kısa sürede tanışmayla yapılan evlilikler

olmayacak bir şey değil tabi biraz şans biraz kader diyorum tabi şartlarda etkili...
ama şuna inanıyorum ki isterseniz 10 yıldır görüşün isterseniz 1 aydır evlilik de insan
karşısındakinin iyi veya kötü farklı huylarını görebiliyor bu her iki taraf için de geçerli.

ben esimle 2009 agustosta tanistim,mart ayinda hem nisanlandim hem nikah yaptik, simdi temmuzda evlendik. yani tanismayla evlenmenin arasinda 11 ay var.

biz herseyimizi cok hizli yasadik, cünkü verdigimiz karardan cok emindik. icine bide deli divane ask faktörü girince verdigim karardan bi an bile süphe etmedim.

iyi ki evlenmisim, tekrar ayni günlere dönsem yine ayni karari verirdim opuyorumnanaktan

evlilik bi loto oyunu gibi, ister 10 sene tani, ister 10 gün. tamamen sans meselesi...

Eşimle tanışmamızın üzerinden 10 gün geçmişti ki benimle evlenmek istediğini söyledi
Nisan 2007'de tanıştık eşim Ağustos yada en geç Eylül 2007'de evlenelim istedi ancak babamı ikna etmem o kadar kolay olmadı
Ocak 2008'de nişanlandık 3 ay sonrada Nisan 2008'de evlendik
Şimdi anlaşamadığımız konularda sorun yaşayayınca ikimizde bu evlilik için acele ettiğimizi düşünüyoruz
Bir şeyler yerine oturmadan evlenmek yıllarca mutsuz bir hayata sahip olmak anlamına geliyormuş
Biz bunu çok geç anladık

Ben tercih etmem,daha doğrusu bu kadar önemli bir kararda aceleci davranmam.Her seyin

yavaş yavaş,sindire sindire,tadını çıkartılmasından yanayım.İlişkilerde her evrenin kendine has

bir heyecanı,keyfi var.Tanımanın,anlamanın,paylaşmanın min. ya da max. süresi yok elbette,

göreceli ama her ne olursa 1.5 - 2 yıl arkadaşlık/flört dönemi olmalı.

eşimle tanıştık 1 ay sonra sözlendik sözden bir ay sonra nişan 9 ay sonrada düğün toplamda kaydirigubbakcemile3tanıştıktan 11 ay sonra evlenmiş oluyoruz :nazar::nazar::asigim: ben evliliğini kesinlikle kader olduğuna inanıyorum 7 8 yıl çıkıp ayrılmakta kader hemen evlenmekte kardeşim eşiyle 6 yıl çıktı 2 yılda nişanlı kaldı 8 seneden sonra evlendi:nazar: yani iki türlüde olur mahsuru yok alkisalkisalkis

bu konular bence şans işidir.
6 yıllık flörtten sonra evlenenide gördüm, 3 haftalık görüşmeden sonra evlenenide.
Ama sonuç; İkiside evleneli 2 yıl oldun 1. seçenekteki boşanıyor, diğeri ise evli+mutlu+çocuklu....

eşimle tanıştık 1 ay sonra sözlendik sözden bir ay sonra nişan 9 ay sonrada düğün toplamda kaydirigubbakcemile3tanıştıktan 11 ay sonra evlenmiş oluyoruz :nazar::nazar::asigim: ben evliliğini kesinlikle kader olduğuna inanıyorum 7 8 yıl çıkıp ayrılmakta kader hemen evlenmekte kardeşim eşiyle 6 yıl çıktı 2 yılda nişanlı kaldı 8 seneden sonra evlendi:nazar: yani iki türlüde olur mahsuru yok alkisalkisalkis

kesinlikle kader.

Bence daha doğrusu benim hayatımda direk aşk ile ilgili oldu diyebilirim,sırılsıklam aşık olduk ve kaçtık gözümüz başka bir şeyi görmüyordu..İnternetten tanıştık,3 ay görüştük (3 kere yüz yüze)
Pişman mıyım hayır ama şimdi ki aklım olsa biraz daha sevgili kalır,bu yükün altına girmeden daha çok toz pembe günler geçirmek isterdim..Ama eşimle birbirimizi çok seviyoruz o ayrı..Dediğiniz gibi gerçekten şans işi..İnternetten tanıştığım için sapığın birine de denk gelebilirdim işte bu şans ve kader..
Bu arada internetten tanıştık derken yanlış anlaşılmak istemem böyle saçmasapan arkadaşlık siteleri aracılığıyla olmadı,çok karşıyım ben o tip sitelere..

bende sadece 1 gün içinde tanıştım ve görüştüm. ve 5 ay sonrada evlendim. ve şimdi bebişim var. neden evlendim hiç bilmiyorum. zaten benimki görücü usülüydü. hiç bi lezzet alamadım. ben sevdim eşimi ama o beni seviyormu bilemiyorum. bana karşı tavırları nazik ama sevgi namına hiç bir şey gözükmüyor.
senağlama

bende sadece 1 gün içinde tanıştım ve görüştüm. ve 5 ay sonrada evlendim. ve şimdi bebişim var. neden evlendim hiç bilmiyorum. zaten benimki görücü usülüydü. hiç bi lezzet alamadım. ben sevdim eşimi ama o beni seviyormu bilemiyorum. bana karşı tavırları nazik ama sevgi namına hiç bir şey gözükmüyor.
senağlama

Sizi sevmediğinimi hissediyorsunuz?Eşinizin hangi davranış ve tutumu sizi böyle düşünmeye sevk ediyor?

Konuşmayı deniyormusunuz?Duygu ve düşüncelerinizi açmayı,paylaşmayı...Belki o böyle bir adım bekliyordur.

Biz tanıştığımız gün flört etmeye başladık. Yani tanıştık o günün akşamı elele gözgözeydik. Ama tabii bir kaç haftadır birbirimizi gözlüyorduk. Ben aşık olmuştum. Arkadaşlarıma onu soruyordum. O da bana aşıkmış ve başkalarına soruyormuş.Bu arada ben erkek arkadaşımdan yeni ayrılmıştım. Onunda kız arkadaşı vardı. Tanıştığımız günden 15 gün sonra nişanlandık. 1 ay sonrada evlendik.Rüya gibiydi. Hatta o kadar aşıktık ki düğün, damatlık,eşya, gelinlik hiçbirşeyle vakit kaybetmedik. Şimdi 6 yıllık evliyiz. Bu yıl bebiş düşünüyoruz.

2008 ağustos ayında tanıştık
2009 ağustos ayında evlendik
2010 ağustos ayında 1 yıllık evliyiz
nice ağustoslara kaydirigubbakcemile

ama şöylede bişey var..uzun süre flört edip evlenen sonundada mutsuz olan insanlarıda gördüm..bence ister 2ayda tanışıp evlenilsin ister 5senede tanışıp evlenilsin yürümiycek evlilik zaten yürümüyo..birazda şans işi gibi geliyo bana CADIARZU

haklısın ama şansla alakası olduğunu sanmıyorum.bi insan neyse odur.ama erkekler kadınlar gibi dürüst olmadığı için kendilerini saklıyorlar.başkası gibi karşındakinin istediği gibi biri olmaya çalışıyorlar.ama evlendikten sonra maskelerini çıkartıyorlar nasılsa benim bi yere gidemez diye düşünüyorlar gördüğüm kadarıyla.
ilişkide çok akıllı olmak lazım bence sonradan benim gibi oyuna gelmeyin..

1 buçuk aydır bi iliskim var ama sanki 1 bucuk yillik iliski gibi. Yakinda istemeye gelecekler. Askimdan ölmememe ragmen tereddüt etmiyorum suan. Umarım pisman olmam

ben bi düğünde gördüm uzak akrabmzdı ailem ailesini iyi tanıyodu 1 kere buluştuk ardından sözlendk ve evlendk sadece mantığmla karar verdm ve mutluym

Tanistik 3 ay sonra sozLendik
6 ay sonra nişan
6 ay sonrada düğün yaptik..
Niyetimiz evlenmekti o amacla birbirimizi tanimak istedik..
Allaha sukurler olsun

Rabbim benim dualarimi esimde buldurdu..cok sukurler olsun benim kabul olmuş duamdir..

Kizlara tavsiyem uzun uzun flört etmeseniz bile olur ve olmazlarinizi çok acik konusun ve birlikte fazlaca vakit geçirin. Yoksa hizlica heyecanla verilen kararlar pismanlik getirebilir

bi sene içinde evlendim. pişmanım. hala bekar - mutlu - özgür ve rahat olabilirdim.

Back
X