Kisa boylu mu ne?

Himm, olabilir.

Sorsan ne olacak ki erkekler boyunu yüksek söylüyor bence : D

Geçen ay bir arkadaşımın arkadaşı benimle tanışmak istemiş ben ikinci olarak boyunu sordum, çünkü boy benim için önemli 1.72 dedi e dedim hadi neyse.

Sonra biz görüştük baktım 1.62 falandı bence 1.65 üstü değildi kesinlikle...

Bu da böyle bir anımdır

Evet, bunu gorusmeden once ogrenmek onemli ama ilgisi falan hosuma gidiyor ve birbirimize de uygun gibiyiz. Hemen kestirip atmak istemiyorum.

Kim ne derse desin bende de boy takintisi var. Huyu harika olsa da boy olmadi mi hep içime sinmemişlik oldu devam ettiremedim.

Huyu iyi+ uzun boylu seçenegi de var sonuçta. İlla huyu iyi diye icime sinmeyenle zorlamazdim ben olsam ama bir deneyin belki duygunuz degisir ya da o kadar kisa degildir fotodan gormussunuz.

Sormaktan neden çekiniyorsun ki? Muhabbet flortlesmeye gecmedi mi yoksa? Oyleyse pek sorulmaz da ne bileyim bi yakinlik varsa sorulabilir bence
Bir de fotoğraf yaniltabiliyor kimisi kasıntı duruyor uzun saniyorsun kisa çıkıyor kimi kambur ya da biraz salmis sekilde foto cektirir aslinda uzundur gibi
Mesela iki erkek kardesim var ikisi de 175 civarı büyük olan 170 gibi görünür digeri 180 çünkü kucuk kardesim cok zayıftır vucut yapisi öyle, sopa gibi durur digerinin vucudu daha orantılı hafif göbek de var boyundan daha kisa görünür fotoğraflarda

Aynen aynen olmuyor içine sinmiyorsa bence de, dediğiniz gibi insan neden iyi huy ve boy arasında seçim yapmak zorunda kalayım diyor bunlar bağımsız şeyler sonuçta: D

Bu arada ben de 170den kisa erkekleri pek çekici bulamıyorum 170 bile bir erkek için eh iste kivaminda ben de 155im ama erkekte boy önemli yaa

Uzun olsun,kel olmasın,yok gözleri yeşil olsun gibi takıntılar bana saçma geliyor.Ki kendi boyum 173 ama boy benim için kriter olamaz..Önemli olan alacağınız elektrik ki bunu da tanışmadan ekran arkasından anlatmak zor.Sizin konuda tek sıkıntı da ancak yaza yüz yüze gelebilecek olmanız.Süre uzun ki tanışsanız da ne kadar süre burada kalacak o da önemli. Kalmayacaksa da iyi tanımadığın biri ile uzun mesafe ilişkisi biraz cesaret işi bence.

Boya takılmayı çok mantıksız buluyorum her şey istediğiniz gibiyken üstelik. Ki sizin de boyunuz uzun değil yani sizden uzunsa mesele nedir anlamadım

Evet, sormam gerekiyor. Flortlesme asamasina da gectik. Uygun bir zamanda sorayim ben.

Su an tek problemim, boy.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…