Kısa boylu olmak.

selinpretty

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2016
36
17
3
22
14 yaşındayım ve 1.55 boyundayım annem de 1.55 babam 1.72 gibi ve de 2 ay önce adet oldum sizce daha ne kadar uzarım böylece kalmak istemiyorum 1.70 olmak isterdim de imkansız sanırım Siz kaç cm uzadınız ergenlikten sonra?

birkac cn daha uzayabilirsin, daha fazlasi icin basket yada bu tarz yukariya ziplama gerilme hareketi iceren sporlar onerebilirim.
ciddi anlamda uzamana yardim edebilir ama dedigim ciddi anlamda yine en fazla 5 cnm belki.
zaten 1.60 ortalama kadin boyu bence,

170e varabilcegini sanmiyorum.
Ama 1.55 kalmazsin diye dusunuyorum
Ben evvelden ezelden uzun boyluydum. 8. Sinifa baslarken regl oldum o siralar 170in uzerindeydim. Lise2de 1.78dim en son. Simdi de 180 falanim.
Sen de 160a kadar cikabilirsin diye dusunuyorum.

165 de mi olmaz

Aynen aynen ama öyle de hiç iyi hissetmiyorum ki kendimi

Kadın için çok kötü bir durum değil, erkeklerin kısa boylu olması daha kötü. Dert etmenize gerek yok. çok 1.60 hatunun yanında deve gibi adam gördüm. Ama 1.60 adamın yanında 1.90 hatun görmedim

Oo keşke senin yerinde olsam

Topuklu giyebilmek için Finlandiya ya gitme hayallerim var düşün artık. Ben 1.60 iyidir türkiye için. Topukluyla 1.67 oh miss

Oo keşke senin yerinde olsam
Olsun kuzum uzun boy guzel ama dezavantajlari da yok degil. Senin de boyunun avantajlari var onlari dusunerek kendini rahatlatabilirsin.
Genetik olduguna cok inanmiyorum. Benim de annem 1.60 babam 182 falan hemen hemen ayniyiz. Sulalenin en uzun kizi benim. En uzun erkegi de abim o da 193. Ben uzun yillar voleybol oynadim abim aklina gelebilecek her sporu yapti.
Sana da voleybolu tavsiye ediyorum beslenmene de dikkat etmen gerekiyor.

7.sinifta 1,55 civarindaydim. Lise 2'de 1,63-1,65 cikiyodum. Simdi tam 1,70. Hem ben ortaokuldan sonra hic spor yapmadim, simit-pogaca-cay tarzi beslendim, test cozerken falan masaya cok egiliyordum. Potansiyeli olumlu kullanamadim yani

14 yaşımdan bir ay önce regl oldum anne baba boyumuz aynı

163 boyundayım ama o zamanki boyumu bilmiyorum

Şimdi sana spor yap vs demeyeceğim. Sağlığın için elbette spor yap ama boyunun uzaması yönünden ümitlenme.
Genetik faktör asıl önemli olan. Bir de beslenmene dikkat etmen gerek. Biraz daha uzarsın zaten 20 ye kadar yolu var.

Aynı boydayız ve benim boyumun uzama ihtimali yok. İnsan bi yerden sonra kabulleniyor :)
Topuklu giyersin zaten çaresi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…