- 31 Ekim 2016
- 5.053
- 22.469
- 268
- Konu Sahibi minikmavikus
-
Canım bir defadan bir şey olmaz 1 kere onun yaptığı gibi yap sonra onun evine gittiğinizde aynı şekil devam ediyorsa sende onun gibi yapmaya devam et bence. Birde görumcenin maddi durumu nasıl yani belki çeşit yapmaya gücü yetmiyordur size de belli etmek istemediği için elinde ne varsa onu ikram ediyordurHiç bişe yapmasan yine sen bilirsin dedi içinden geldiği gibi. O sorun olmax yani. Ama eminim şok olurlar sadece simit aldırıp çay demlesem
Yani sırf misafirin gözünü doyurmak için çeşit çeşit yapmak bana saçma geliyor, atılmadığını nereden biliyorsunuz? Benim kaynanam çok atar mesela, kalanları günlerce yer ama sonunda bozulanlar olur muhakkak.canım ben yemıyorsam kalan tepsıyı ben yemedım dıye ev sahıbı cope atmıyo degılmı nesı heba oluyo mevzu bu degıl zaten
Bizim evde kek börek pek yenmez, misafir çağıracağım zaman kalabalık çağırırım ki geldiklerinde hazırladıklarım bitsin. Yoksa yenmezse çöpe atılacak maalesef.canım ben yemıyorsam kalan tepsıyı ben yemedım dıye ev sahıbı cope atmıyo degılmı nesı heba oluyo mevzu bu degıl zaten
Ozaman değişmez yani..Hayır canım kendi acıkmadığından değil. Sabah kahveye gelip oturan misafiri geç kalktığı için hiç abartmıyorum 3 gibi ancak bişeyler yiyebildiğini söylemişti. Yani herşey tabiki yemek değil ama hiç mi güzel bir ikramda bulunmaz bir insan? Yıllardır böyle yani.
muadil yapın ,aynı şeyi bize amcamın eşi ve hanımı yapardı ,
uyuz olurduk kendileri gelir teklifsiz sabah kalhvaltısından akşam yemeğine kalırdı ,birde devamlı yemek beğenmez aleni şekilde ben doymadım biftek yok mu ben doymadım pirzola yok mu derdi
kız kardeşine yakışıyorsa size de yakışır ,sonuçta a bırakmayacaksınız ,
karavana 1 tencere patates pişirn akşam yemeğine yanına makarna yeter bile çok gelir
eşin haklı.Merhaba arkadaşlar
Evinize gelecek olan misafire Size nasıl ikram yaptıysa muadil ikramlar mı yapıyorsunuz.
kafam karışık şeytan dürtüyor beni..
Daha iyi açıklayayım..
Eşimin kız kardeşi var.. benden baya büyük. Çalışmıyor. Ben de bebeğim olduğu için işten ayrıldım evdeyim şuan.
Evleri bizden 2 saat uzaklıkta.
Yani gelince sabah erkenden gelip gece dönüyorlar. Senede 5 kere falan geliyorlardır.
Çok samimi sayılmayız ama Herhangi bir tartışmamız huzursuzluğumuz falan da olmadı.
Genelde kahvaltıya çağırıyor ve ne zaman gitsek simit peynir kahvaltılık vs. İkindiye doğru ; yemeğe kalın falan diyen olmuyor zaten ;biz de sıkılıyoruz dönüyoruz. Bir değil iki değil . zaten senede 2-3 kere en fazla gidiyoruzdurx
Ama onlar bize gelice benim içim rahat etmiyor kahvaltılık yanına börek kek omlet salata vs yapıyorum akşam da yemeğe kalıyorlar . Çok hamarat falan değilim internetten baka baka yapıyorum her şeyi. Yani bence emek veren herkes bir kek bir poğaça yapabilir süper becerikli olmaya gerek yok.
Şimdi yine gelecekler eşimle güzelce konuştum ben enayi mi oluyorum acaba öyle hissediyorum dedim sen sana yakışanı yap diyor.. sizce nasıl olmalı?
Size de aynısını söylemek istiyorum kendinize yakışanı yapın .Yorumlarınızı takipteyim kızlar bana da eltim gelmek istiyormuş bu hafta. Beni senede bir anca çağırır çağırmaz da denk gelir desem daha doğru olur gidince de boş çay en fazla bisküvi koyar. Ben 30 kere çağırırım 1-2 anca gelir gelmez ama donatırım. Halbuki evlerimiz 15-20 dk mesafede(sırf çocuklar akrabalık bilsin kuzenleriyle vakit geçirsin diye yoksa umrumda değil) ama şimdi gelicek ben ne yapsam çok kararsızım
Vallahi çocuk deyince farkettim MaazAllah birde demeseydi bir on yıl daha farketmezdimÇocuk deyince mi farkettin ilahi
Bencede kendinize yakışanı yapmalısınızMerhaba arkadaşlar
Evinize gelecek olan misafire Size nasıl ikram yaptıysa muadil ikramlar mı yapıyorsunuz.
kafam karışık şeytan dürtüyor beni..
Daha iyi açıklayayım..
Eşimin kız kardeşi var.. benden baya büyük. Çalışmıyor. Ben de bebeğim olduğu için işten ayrıldım evdeyim şuan.
Evleri bizden 2 saat uzaklıkta.
Yani gelince sabah erkenden gelip gece dönüyorlar. Senede 5 kere falan geliyorlardır.
Çok samimi sayılmayız ama Herhangi bir tartışmamız huzursuzluğumuz falan da olmadı.
Genelde kahvaltıya çağırıyor ve ne zaman gitsek simit peynir kahvaltılık vs. İkindiye doğru ; yemeğe kalın falan diyen olmuyor zaten ;biz de sıkılıyoruz dönüyoruz. Bir değil iki değil . zaten senede 2-3 kere en fazla gidiyoruzdurx
Ama onlar bize gelice benim içim rahat etmiyor kahvaltılık yanına börek kek omlet salata vs yapıyorum akşam da yemeğe kalıyorlar . Çok hamarat falan değilim internetten baka baka yapıyorum her şeyi. Yani bence emek veren herkes bir kek bir poğaça yapabilir süper becerikli olmaya gerek yok.
Şimdi yine gelecekler eşimle güzelce konuştum ben enayi mi oluyorum acaba öyle hissediyorum dedim sen sana yakışanı yap diyor.. sizce nasıl olmalı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?