Kızlar ben çok önceden konu açmıştım,önlisans mezunuyum. Önümüzdeki ay itibariyle kpss ye hazırlanacaktım ama kendim programlı çalışamayacağıma karar verdim.
İlk sorum dersanelerle ilgili bir değişiklik yok,değil mi? Yani gidip haftasonları ders alabilirim?
Diğer sorum,zorla eşimi de ikna ettim :) O da önlisans mezunu. Allah izin verir de iyi bir puan alırsak başka başka iller çıkarsa nasıl oluyor?
Kızlar ben çok önceden konu açmıştım,önlisans mezunuyum. Önümüzdeki ay itibariyle kpss ye hazırlanacaktım ama kendim programlı çalışamayacağıma karar verdim.
İlk sorum dersanelerle ilgili bir değişiklik yok,değil mi? Yani gidip haftasonları ders alabilirim?
Diğer sorum,zorla eşimi de ikna ettim :) O da önlisans mezunu. Allah izin verir de iyi bir puan alırsak başka başka iller çıkarsa nasıl oluyor?
Kpss dershanelerınde bı değişiklik olmadı. Onlar kapanmadı ama ılköğretım ve lise duzeyı dershaneler okula dönüştu. Bu yuzdende kpss kurslarının sayısı arttı.
Ben bilgisayar teknolojileri,eşim de elektronik. Bu arada cevapladığın için sağol :)
Bir kaç yıl çalışılıp mı atama oluyor? O kısmı hiç bilmiyordum,1 yıl filan mı acaba.
Alt yapın varsa KPSS kas. Yoksa zorlama derim .... KPSS b sen atanman için 87 ve üzeri alacksn . Ben 4 yıllık üni okudum 88 aldm vs kurum sınavları ANCA atandım. Alt yapın varsa gözü kapalı gir yoksa uğraşma KPSS kötü bı hal aldı