Ben bilgisayar teknolojileri,eşim de elektronik. Bu arada cevapladığın için sağol :)Allah gönlünüze göre versin inşallah hedefinize ulaşırsınız
bölümleriniz nedir bu arada, aynı il olsun istiyorsanız çok çalışıp yüksek puan almalısınız ki garanti olsun farklı illere atansanız dahi eş durumu fln derken bir kaç yıl beklersiniz en az, o da yıpratır
Önlisans kpss konularıyla ilgili hiç birşey bulamıyorumki googleda,bulsam da ıvır zıvır bir yığın yazılar çıkıyor okuduğumu anlamıyorumacaba google mı sorsan
Ben bilgisayar teknolojileri,eşim de elektronik. Bu arada cevapladığın için sağol :)
Bir kaç yıl çalışılıp mı atama oluyor? O kısmı hiç bilmiyordum,1 yıl filan mı acaba.
Bilgiler için sağol canımsenin mesela 90 üzeri alman lazım rahat atanabilmen için keza eşinin de kpss puanı yüksek olmalı sen kadar.
asil memur olana kadar kurum tayin etmez sizi 1-2 yıl o şekilde beklersiniz sonra yazınız imzalandı geldi gelecek derken toplamda 3 yılı bulur. ki bu dediklerim normal kurumlar için üniversitelere atanırsanız işiniz çok daha zor hatta imkansız
yani yapacağınız şey ikinizde çok yüksek puan alıp aynı illeri tercih etmek olacak.
bende bu sene atandım kpssden veri hazırlama ve kontrol işletmenliği görevim düz memurluk yani lisans mezunuyum sözle mantık çok zorladı beni genel kültüre iyi çalışın tarih coğrafya hep bildiğimiz şeyler işteÖnlisans kpss konularıyla ilgili hiç birşey bulamıyorumki googleda,bulsam da ıvır zıvır bir yığın yazılar çıkıyor okuduğumu anlamıyorum
Ben de sözeli yapamıyorum,önüme matematik soruları koysalar sadece keşkebende bu sene atandım kpssden veri hazırlama ve kontrol işletmenliği görevim düz memurluk yani lisans mezunuyum sözle mantık çok zorladı beni genel kültüre iyi çalışın tarih coğrafya hep bildiğimiz şeyler işte
mrb canım. devlet memurlarında asaletinin tasdiklenmesi 1 ile 2 yıl arasında çalıştığın kuruma gre değişiyor. daha doğrusu amirine gre:)) o isterse olabldnce kısaltır süreyi:). eş durumu tayininde asalt alman gerkyr mu bilmyrm tam ama eğer ygs den faln bi blm yazıp okul kaydı yaptırırsan asaletni beklemene bile grk yok. çünkü devlet ögrenme daha öncelk veriyr.Kızlar ben çok önceden konu açmıştım,önlisans mezunuyum. Önümüzdeki ay itibariyle kpss ye hazırlanacaktım ama kendim programlı çalışamayacağıma karar verdim.
İlk sorum dersanelerle ilgili bir değişiklik yok,değil mi? Yani gidip haftasonları ders alabilirim?
Diğer sorum,zorla eşimi de ikna ettim :) O da önlisans mezunu. Allah izin verir de iyi bir puan alırsak başka başka iller çıkarsa nasıl oluyor?
hatta mesela sınav 2016 da ya sınavdan önce ygs yer gir zaten okul kaydı flan eylül ekm oluyr. zaten sınavda o sralar . ilk atama kpss 2116/ kasım gbi olur sanrsam. ilk atamada da atanırsan problem kalmaz:)) drek okulunun olduğu yere aldırablrsn atandın şehri. yani en fazla bi kaç ay sürer cok deılmrb canım. devlet memurlarında asaletinin tasdiklenmesi 1 ile 2 yıl arasında çalıştığın kuruma gre değişiyor. daha doğrusu amirine gre:)) o isterse olabldnce kısaltır süreyi:). eş durumu tayininde asalt alman gerkyr mu bilmyrm tam ama eğer ygs den faln bi blm yazıp okul kaydı yaptırırsan asaletni beklemene bile grk yok. çünkü devlet ögrenme daha öncelk veriyr.
Sağol canım,inan şu an ygs filan da diyince kafam öyle karıştı ki... En iyisi biz dersane araştırıp kayıt olalım,oradan bize tek tek anlatsınlarmrb canım. devlet memurlarında asaletinin tasdiklenmesi 1 ile 2 yıl arasında çalıştığın kuruma gre değişiyor. daha doğrusu amirine gre:)) o isterse olabldnce kısaltır süreyi:). eş durumu tayininde asalt alman gerkyr mu bilmyrm tam ama eğer ygs den faln bi blm yazıp okul kaydı yaptırırsan asaletni beklemene bile grk yok. çünkü devlet ögrenme daha öncelk veriyr.
bak simdi 2016 da nisan aylarında oluyr sanrm ygs. ona girin belli bi puan alın. snra ygs tercıhlernde istedin şehrde herhangi bi bölüm yaz devlet üniversitesinde. eğer okul kaznrsan memur oldunda dik ögrenm dolaysıyla asalet falan beklemeden tain istysun ve gelyr muhakkak. anladn mı . anlamadnn yeri sorablrsn:))Sağol canım,inan şu an ygs filan da diyince kafam öyle karıştı ki... En iyisi biz dersane araştırıp kayıt olalım,oradan bize tek tek anlatsınlar
Kızlar ben çok önceden konu açmıştım,önlisans mezunuyum. Önümüzdeki ay itibariyle kpss ye hazırlanacaktım ama kendim programlı çalışamayacağıma karar verdim.
İlk sorum dersanelerle ilgili bir değişiklik yok,değil mi? Yani gidip haftasonları ders alabilirim?
Diğer sorum,zorla eşimi de ikna ettim :) O da önlisans mezunu. Allah izin verir de iyi bir puan alırsak başka başka iller çıkarsa nasıl oluyor?
Yani öğrenciyken kpss kazanınca tayin konuları daha rahat oluyor,doğru mu anladım? Öyle olunca daha karışmaz mı,ben gidip devlete kayıt olsam sonra atanamasam filanbak simdi 2016 da nisan aylarında oluyr sanrm ygs. ona girin belli bi puan alın. snra ygs tercıhlernde istedin şehrde herhangi bi bölüm yaz devlet üniversitesinde. eğer okul kaznrsan memur oldunda dik ögrenm dolaysıyla asalet falan beklemeden tain istysun ve gelyr muhakkak. anladn mı . anlamadnn yeri sorablrsn:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?