Kisa boylu mu ne?

36 yasinda ve hala boya bakiyorsaniz demek ki cidden sizin icin cok cok önemli. Ben mesela 29um. 20 23 falanken cok cok takilirdim bu tarz seylere ama yas ilerledikce bunlar onemsizlesti. Pek takilmam suan. Huyuna suyuna karakterine bakarim.
Önümüzdeki maçlara bakalim. Hayirlisi olsun

Huyu suyu daha onemli tabii de buna da takiliveriyor insan.

Huyu suyu daha onemli tabii de buna da takiliveriyor insan.
kanuni sultan süleyman vaktiyle demiş ki:celladımsınnn eyyy zamannnnnn- yeni her geçen zaman bizlerin aleyhine işliyor maalesef.hayatı devamlı ertelemek ne kadar doğruuu.bir de böyle düşün derim bir dost olarak

Siz de uzun sayılmazsınız, adam 175 bile olsa yine öperken ayakucundan yükselmek durumunda kalacaksınız
Ayakucundan yükselip optugunuz insana da kısa diyemeyiz
Hem ne olacak çok uzun olacak da? Benim vardı bir çam fidanı, gereksiz bir şey. Yolda mantar falan buldukça ona çıkıp da öperdim, bir ton dert. Kulağına fısıldamak istesen uc kere tıklayıp egilmesini saglayacaksin , foto çeksen asla aynı kareye giremeyeceksin...
Aman istemem :)
Bence senden 10-13 cm büyükse çok da dert etme. Daha da küçükse dert edebilirsin, evet :)

Uzun boyun cazibesi bir baska benim icin ama her sey demek de degil tabii uzun boy.

Bakalim artik.

Evet bunu çok yapiyorlar

bir arkadaşım da doktor bir beyefendiyle ilk buluşmadan sonra bir daha buluşmamıştı bu mevzudan
ben 1.72yim, görüşeceğim insanla düşünürüm tabi ister istemez, uzun duruyorum çünkü. bir de kadınların boyu uzun olunca, nasıl oluyor bilmiyorum ama daha uzun duruyor erkeklerden yalnız boyunuz 1.63se onun boyu ne kadar kısa olabilir o aklımı kurcaladı.. eğer bir şeyler çok iyi gidiyorsa boya çok takılmayın derim.

Sormalisiniz. Erkegin 1.70 gibisi kisa gozukur. Ama sizin yaninizda normal duracaktir. Deseniz ki ben de 1.70 im o zaman endise etmekte hakli olursunuz.

Tek sorun kısa olmasimi sence. Yurt dışında olması bile bı eksi bence sayılı görüşme olacak

Benim eşim de kısa 175 boyu. İnsanlıktan nasibini almamış selvi boylular da tanıdım. Eşim şu dünyada bana en sevgili kişidir.

Evet, ben de o nedenle kestirip atmak istemiyorum hemen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…