- 27 Mart 2017
- 9.508
- 48.086
- 548
- Konu Sahibi Summer-girl
-
ben neden sinirleniyim aaaa sadece diyorum ki adamin boyunun uzun olmasi onu mukemmel yapmiyor. bir de ortada hicbir sey yokken gelip kadina “ben uzunum ben uzun erkek isteyebilirim sana noluyor sen isteme” falan diyosun. isteyen istedigi ozelliklerde birini arar, sen de ara ne olacak yani?Ayrıca bu konuya sinirlenme sebebin nedir? Kısasın diye mi? Herkesin kendi düşüncesi. Konu sahibi kısa boylu olup karşısındaki adamı mükemmel istiyor bu saçmalık.
Belki 20'lik biri için terk edilmiştir
Ona lafım yok demek istediğim herkes kendine göre özellik arasın. Bence sen anladım 190 lık bir erkek bulmuşsun diye zamanında gözün yükseklere çıkmış ama alakası bile yok. Davul bile dengi dengineben neden sinirleniyim aaaa sadece diyorum ki adamin boyunun uzun olmasi onu mukemmel yapmiyor. bir de ortada hicbir sey yokken gelip kadina “ben uzunum ben uzun erkek isteyebilirim sana noluyor sen isteme” falan diyosun. isteyen istedigi ozelliklerde birini arar, sen de ara ne olacak yani?
Ayrıca bu konuya sinirlenme sebebin nedir? Kısasın diye mi? Herkesin kendi düşüncesi. Konu sahibi kısa boylu olup karşısındaki adamı mükemmel istiyor bu saçmalık.
Ona lafım yok demek istediğim herkes kendine göre özellik arasın. Bence sen anladım 190 lık bir erkek bulmuşsun diye zamanında gözün yükseklere çıkmış ama alakası bile yok. Davul bile dengi dengine
Kişi kendindeki eksikleri tamamlamayı düşünebilir belki. Çok içine kapanık kişilerin atılgan, dışa dönük kişilerle görüşmesi gibi. Benim çevremde de genelde 180-190 olsun diyen kadınlar 1.55-1.60 civarı oluyor. Benim gibi 1.70'e daha yakın kısımda olan kadınlar boyuna daha yakın erkeklerle görüşmeyi tercih ediyor genelde. Yorumunuzu görünce çevremde de böyle olduğunu fark ettim. Ben futbolcu-manken ikilisi gibi görünen çiftleri de beğeniyorum aslında. 1.70 civarı erkek ve o civarlarda veya daha uzun kadın ikilisi hoşuma gidiyor. Çok aşırı bir fark olmadığı sürece :)zaten genellikle kısa boylu kadınlar daha cok takılıyor erkeklerde boy isine. 170 olan kadın pek umursamıyor.
tabi 170 olan 165 erkeği istemeyebilir bunu anlarım belki ama 180 den asağisi kisa kesinlikle olmaz diye üstünü cizenler genellikle kendi boylarına takılan kadinlardan oluyor.
Takılıyoruz burada, bence çok ciddiye almayın :)çok şükür öyle bir şey yaşamadım ama daha iyisi için terkettiğim biri olmuştu
Konuyu açmışsa ilgilendirdi aynen hepsini kaptınız bana kalmadıNiye herkes kendine gore özellik arasin???? Kisalar uzun erkekleri kapiyor size kalmiyor diye kiziyorsunuz dimi bu kadar.
Yok çok buluyorum diyorsaniz demek ki herkese yetecek kadar erkek varmiş. Milletin denkligi siz ilgilendirmemeli bu kadar.
Karakteri iyi olsunda boyu dert olsun amaanBu aralar biriyle gorusuyorum. Profesyonel bir platformda tanistik, facebook'ta eklestik. Tipi, kariyeri, yazismalari falan uygun. Adam yurt disinda ve ancak yazin buraya geldiginde yuz yuze gorusebiliriz.
Her sey iyi de ben bir seye takildim. Boyu kisa gibi. Uzun boylu erkeklerden hoslaniyorum ben halbuki. Illa ki bir puruz cikacak zaten.
Ben kisa (1.63), o kisa, ne olurdu uzun olsa?
Ya senin gibi evli bekar ayırt etmeyen birinin kimseyi kapamamiş olması ilahi adalet midir nedir, bilemedim.Konuyu açmışsa ilgilendirdi aynen hepsini kaptınız bana kalmadı
Aynen adam kalmadı bana çok kişiyle olduğum için yaban elmaYa senin gibi evli bekar ayırt etmeyen birinin kimseyi kapamamiş olması ilahi adalet midir nedir, bilemedim.
Konuyu açmışsa ilgilendirdi aynen hepsini kaptınız bana kalmadı
Ya senin gibi evli bekar ayırt etmeyen birinin kimseyi kapamamiş olması ilahi adalet midir nedir, bilemedim.
1.80 eşim,1.60 ben.Size göre elle tutulur boyum yok ama 1.80 lik kocam varSiz mükemmel olmadığınız için bence mükemmel beklemeyin zira 180 bir erkek olsam 170 altındaki kadınlara bakmazdım :) 170 boyum var bugüne kadar 170 olan erkeklerle çok konuştum ettim keşke sizdeki ego bendede olsaydı en azından elle tutulur bir boyum var
Mükemmel mi, ilahi hiç güleceğim yoktuYaaa, oyle miymis? Bu haliyle de mukemmellikten dem vuruyor.
Aynen adam kalmadı bana çok kişiyle olduğum için yaban elmaMune
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?