- 23 Aralık 2018
- 4.833
- 12.046
- 138
- Konu Sahibi Summer-girl
-
Erkekte boy uzunluğu huy analizinden sonra önem verdiğim şeydir benim de. Erkekler vücut yapıları gereği bayandan daha kısa görünüyor uzunluğuna göre, mesela 1.76 olan kişi aslında bayanda daha uzun görünüyor. Belki yan yana durunca ideal olacaksınız. Ama uzaktan nasıl öğrenirdim diye düşünecek olsaydım, vücut kitle indeksi bahanesi yapardım. Spordan konu açsanız kendinizden örnek verseniz mesela, boyum 1.63 kilomu x kiloya inersem/çıkarsam istediğim vücut kitle endeksine ulaşıyorum diyip uzatın muhabbeti. Sonra senin var mı böyle hedeflerin? Hiç hesapladın mı desen olur mu?
Evet yanlış anlamaya müsait bence de. Normalde erkekler flört ederken bir şekilde boyunu soruyor bu pek şaşmaz. Adam henüz sormadıysa gerçekten kısa boylu olabilir. Ben daha bana boyun kaç diye sormayani görmedim. Konuyu bir şekilde dış görünüşe getirilebilir. Dış görünüşe ne kadar önem verip vermediğini anlamaya çalışır gibi. Sence benim boyum kaç diye sorup onunkini de öğrenebilir. Adam da karşılık olarak ben kaç duruyorum diye sorar kompleksi yoksa.
Ayrıca bence kısa erkekler daha tatlılar. Bir de kısa boylu adamlar cidden zeki oluyor. G.tu yere yakın olandan korkacaksın diye boşuna dememişlermesela cem yılmaz kısacık ama o adamın kısa boylu olması zerre umrumda olmazdı. Önemli olan zekası ve karakteri. Bir ara basketbolcu bi flortum vardı. Cocuk model gibiydi yolda birlikte yürürken bir bakan dönüp bir daha bakıyordu çok da yakışıklıydi ama gel gelelim Allah boy vermiş gerisini koy vermiş. Oturup adam gibi iki sohbet edemezdik bomboş bir adamdı.
Bu kadar önemli bir mevzuysa sorulabilir bence. Sonuçta adamın boyu kısaysa asla kabul etmeyecek gibi konu sahibi. Bunu adamı gördükten sonra öğrenip görüşmeyi kesse adama karşı daha ayıp olacak ve boşa zaman kaybı.
1.70 uzun mu ki?
Ay 160 larda o zamanTahminim bundan cok daha kisa oldugu. Onun icin 1.70 olsa ne ala dedim.
Ay 160 larda o zamansizde 163.Evlenir de cocuklariniz olursa max 160 olur..
Aynen aynen olmuyor içine sinmiyorsa bence de, dediğiniz gibi insan neden iyi huy ve boy arasında seçim yapmak zorunda kalayım diyor bunlar bağımsız şeyler sonuçta: DKim ne derse desin bende de boy takintisi var.Huyu harika olsa da boy olmadi mi hep içime sinmemişlik oldu devam ettiremedim.
Huyu iyi+ uzun boylu seçenegi de var sonuçta.İlla huyu iyi diye icime sinmeyenle zorlamazdim ben olsam ama bir deneyin belki duygunuz degisir ya da o kadar kisa degildir fotodan gormussunuz.
Evet basket iyi fikirBaskete gondeririz cocuklari. Bizim gibi tifil olmasinlar.
Sanmıyorum ya erkeklerde 1.75 bile çok kısa duruyor fotoğraflarda. Çocuk Türk mü?Tahminim bundan cok daha kisa oldugu. Onun icin 1.70 olsa ne ala dedim.
Erkekler için boy o kadar da önemli değil benceAma onun bana sormamasi da ilginc degil mi?
Sormaktan neden çekiniyorsun ki? Muhabbet flortlesmeye gecmedi mi yoksa? Oyleyse pek sorulmaz da ne bileyim bi yakinlik varsa sorulabilir bence
Bir de fotoğraf yaniltabiliyor kimisi kasıntı duruyor uzun saniyorsun kisa çıkıyor kimi kambur ya da biraz salmis sekilde foto cektirir aslinda uzundur gibi
Mesela iki erkek kardesim var ikisi de 175 civarı büyük olan 170 gibi görünür digeri 180 çünkü kucuk kardesim cok zayıftır vucut yapisi öyle, sopa gibi dururdigerinin vucudu daha orantılı hafif göbek de var boyundan daha kisa görünür fotoğraflarda
Uzun olsun,kel olmasın,yok gözleri yeşil olsun gibi takıntılar bana saçma geliyor.Ki kendi boyum 173 ama boy benim için kriter olamaz..Önemli olan alacağınız elektrik ki bunu da tanışmadan ekran arkasından anlatmak zor.Sizin konuda tek sıkıntı da ancak yaza yüz yüze gelebilecek olmanız.Süre uzun ki tanışsanız da ne kadar süre burada kalacak o da önemli. Kalmayacaksa da iyi tanımadığın biri ile uzun mesafe ilişkisi biraz cesaret işi bence.
Sorarsanız buraya yazın çok merak ettimEvet, sormam gerekiyor. Flortlesme asamasina da gectik. Uygun bir zamanda sorayim ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?