- 16 Ekim 2018
- 83
- 59
- 38
- 32
Sürekli mesaj vs bana çok itici geliyor mesela çok çocukça öyle uzayacağına süre hiç uzamasın
Bilmem uzun ilişkilerden de sıkıldım sanırım bir komşumuzun kızı 9 yıl nişanlı kaldı ayrıldı boşa kayıp gibi geldi bana ömründenBirazda şans meselesi bence. 8.senemizde evlendik. Bir yılıda geçti evliliğimiz. Bebeğimizde var. Allaha şükür eşim hiç değişmedi. Hatta evlendikten sonra bebekte olduktan sonra dahada bağlı olduk. Ha ilerde ne olur bilemem tabi herşey insanlar için. Bence süreye çokta takılmayın. Az çok insan belli eder kendini.
Hayalimi gerçekleştirmişsiniz mutluluklar :)Biz de eşimle 2-3 haftada evlenmeye karar verdik, 1 ay sonra aileme söyledim, Kasım'da tanıştık , Şubat'ta Nişan, ağustosta düğün oldu. 2 yıldır evliyiz hiç pişman olmadım çok şükür. Tanışma aşamasında da hem mantığınıza, hem kalbinize yatan birisi olursa, aileler de uyumlu olursa hiç sorun çıkmaz
Evet geneli sevgili olma derdinde ama inan kesinlikle vardır ve rabbim karşına çıkarır InşAllah sen sadece dua et canım...Benim kafa yapımda erkek var mıdır? Sanki çoğunun amacı ilişki sevgililik sadece
Benimde çevremde var 5 sene çıktılar 6 ayda boşandılar. 4 ayda evlenip bi sene sonra boşananda var akrabalarımda. Süreye şartlanmayın bence.Bilmem uzun ilişkilerden de sıkıldım sanırım bir komşumuzun kızı 9 yıl nişanlı kaldı ayrıldı boşa kayıp gibi geldi bana ömründen
Evet artık öyleyim önceden görmezden gelebileceğim şeyler şu an benim için çok önemli yaşın büyüyor ondan böyle dedi annem haklı sanırım
Uzun yıllar tanısam evlenmezdim :) Güldürdünüz mutluluğunuz daim olsunBen eşimi tanıdıktan 20 gün sonra resmi nikahımizi yaptık. 2 ay sonra da düğün. 5. Yilimiz doldu. İlk 4 yıl valla harika geçti çok şükür :))
Son bir yılda kavgamiz arttı. Bu bir ay da hep kötü geçirdik. Ama erken evlenmeden kaynaklı değildi sorunlar. Şükür astik.
Biz eşimle birbirimizin en yakın arkadaşınız . Ne yasarsak yasayalim eşim hatasını anlayan ve gerçekten anlayışlı biri.
Benim kendimce kritlerim vardı. Eşimle tanıştığımda en çok onemsedigim şey Allah korkusu olup olmamasıydı. Herkesin kriterleri ayrıdır ama ben namaz kılan kitap okuyan aydın bir insan olmasını çok önemsiyordum. Mesleği benim için çok önemliydi. En en önemlisi de ailesiydi .eşimin ailesi ile tanıştığımda bu evin gelini olmak harika bir şey olmalı demiştim. Kısacası ben eşimin artı ve eksilerini değerlendirdim. Kendimce bir karar verdim. Ben uyumlu biriyimdir eşim çok zor bir insan ama haftasında ısrar etmez ve merhametlidir. Bizim en büyük sorunumuz eşimin ev işlerine karşı tembelliği. Baska da hiç bir sorunumuz olmadı .eşimi uzun yıllar tanısam asla onla evlenmezdim. Ama iyi ki onun esiyim :)
Amin en önemlisi oEvet geneli sevgili olma derdinde ama inan kesinlikle vardır ve rabbim karşına çıkarır InşAllah sen sadece dua et canım...
Rabbim kötü insan çıkarmasın karşına InşAllah...
Ben de öyle istiyorum zaten uzun uzun orda burda buluş mesaj mesaj çok sıkıcı geliyır banaVar, ben. Kocamla sosyal medyada tanistik. Arkadas olduk. İlk bulusmada asik oldu, evlilik teklif etti. Toplam 2,5 ay konusmuslugumuz var.
3 yildir evliyiz. Cok sukur hic pisman etmedi beni. Bana ve aileme karsi cok saygili, durust, ev islerinde ve bebekte bana yardim eden, parasinin son kurusuna kadar bize harcayan, her istediyimi alan, evden ise isden eve bir insan. Bana da cok aşik . Cok sukur cok mutluyum ...
Nasıl yani aniden kötüleşti mi aile hayatınıxNe kadar tanımaya çalışırsan çalış
Tanıyamazsun
Aynı eve girsende tanıyamazsın
Benim babam bir melekti biz çocukken
İçinden şeytan çıktı zamanla
İnsanlar değişir ve evlilik kısmet işidir
Çekecek çilen ya da görecek günün varsa taa fizandan gelir seni bulur
Evet ben ne beklediğimi nasıl bir hayat istediğimi nelerin çok önemli olduğunu anldım. 2 3 sene önce bu kadar detaycı değildimInsan yaş ilerledikce hem kendini hem Hayatdan beklentilerini daha iyi anlıyor. Bir cok kişi daha kendini tanimiyorken ve hayatını istediği noktaya getirmemisken evliliğe atılıyor. Halbuki hem kendini hem hayatını tanıyorsan ona göre bir eş secersin. Insan o zaman daha mutlu olur
Evet ben ne beklediğimi nasıl bir hayat istediğimi nelerin çok önemli olduğunu anldım. 2 3 sene önce bu kadar detaycı değildim
Şans tabi ama gene de dikkatli titiz olmak gerekliNasip kismet isi bunlar
Bakarsin 2 ayda evlenip bosanir
Bakarsin 10 yil da gorusse bir omur bosanmaz
Evlilik şans işi
Zar atarsin ya iyi cikar ya kotu
Hani derler ya
Kavun degil ki es adayi ister sen kokla ister ailen
Bana gore ayni evi ayni yatagi paylasmadigin surece ne oldugunu anlayamazsin
Ama evliler daha iyi bilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?