Kisa boylu mu ne?

Ayrıca bu konuya sinirlenme sebebin nedir? Kısasın diye mi? Herkesin kendi düşüncesi. Konu sahibi kısa boylu olup karşısındaki adamı mükemmel istiyor bu saçmalık.
ben neden sinirleniyim aaaa sadece diyorum ki adamin boyunun uzun olmasi onu mukemmel yapmiyor. bir de ortada hicbir sey yokken gelip kadina “ben uzunum ben uzun erkek isteyebilirim sana noluyor sen isteme” falan diyosun. isteyen istedigi ozelliklerde birini arar, sen de ara ne olacak yani?

Ona lafım yok demek istediğim herkes kendine göre özellik arasın. Bence sen anladım 190 lık bir erkek bulmuşsun diye zamanında gözün yükseklere çıkmış ama alakası bile yok. Davul bile dengi dengine

Ona lafım yok demek istediğim herkes kendine göre özellik arasın. Bence sen anladım 190 lık bir erkek bulmuşsun diye zamanında gözün yükseklere çıkmış ama alakası bile yok. Davul bile dengi dengine

Niye herkes kendine gore özellik arasin???? Kisalar uzun erkekleri kapiyor size kalmiyor diye kiziyorsunuz dimi bu kadar.

Yok çok buluyorum diyorsaniz demek ki herkese yetecek kadar erkek varmiş. Milletin denkligi siz ilgilendirmemeli bu kadar.

Kişi kendindeki eksikleri tamamlamayı düşünebilir belki. Çok içine kapanık kişilerin atılgan, dışa dönük kişilerle görüşmesi gibi. Benim çevremde de genelde 180-190 olsun diyen kadınlar 1.55-1.60 civarı oluyor. Benim gibi 1.70'e daha yakın kısımda olan kadınlar boyuna daha yakın erkeklerle görüşmeyi tercih ediyor genelde. Yorumunuzu görünce çevremde de böyle olduğunu fark ettim. Ben futbolcu-manken ikilisi gibi görünen çiftleri de beğeniyorum aslında. 1.70 civarı erkek ve o civarlarda veya daha uzun kadın ikilisi hoşuma gidiyor. Çok aşırı bir fark olmadığı sürece :)

Konuyu açmışsa ilgilendirdi aynen hepsini kaptınız bana kalmadı

Karakteri iyi olsunda boyu dert olsun amaan

Iste boyle; yok sakali cikmiyor, yok kafasi kel, yok boyu kisa, yok armudun sapi uzumun copu seklinde ithamlarla alisveris listesi gibi "ideal erkek ozellikleri" listesi cikaran insanlar asla mutlu olamiyorlar. Belki o ideal erkeklerini buluyorlar ama hayatlarini zindan ediyor o ideal erkekler.. veya uc bes ay sonra bunun ask olmadigini anlayip gozleri saga sola kayiyor, gelsin ihanetler..
Demem o ki, ask boya posa bakmaz.
Ask maddeyle olculemez.
Askin kistasi yoktur.
Askin gozu kordur..
Secmece karpuz gibi "uzun boylu ossun, kasi gozu kalin ossun, accik da kasli ossun" diyerek pat diye gokyuzunden onunuze dusurulmez mutluluk
Ask cok baska birseydir.
En kisa zamanda tatmaniz dilegi ile.

1.80 eşim,1.60 ben.Size göre elle tutulur boyum yok ama 1.80 lik kocam var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…