- 23 Aralık 2018
- 4.833
- 12.046
- 138
- Konu Sahibi Summer-girl
-
işte bu gidişin sonu budur diyorum nesini anlamıyorsunuz. belli ki iyi anlaştığı biri var konu sahibinin ama bir boy tutturmuş gidiyor hatta boyu geçtim uyluk diyor. uyluğa takılan bir kadının sağlıklı bir eş seçimi yapacağına inanıyor musunuz?
kriter aramak yüksek kriterler koymak genç kızlıkta işler talip bolken şimdi 36 yaşında öyle yüksek beklentilere girmek anlamsız. sonuçta senin kriterindeki adam 20'lerinde kızla da evlenebiliyor. sen 20'lerinde erkekle evlenebiliyor musun?
biraz mantıklı bakın anlarsınız demek istediğimi.
öyle gitsin ilk karşısına çıkanla evlensin demiyorum. boy boy diye tutturmak anlamsız. daha önemli detaylara bakmalı.
bu tarz ufak detaylara takılanlar evlenseler de mutlu olamıyorlar.
Diretirim. Sana ne? Ergenlikle alakasi ne?
Canim ya, bu adam benden 3 yas kucuk ve yasimi biliyor. Genc kiz arayisi olabilir tabii ama demek yok ki yurt disindan benimle flort ediyor. Bunu dusunebilmek icin yuksek IQ'ya ihtiyacin yok.
işte 36'ında, anca muhtemelen normalde yüzüne kimse bakmadığından netlerde birilerini arayan adamlar denk geliyor demek ki.. yurt dışında bile şansı yoksa adamın ne yapalım ne çıkarsa bahtıma diyordur :)))
diretirsen böyle buralarda konu açarsın daha fazla. uyluklara bakmaya devam...
yüksek iq luk iş değil bu.. o kadar uzun boylu arayan şimdiye bulurdu demek ki uzunlar da seni tercih etmiyor bir de böyle düşün
Ne kadar inciri bir yorum yapmışsınız , insanlar evlenmek zorunda değil. İstedikleri tarzda biri ile neden evlenmek istemesinler2-3 sene sonra buralarda evlenemedim diye ağlayacak bir konu sahibi görüyorum.
benzer konularda aşırı seçicilik yaptıkları için evlenemiyorlar dediğimde bana tepki gösterenler bu konuya iyi baksın, 36 yaşında bir hanımefendi var ve ergen kızlar gibi ille de uzun olsun diye diretiyor.
bu kadar uzun erkek seviyorsanız zamanında bulacaktınız şimdi 36 yaşından sonra cüce olmadığı sürece ortalama boya razı olacaksınız zira uzun erkekler de genç kız istiyor gibi.
konu sahibinin yaşı size niye dert oldu anlamadım. Bu kadar kadınları aşağılamanız 20 lik bulur demeniz ne kadar hoş. size deseler zorunuza gider mi? herkes istediği kritere bakabilir. aynı hayatı paylaşcak olan o. erkek de istediği kritere bakabilir. ama bu şekilde söylenmesi ne kadar hoş. bu şekilde konu sahibini üzünce mutlu olcak mısınız?
yaşı bana niye dert olsun ben de 30'larımdayım dedim zaten.. bu yaşta ille de şöyle olsun böyle olsun demek anlamsız diyorum. ergen kızlar yapar onu yaşın getirdiği bir olgunluk bir tecrübe olmalı ki bu tip diretmelerin anlamsız olduğunu kavramış olması gerekirdi o yaşta.
Ay ben de gerildim sanki çok zengin , çok yakışıklı , her şeyiyle mükemmel erkek istiyorum demişsin gibi davranışlar çok üzücü. Alt tarafı boyu benden uzun olsun demişsinHayretler icerisindeyim ya.
Diledigini yazabirsin.
Ay ben de gerildim sanki çok zengin , çok yakışıklı , her şeyiyle mükemmel erkek istiyorum demişsin gibi davranışlar çok üzücü. Alt tarafı boyu benden uzun olsun demişsin
tamam evlenme o zaman da uygun birini bulamadım diye düşünürsün. :))Ben evlenecegimi belirtmedim. Belki de evlilik karsiti biriyim. Ne olacak simdi?
tamam evlenme o zaman da uygun birini bulamadım diye düşünürsün. :))
Siz mükemmel olmadığınız için bence mükemmel beklemeyin zira 180 bir erkek olsam 170 altındaki kadınlara bakmazdım :) 170 boyum var bugüne kadar 170 olan erkeklerle çok konuştum ettim keşke sizdeki ego bendede olsaydı en azından elle tutulur bir boyum var
asıl saçma olan beğendiğimi bulacağım diye diye kendisi için gayet uygun olacak erkeklere sırt çevirip sonra da evlenemedim diye ağlayan bayanların düştüğü durumdur. kimse beğenmediği biriyle evlenmek istemez ancak onu kaşı onun boyu onun şuyu diye diye kimseye şans vermeden beğendiğini bulamaz kimse. dikkatli okuyun yazdığımı.
sonuçta hanımefendinin beğeneceği erkekler de neden 24-25 yaşlarında genç bir hanımla evlenmek varken 30'ların sonlarına gelmiş heyecanı, albenisi, doğurganlığı düşmüş birini tercih etsin ki?
sizin boy kriteriniz varsa başkasının da yaş kriteri olur. hayat eşit değil.
Gayet de evlenebiliyor, 33 yaşındaki arkadaşım 23 yaşındaki birisiyle evlendi. Kesin erkek olduğunuzu düşünüyorum.işte bu gidişin sonu budur diyorum nesini anlamıyorsunuz. belli ki iyi anlaştığı biri var konu sahibinin ama bir boy tutturmuş gidiyor hatta boyu geçtim uyluk diyor. uyluğa takılan bir kadının sağlıklı bir eş seçimi yapacağına inanıyor musunuz?
kriter aramak yüksek kriterler koymak genç kızlıkta işler talip bolken şimdi 36 yaşında öyle yüksek beklentilere girmek anlamsız. sonuçta senin kriterindeki adam 20'lerinde kızla da evlenebiliyor. sen 20'lerinde erkekle evlenebiliyor musun?
biraz mantıklı bakın anlarsınız demek istediğimi.
öyle gitsin ilk karşısına çıkanla evlensin demiyorum. boy boy diye tutturmak anlamsız. daha önemli detaylara bakmalı.
bu tarz ufak detaylara takılanlar evlenseler de mutlu olamıyorlar.
Bu nasıl bir zihniyetişte 36'ında, anca muhtemelen normalde yüzüne kimse bakmadığından netlerde birilerini arayan adamlar denk geliyor demek ki.. yurt dışında bile şansı yoksa adamın ne yapalım ne çıkarsa bahtıma diyordur :)))
diretirsen böyle buralarda konu açarsın daha fazla. uyluklara bakmaya devam...
yüksek iq luk iş değil bu.. o kadar uzun boylu arayan şimdiye bulurdu demek ki uzunlar da seni tercih etmiyor bir de böyle düşün
zaten genellikle kısa boylu kadınlar daha cok takılıyor erkeklerde boy isine. 170 olan kadın pek umursamıyor.
tabi 170 olan 165 erkeği istemeyebilir bunu anlarım belki ama 180 den asağisi kisa kesinlikle olmaz diye üstünü cizenler genellikle kendi boylarına takılan kadinlardan oluyor.
ben 1.57 boyumla 1.95 sevgili yaptim yukaridakilere gore elle tutulur boyum yok ve 1.95 adam isteme hakkim da yok.Evet öyle. Kendi arkadaslarimin hepsinde boyle oldu. Uzun boylu kiz arkadaslarim kendi boylarinda, ya da azicik kisa erkeklerle evlenirken biz kısalar olarak 180-185 erkeklerle evlendik.
Lakin bunda kizalacak birşey göremiyorum ben.
İstemek suç mu? Bir insanin bir insani herhangi bir nedenden begenmeme hakki var. Boy olur kilo olur, kafa şekli olur bunlara bakabilir insanlar... (sümek kafa sevmeyen arkadaşa selamlar)
ben 1.57 boyumla 1.95 sevgili yaptim yukaridakilere gore elle tutulur boyum yok ve 1.95 adam isteme hakkim da yok.boy takintim yoktur ama bu konu her acildiginda “hep kisalar uzun istiyor, kisalar soyle yapiyor boyle yapiyor” yorumlarindan kusucam yani.
boyle bir genelleme yapildigini da bu forumda gordum, sanki insanlar yokkk bok gibi bir insan olsun ama boyu 1.90 olsun diyorlarmis gibi algi yaratiliyor. yok abi iyi bir insan olsun, boyu da uzun olsun yani kadin bunu isteyemez mi? bu konu beni cok gerdi hsajshsjsh
Benim eşim de kısa 175 boyu. İnsanlıktan nasibini almamış selvi boylular da tanıdım. Eşim şu dünyada bana en sevgili kişidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?