- 11 Mayıs 2016
- 6.368
- 13.955
- 248
- Konu Sahibi Summer-girl
-
ozaman hiç sorun etme Allah gönlüne göre versinSonbaharda donecek.
Güzel olup bulamayanlar var bide cok üzücüpandemi de zaten erkek bulmak zor.hele bir de işi düzgünse altında araba ev vs. varsa karaborsa oluyor o erkekler.siz kızlar halaa boy arayışında olunnn.boy karın doyurmuyorrr eyy genç kızlarrrr para ve karekterrrrrr lazımmmmm bir de ailesi önemliiii
pandemi de zaten erkek bulmak zor.hele bir de işi düzgünse altında araba ev vs. varsa karaborsa oluyor o erkekler.siz kızlar halaa boy arayışında olunnn.boy karın doyurmuyorrr eyy genç kızlarrrr para ve karekterrrrrr lazımmmmm bir de ailesi önemliiii
ozaman hiç sorun etme Allah gönlüne göre versin
Ayy konuyu değiştirmek gibi olmasın ama ben de kısa boyluyum, uzun erkeklerin yanında kendimi yer elması gibi hissedip bunlar asla bana bakmazlar diyorum, komplekslere vs giriyorum boyu sorun etmiyorlar mı sandığım gibi?Hoşlan kız. Benim boyum minnacık senden dahi kisayim ama en kisa sevgilim 180 en uzun 190di ortayi buldum 185i aldim gitti
Uyluk ne ya napcan kız orayıAraba degil de uylugu uzun olmaliydi.
bize su getiren bir oğlan var 20 lerinde galiba 2 metre boyu var.peki uzun boylu diye kaç kız evlenir sucunun çırağıyla.az mantık lütfenn.ama aynı boyla nba de basketbolcu olsaydııı mankenler bile kuyruktu peşinde.Araba degil de uylugu uzun olmaliydi.
Uyluk ne ya napcan kız orayı
uyluk fetişi : DUyluk ne ya napcan kız orayı
Ayy konuyu değiştirmek gibi olmasın ama ben de kısa boyluyum, uzun erkeklerin yanında kendimi yer elması gibi hissedip bunlar asla bana bakmazlar diyorum, komplekslere vs giriyorum boyu sorun etmiyorlar mı sandığım gibi?
Biliyorum kız napıcan ızgara mı mangal mı yapıcanDiz ile kalca arasindaki kisim.
Uyluk kemiği degilde o üst baldıra ayrı bir seyim var benimde kocam bide hep mini şortlar giyiyor evde lanet gelsinuyluk fetişi : D
Biliyorum kız napıcan ızgara mı mangal mı yapıcan
Uyluk kemiği degilde o üst baldıra ayrı bir seyim var benimde kocan bide hep mini çortlar giyiyor evde lanet gelsin
evliliğe heyecan katan bir koca : D Seni şanslı kadınBiliyorum kız napıcan ızgara mı mangal mı yapıcan
Uyluk kemiği degilde o üst baldıra ayrı bir seyim var benimde kocan bide hep mini çortlar giyiyor evde lanet gelsin
Ahh ahh evde roller degişik bacımevliliğe heyecan katan bir koca : D Seni şanslı kadın
libidosuna bak diyosuuun : DAhh ahh evde roller degişik bacımben hep onun pesindeyim boya falan bakmayın bacilar
Yatakta boylsr eşit çok şaapmayınlibidosuna bak diyosuuun : D
aman belki boy gerektiren bir fantezisi var kızın aaa: ))
Ben de kisa boylu genis omuzlu erkekleri seksi buluyorum.
Ben 176yim. Esim 182ydi.
Ama 170 bir adamla da evlenirdim/evlenirim.
Karakteri, kariyeri, huyu, hitabi daha önemli degil mi?
Yasiniz kac?
Bir erkekte fiziki olarak ilk ne ararsin cevabı ise bence bırak onu önce kısa gibi geli sonra gözünde iyice küçültür pigme gibi görmeye başlarsın yani zamanla kafana takarsın .Bu aralar biriyle gorusuyorum. Profesyonel bir platformda tanistik, facebook'ta eklestik. Tipi, kariyeri, yazismalari falan uygun. Adam yurt disinda ve ancak yazin buraya geldiginde yuz yuze gorusebiliriz.
Her sey iyi de ben bir seye takildim. Boyu kisa gibi. Uzun boylu erkeklerden hoslaniyorum ben halbuki. Illa ki bir puruz cikacak zaten.
Ben kisa (1.63), o kisa, ne olurdu uzun olsa?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?