- 4 Ağustos 2016
- 36
- 17
- 3
- 22
- Konu Sahibi selinpretty
-
Minnoş minnoş kalacağım yani başka çaresi yok1.60 a doğru gidebilirsin ama 1.70 olmaz. 1.60 zaten Türk kadını standart boyu dert etmene gerek yok.
14 yaşındayım ve 1.55 boyundayım annem de 1.55 babam 1.72 gibi ve de 2 ay önce adet oldum sizce daha ne kadar uzarım böylece kalmak istemiyorum 1.70 olmak isterdim de imkansız sanırım Siz kaç cm uzadınız ergenlikten sonra?
Aynen aynen ama öyle de hiç iyi hissetmiyorum ki kendimiOo simdi baslarlar devede de boy var diye, yerimi hazirladim bekliyorum
165 de mi olmazbirkac cn daha uzayabilirsin, daha fazlasi icin basket yada bu tarz yukariya ziplama gerilme hareketi iceren sporlar onerebilirim.
ciddi anlamda uzamana yardim edebilir ama dedigim ciddi anlamda yine en fazla 5 cnm belki.
zaten 1.60 ortalama kadin boyu bence,
Aynen aynen ama öyle de hiç iyi hissetmiyorum ki kendimi
Oo keşke senin yerinde olsam170e varabilcegini sanmiyorum.
Ama 1.55 kalmazsin diye dusunuyorum
Ben evvelden ezelden uzun boyluydum. 8. Sinifa baslarken regl oldum o siralar 170in uzerindeydim. Lise2de 1.78dim en son. Simdi de 180 falanim.
Sen de 160a kadar cikabilirsin diye dusunuyorum.
165 de mi olmaz
Peki teşekkür ederimolabilir oda belki bilemiyorumki,
ama bu yukari ziplama olayini ciddiye al ve yap derim :)
Olsun kuzum uzun boy guzel ama dezavantajlari da yok degil. Senin de boyunun avantajlari var onlari dusunerek kendini rahatlatabilirsin.Oo keşke senin yerinde olsam
Neden finlandiya cok merak ettim acikcasi :)Topuklu giyebilmek için Finlandiya ya gitme hayallerim var düşün artık. Ben 1.60 iyidir türkiye için. Topukluyla 1.67 oh miss
Orda herkes uzun.Neden finlandiya cok merak ettim acikcasi :)
14 yaşındayım ve 1.55 boyundayım annem de 1.55 babam 1.72 gibi ve de 2 ay önce adet oldum sizce daha ne kadar uzarım böylece kalmak istemiyorum 1.70 olmak isterdim de imkansız sanırım Siz kaç cm uzadınız ergenlikten sonra?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?