Kısa sürede evlilik

Bence büyüklerin lafını dinlemek gerek bu konuda.Onlar mutlaka anlıyor ve bizim göremediklerimiz görüyorlar.
Kesinlikle mesela benim ailem hep beni düşünür bir şey söylüyorsa benim mutsuz olmamam içindir hiç kulak ardı etmemek lazım

Altı ayda içinde tanıştık nişan dügün oldu bitti evlilik yildönümünde oğlum 25 günlüktü dört bitti beşinci yıla girdik iki ay önce ikinci oğlum 4,5 aylık yanımda tepiniyo çok şükür bugünümüze tabi ki herşey dört dörtlük değil beni de eşim soklara uğratıyor tek gerçek kaderinde ne varsa onu görüyosun

Ne çok örnek varmış hangi özelliğinden dolayı evliliğe karar verdiniz merak ettim

Tanıştıktan 6 ay sonra evlendik. 1.yılımızı yeni doldurduk. Şimdilik bir sorunumuz yok çok şükür. Olup geçen ufak tefek şeyler oldu tabi. Hayat ne gösterir bilinmez ama şu an mutluyum.

Tanıştıktan 6 ay sonra evlendik. 1.yılımızı yeni doldurduk. Şimdilik bir sorunumuz yok çok şükür. Olup geçen ufak tefek şeyler oldu tabi. Hayat ne gösterir bilinmez ama şu an mutluyum.
Bu 6 ay haricinde dışarıdan gözleme süreciniz oldu mu

Yaklaşık 3 sene flört 2 senesi aynı evi paylaştık sonrasında evlendik .Aynı eve girmek Ya da girmemek birşeyi değiştirmedi bizde .Ne zaman imzayı attık Ve aileler girdi işin içine rengi değişti ve resmî olarak imzayı atmadan önceki günler rüya olarak kaldı .Evlenene dek onlarda melek gibiydi hadi hadi evlenin baskıları yerini boşanma baskılarına bıraktı Ve boşanıyoruz .Kendi adıma çıkarttığım Ve sizede naçizane tavsiyem zaman hiçbirşey değil neyi nekadar paylaştığınız önemli olan .Tabi en önemlisi ailesine bağlı mı bağımlı mı! Aynı dili konuşuyorsanız ,hayata bakış açınız pek çok konuda aynıysa uyum Zaten oluyor.Son olarak kimseyi zaman değiştirmiyor sadece biraz törpüleniyorlar o kadar .Eksiler çoksa eleyin gitsin muhakkak artıların ağır bastığı biri bir gün karşınıza çıkar

Son düzenleme:
Neden boşanıyorsunuz ve aileler gsnelde boşanmayın der üzücü

Neden boşanıyorsunuz ve aileler gsnelde boşanmayın der üzücü
Genelin dışındalar biraz :) herkes onlara itaat etmeli onlar Ne diyorsa o olmalı .Bir kere itaat etmedim 2.ayımızda (balayına birlikte gitmek )sonrasında herşeyini aldılar eşimin kartlar hesaplar evlatlıktan red etmeler vs Türk filmi gibi işte :)pesetmedik öyle de yaşadık derken bu kez ziyaretlerine gitti bırakmadılar koca adamı ,konuşmamıza bile İzin vermediler :) şimdi Hulusi kentmen amcayı bekliyorum adaleti yerine getirecek :) Geçecek inş.

Eşiniz ailesini dengelesin ne derlerse yapıyor mu

Eşiniz ailesini dengelesin ne derlerse yapıyor mu
Aşırı EGO'yla karşılarındakini evlatlarıda olsa sindiren farklı insanlar.Ben 2 saat aşağlamalarına tanık oldum 3 sene kendime gelemedim :)O onlarla büyümüş pesetmiş artık ,hemen sindirirler .İşte buyüzden ailesine bağımlı olmaması çok önemli erkeğin .Aksi taktirde denge menge hak getire :)

Kendi uzerinizde evlilik adina ufaktan bir baski mi olusturmussunuz sanki? :)
Istemedigimiz zamanlarda gelisir de bazi seyler hani hevesimiz kalmamis olur ya.En istediginiz zamanda da olmaz ya hani.Genel mi boyle bilmem ama bende böyle olmustu..
En istemedigim en düsünmedigim zamanlardan birinde eski es cikip gelmisti ozamanlar 4 ay suren flört 7 ay suren nisanlilik sonrasi evlilik ve malum son..
Aslinda insanlar acik veriyor ama biz görmüyoruz diyelim.Ayni evde yasayinca anlasiliyor durumu gözdeki perdeler kalktigindan..
En istemedigim zaman yani suan.Mukemmele yakin diyebilecegim insanlar oluyor bu aralar cevremde.Nerden biliyorsun mükemmele yakin olduklarini diye soracak olursan saglam referanslarim var :))
Neyi cok istedi isem o zaman diliminde olmadi istemedigim anda ise geldi burnumun ucunda bitti.. :)
Diyecegim o ki hayata,beklentilerinize,isteklerinize karsi cok hevesli olmayin bunun adina ne dersiniz bilmiyorum totem midir,tesaduf mudur,kader midir.Nasil adlandirirsaniz..
Ama sunu biliyorum ki..Sartlamadan hayati aktigi gibi yasamak en ama en güzeli..

Son düzenleme:
Kimseyi aynı çatı altına altına girmeden taniyamazsin. İstersen on yil sevgili ol. Sans işi bence.

Evet bağlı olması lazım ama bağımlı garip

Çok doğru fikriniz. Benim eşimde bana ılımlı davranırdı. Derdim ki ne kadar olgun biri acaba ayak uydurabilecek miyim? Ben çocuksuyumdur diye düşünürdüm.

Ailesine çok bağlıdır ana dan dan herşeyi de söyler. Lafıyla döver yani. Küçük kardeşini çok ezmiş laflarıyla bana anlattı ama pişmanlık olarak görüp anlamadım.

İş yerinde arkadaşlarına kaba davrandığı bir iki olayı anlatmıltı. Ben de “ ayy bana karşı ne kadar iyi. Ben onun için farklıyım” diye saf saf düşünmüşüm.

Tanışma safhasında da iğneli laflardan hoşlanmam demiştim ama hiç ben öyle biriyim dememişti.

Annem eşime üstüne basa basa hatta abartarak sinirli bir tarafım olduğunu söylemişti. Ani çıkışlarım var biraz. Benim de kötü tarafım bu. Ha o da az çok sinirlidir.

2 3 yıl sonra hatta 5 yıl sonra başkalarına karşı nasıl oluyorsa sana da öyle oluyorlar tezine sonuna kadar katılıyorum.

Eşim dışarıyakarşı melek yakınlarına kırıcı olabiliyor.

Ha çok seviyorum onu 6. Yılımız ama diliyle her an uğraşman gerekir. Yarı sağır olmam lazım ona karşı

İnsan kör oluyor. Aşıkken dese ben sivri dilliyim bana yapmazsın dimi aşkım derdim o da sana kıyamam aşkım derdi herhalde yine ladesss derdik

Ne de olsa “ aşk bir delilik halidir. “ Gözün kör oluyor.

Kesinlikle o yüzden çevresindeki insanlarla kurduğu ilişkiler Nasıl davrandığı çok önemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…