar önemsemiyorum.

Elinizde olmayan şeyler için kendinizi yıpratmayın. Size en yaraşan formda yaratılmışsınızdır. İlle kendinizi daha yukarda hissetmek istiyorsanız bütün topuklular sizin emrinizde. Hem sanki Finlandiya'da yaşıyorsunuz da kızlar fidan gibi erkekler sülün. 1.75 i zor gören erkekleri olan bir toplumda kimse sanmıyorum ki sizin boyunuza takılsın

Boydan cok daha onemli seyler var diyor,konumu okuyor,icerigine bakiyor ve ustelik yorum yaziyorsun.Benim icin dert de senin icin degilse lutfen yazmadan gec....
Senin yaşındaki bir insandan daha mantıklı bir dert bekliyor olabilirmiydim acaba

Bazen insanlar kendilerini bile kabullenemiyor eksik aramaktadırlar etrafına bak engelli insanlar var kolları bacakları yok sen takmışsın boya bodur tavuk her zaman piliçtir bunu düşün kendini sev

Belki farklı bir açıdan bakıcam hanımlar, bende konu sahibiyle aynı boydayım 40 yaşındayım .
Boyumuz uzun değil lakin bukadar dertlenecek kadar kısada değil !!

Hepimizin sonu toprak 1.70 de olsak 1.40 da olsak . Demekki arkadaş boyuyla sınav oluyor , anlıyorumki başka sıkıntı vermemiş rabbım .vermesinde ...

Arkadaşların önerdiği gibi bi piskolağa gitmenizi tavsiye edicem çünkü bu boyda bukadar takıntı normal görünmüyor altında başka sebepler olabilir ....

Evet canim eveeet.anlamiyorlar istee.yorumlara bi goz atarsan,baska derdinmi yok cokmu rahatsin.sakat olmadigina dua et gibi birsuru zirvalik var.ben sakat olmadigima sagligima hep dua ederim zaten.buraya konu actiysam bu isyan degilki sadece bi sorun bi dert.kompleksliyim dedim diye burda ruh hastasi muamelesi yapanlar oldu:)

Ne insanlar var yaa millet takmis bu yasta ne derdi bu diye.cidden ne kadar geri kafali bir toplumuz. estetigine duskun bakimli bir bayanin boyunu kilosunu vs vs sorun etmesinden daha dogal ne olabilirki.

Kilo neyse insanın elinde olan birşey ama boy? Sence bunlar aynısımı
Arkadasim bir derdim var topigine insanlar sorunlarini yazip bi kac guzel soz bir iki teselli duymaya geliyorlar veyahut öneri care vs bulmaya...yani sen kimi neyi ne icin yargilamaktasin neyin pesindesin onu anlamadim

erkekler minnak fındık kurdu gibi hatun ararken, hatunların 3 5 cm nin derdini yapmasını anlamıyorum. Victoria secret meleği olmadığınız sürece boyunuz gayet iyi. çok dert oluyorsa, topuklu ayakkabı önerelim.

Arkadasim bir derdim var topigine insanlar sorunlarini yazip bi kac guzel soz bir iki teselli duymaya geliyorlar veyahut öneri care vs bulmaya...yani sen kimi neyi ne icin yargilamaktasin neyin pesindesin onu anlamadim
Bence bu bir dert değil, asıl derdi olanlara haksızlık yapıyorsun.
Ne etsen ne yapsan boyun u za maz canım, bu allah tarafından verilen bir şey.
Kilo verilir saç boyanır göze başka renk lens takılır ama bazı özellikler var bunlar değişmez.
Bunu anlatmaya çalışıyorum yaşıt olduğum sana.

Sana gore dert olmayabilir.ama tabi derdin kucugu var buyugu var.engelli insanlara bakarak benimki kucuk bir dert.bide,,derdini soylemeyen derman bulamaz derler.bir arkadas yorumunda platesin yaş gozetmeksizin boyu 2 ile 5 cm arasi uzattigini yazmis.ben bunu bilmiyordum actigim konu sayesinde ogrendim.yani dedigim gibi,ben kompleks derecesinde takinti haline gelecek kadar sorun ediyorum yillardir.bende buraya yazdim.buda gayet normal.ustelik bir derdim var topiginde kucuk sorunu olanlar yazamaz diye bir kural koymamislar ki.

Bu boyda bu takinti normal degil derken ne guzel soyluyosun:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…