- 23 Aralık 2018
- 4.833
- 12.046
- 138
- Konu Sahibi Summer-girl
-
Benim eşim de kısa 175 boyu. İnsanlıktan nasibini almamış selvi boylular da tanıdım. Eşim şu dünyada bana en sevgili kişidir.
Kısa boy? Yurt dışı? Eski sevgilim mi yoksa ya o
Sosyal medyadan tanışılan erkek boy sorup söylemiyorsa kendiliğinden 175 in altındadır.
Bunu çok net tecrübe ettim. Benden kısa olmadığı sürece ben boyu kafama takmazdım. He çok takıyor olsam da yaza kadar his besleyip hayal kırıklığına uğramaktansa açık açık sorardım.
Bende de hep boy takıntısı vardı. Benim eşim benden sadece 6 cm uzun topuklu giyince aynı boyda oluyoruz boyu uzun değil ama diğer özellikleri uzun
Fotolardan gördugünuz kadariyla 1.70 in altinda degilse neden sorun olsun ki.Bizim ésimle boylarimiz 1.64 e 1.73 .Yakisip gidiyoruz birbirimizin yanina.1.90 boylu bir adamin da ,yaninda kisa kaldim demeyecek misiniz? Bir arkadasim 1.90 lik esinin yaninda platform topuk botla geziyordu.
1.70 civarı erkekleri kısa boylu gibi gösteriyor biraz da vücut yapısıyla alakalı toplu yani hafif şişmansa kısa görünebilir iyice ama o gelene kadar merak edip dert etmektense sorun gitsin o kadar yol gelip tanıştıktan sonra uzaklaşırsanız üzücü olurBu aralar biriyle gorusuyorum. Profesyonel bir platformda tanistik, facebook'ta eklestik. Tipi, kariyeri, yazismalari falan uygun. Adam yurt disinda ve ancak yazin buraya geldiginde yuz yuze gorusebiliriz.
Her sey iyi de ben bir seye takildim. Boyu kisa gibi. Uzun boylu erkeklerden hoslaniyorum ben halbuki. Illa ki bir puruz cikacak zaten.
Ben kisa (1.63), o kisa, ne olurdu uzun olsa?
1.70 civarı erkekleri kısa boylu gibi gösteriyor biraz da vücut yapısıyla alakalı toplu yani hafif şişmansa kısa görünebilir iyice ama o gelene kadar merak edip dert etmektense sorun gitsin o kadar yol gelip tanıştıktan sonra uzaklaşırsanız üzücü olur
neden kendisine sormuyorsunuz?
canimsinEsim 1.90 ...ben 1.58 .Esimin uzun olmasi faturalarda indirim ,markette hediye ceki ,bankada mevduat olarak bize donmedi..
sen bence yol yakinken dön. uyluk kismi filan biraz fazla oluyorsun. sevemezsinEvet, yanindakileri de dikkate aldim ama uyluk kismi da kisa duruyor.
sen bence yol yakinken dön. uyluk kismi filan biraz fazla oluyorsun. sevemezsin
sorun sorun kaçmış bize de yazın..Soracagim uygun bir zamanda.
eğer hakikaten kısaysa ve bunu o da sorun ediyorsa yanlış bilgi de verebilir ama yine de sormakta fayda var. sonuçta fotoğraflarda kısa gibi görünüyorsa ve siz de uzun seviyorsanız zaman kaybetmeye gerek yok. hep gözünüze batar zira. benim bir tanıdığım var, yani tanıdık birisi sadece ben de hiç yüz yüze gelmedim. kaşı gözü düzgün, giyimi falan da iyi biri. işi gücü de güzel. ama adam kısa. hani öyle yanında başka erkeklerle falan pek fotoğrafı yok genelde kendisi kadrajda tek ama anlıyorsunuz adamın kısa olduğunu. bacaklar kısa, kollar falan kısa. eğer öyle kolları falan da size kısa geliyorsa hakikaten 1.70'in de altında kısadır. ama bu uzuvlar kısa gelmiyorsa belki onun yanındakiler uzundur.Soracagim uygun bir zamanda.
sorun sorun kaçmış bize de yazın..
Merak ettim :)
eğer hakikaten kısaysa ve bunu o da sorun ediyorsa yanlış bilgi de verebilir ama yine de sormakta fayda var. sonuçta fotoğraflarda kısa gibi görünüyorsa ve siz de uzun seviyorsanız zaman kaybetmeye gerek yok. hep gözünüze batar zira. benim bir tanıdığım var, yani tanıdık birisi sadece ben de hiç yüz yüze gelmedim. kaşı gözü düzgün, giyimi falan da iyi biri. işi gücü de güzel. ama adam kısa. hani öyle yanında başka erkeklerle falan pek fotoğrafı yok genelde kendisi kadrajda tek ama anlıyorsunuz adamın kısa olduğunu. bacaklar kısa, kollar falan kısa. eğer öyle kolları falan da size kısa geliyorsa hakikaten 1.70'in de altında kısadır. ama bu uzuvlar kısa gelmiyorsa belki onun yanındakiler uzundur.
mesela bu sezon masterchef'te ayyüce vardı, herkes kıza minyon, kısa falan diyordu. ama sevdiklerinden yani zaten kızın yaşı çok genç. neyse ben de bayağı kısa 1.50 falan sanıyordum onu. ki diğer yarışmacıların yanında en kısa o gelirdi göze. meğer 1.68'miş. 1.68 bir kadın için kısa değil, uzun da değil normal bence. ama yanındakiler uzunmuş o yüzden biz o kızı kısa sanıyormuşuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?