- 31 Aralık 2017
- 6.463
- 22.153
- 348
- 28
- Konu Sahibi Summer-girl
-
Ben yine de kollarım ağrıyor diye ya da kiloluyum ya sandalye kırılmasın diye dalga geçerek ya da başım dönüyor vs bahanelerle onun sandalyeye çıkıp uzanmasını, perdelerimi asmasını istiyorumBence mutfak dolabının üst rafına ulaşabilmeli bir erkek ya sandalyeye çık in çok zor oluyor
sassyassyy çok tatlısın bugün180 erkek mukemmel mi oluyor tirsi sen hangi dunyada yasiyosun ayrica elle tutulur boy ne demek?
Summer-girl konudan cikamiyorum her yoruma ayri sinirleniyorum cok pardon
Belki 20'lik biri için terk edilmiştirBu 20 yas kompleksiniz nereden geliyor?
Evet mükemmel bu arada ben soyadımı vermemişken senin inatla yazman nedir ?180 erkek mukemmel mi oluyor tirsi sen hangi dunyada yasiyosun ayrica elle tutulur boy ne demek?
Summer-girl konudan cikamiyorum her yoruma ayri sinirleniyorum cok pardon
İnsanların kısa demeyeceği :)Mukemmellikle alakasi ne?
Elle tutulur boy araligi nedir?
kiz ben senin soyadini nerden biliyim eski nickin diye yazdim ahajshsjshsjsh istiyosan guncelle mesajini ben de bunu guncellerim ifsalanmaEvet mükemmel bu arada ben soyadımı vermemişken senin inatla yazman nedir ?Mune
Aynen öylezaten genellikle kısa boylu kadınlar daha cok takılıyor erkeklerde boy isine. 170 olan kadın pek umursamıyor.
tabi 170 olan 165 erkeği istemeyebilir bunu anlarım belki ama 180 den asağisi kisa kesinlikle olmaz diye üstünü cizenler genellikle kendi boylarına takılan kadinlardan oluyor.
Eski kullanıcı adım waterlily ama sen bilirsin ifşalanma derken? Baya takipçimsin devam etkiz ben tirsi senin soyadin mi nerden biliyim eski nickin diye yazdim ahajshsjshsjsh istiyosan guncelle mesajini ben de bunu guncellerim ifsalanma
Bu arada neden sinir olduğunu anladım 157 yi görünce vah vah vahben 1.57 boyumla 1.95 sevgili yaptim yukaridakilere gore elle tutulur boyum yok ve 1.95 adam isteme hakkim da yok.boy takintim yoktur ama bu konu her acildiginda “hep kisalar uzun istiyor, kisalar soyle yapiyor boyle yapiyor” yorumlarindan kusucam yani.
boyle bir genelleme yapildigini da bu forumda gordum, sanki insanlar yokkk bok gibi bir insan olsun ama boyu 1.90 olsun diyorlarmis gibi algi yaratiliyor. yok abi iyi bir insan olsun, boyu da uzun olsun yani kadin bunu isteyemez mi? bu konu beni cok gerdi hsajshsjsh
evet faninim. daha baska ozelliklerin de var aklimda kalan. :) ama eski nickinin tirsi28 olduguna eminim yani. senin iyiligin icin bir sey soyledim eger soy adinsa sileyim rahatsiz olduysan ifsalanma yani bunun nesini anlamadin?
Gayet de evlenebiliyor, 33 yaşındaki arkadaşım 23 yaşındaki birisiyle evlendi. Kesin erkek olduğunuzu düşünüyorum.
Devam et izlemeye. 157 boyunla :)evet faninim. daha baska ozelliklerin de var aklimda kalan. :) ama eski nickinin tirsi28 olduguna eminim yani.
Belki 20'lik biri için terk edilmiştir
Evet bir iki kere yazdın nedir bu yani sanane soyadımdan bundan sonra bende sana 157 Hobbit diye hitap edeceğim haberin olsunevet faninim. daha baska ozelliklerin de var aklimda kalan. :) ama eski nickinin tirsi28 olduguna eminim yani. senin iyiligin icin bir sey soyledim eger soy adinsa sileyim rahatsiz olduysan ifsalanma yani bunun nesini anlamadin?
et kiz canin sagolsun yas mi tutucam bi de senin icin ahajhaahajshs gercekten cok komik birisinEvet bir iki kere yazdın nedir bu yani sanane soyadımdan bundan sonra bende sana 157 Hobbit diye hitap edeceğim haberin olsun
Ayrıca bu konuya sinirlenme sebebin nedir? Kısasın diye mi? Herkesin kendi düşüncesi. Konu sahibi kısa boylu olup karşısındaki adamı mükemmel istiyor bu saçmalık.evet faninim. daha baska ozelliklerin de var aklimda kalan. :) ama eski nickinin tirsi28 olduguna eminim yani. senin iyiligin icin bir sey soyledim eger soy adinsa sileyim rahatsiz olduysan ifsalanma yani bunun nesini anlamadin?
Neyse sizde kısa boyunuzla ayrı bir tatlısınız bir şey demicemet kiz canin sagolsun yas mi tutucam bi de senin icin ahajhaahajshs gercekten cok komik birisin
Demek ki bu işler nasip işi, isteyen uzun erkek de bulabilir aynı şekilde. Kaideden kastınız toplumun kabulleriyse hiç cevap yazmayayımistisnalar kaideyi bozmaz ben de 1-2 kişi gösterebilirim bu şekilde ama genel olarak yok böyle bir durum gayet iyi biliyorsunuz kendinizi kandırmayın.
bunun erkek olmakla alakasını çözemedim yani kadınlar farklı düşünemez mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?