- 16 Ağustos 2016
- 9.337
- 4.664
- 123
- Konu Sahibi banabenigeriver
İstemesin benim onunla işim yokOy oy oy.... Bu nasıl mantık??
Belki kadın birşeyler düzeltmek istiyor ?
Ama siz hak etmiyorsunuZ gibi geldi...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İstemesin benim onunla işim yokOy oy oy.... Bu nasıl mantık??
Belki kadın birşeyler düzeltmek istiyor ?
Ama siz hak etmiyorsunuZ gibi geldi...
Evet kayınvalidem kapınızdan ayrılmadı ağladı oğlunu kimse kabul etmiyor diye.Eşim evin geçimini sağlamak zorunda ben evi idare ediyorsam oda çalışıyor bu konuda sıkıntımız yok.Eşimle ben mutluyum onlar umrumda bile değil.
Ben yemeyeceğim şeye yemem derim beğenmemezlik yapmam.Iyi de beğenmeyebilir bunun nesi ayıp ağzının tadına uymuyormuş işte alıştığından farklı demek ki
Ben sadece o da yemek istemezse yemesin bu var yemezsen sen bilirsin de geç demek istedim
İster misilleme yapar aç kalır ister oturur yer
Ne kadınlar var ! Afferin kız kuyruğu dik tut hep böyle insanlar bunu hak ediyorİstemesin benim onunla işim yok
İlk başta kapıda yaptılar en son ayırmaya çalıştılar bu kadar dengesizlik var işteBakın bu konu mutluluktan açılan bir konu değil, söylenen şeyler mutluluk habercisi değil.
Benim bildiğim kadarı ile de annesi ve teyzesi düğünü bozmak için ellerinden geleni yapmıştı. Öneceki konularda size hak vermemi sağlayan tek olay buydu. Ama sanırım o da yanlış aktarıldı meğersem kapınızda mı yattılar?
Eşim sana yolladı dedi ondan önce annem yaptı bende yaptım ona mı kaldık.
Eşinizi niye kimse kabul etmiyormuş ki ,siz niye kabul ettiniz.Evet kayınvalidem kapınızdan ayrılmadı ağladı oğlunu kimse kabul etmiyor diye.Eşim evin geçimini sağlamak zorunda ben evi idare ediyorsam oda çalışıyor bu konuda sıkıntımız yok.Eşimle ben mutluyum onlar umrumda bile değil.
Bu adam seni sepetler bak boyle yaparsan.Eşim benim gözüme sokmak istedi düğünden önce hiç böyle inceliklerini göremedim herşeyi yap et sonra bak ben iyiyim o kötü oldu.
Eşim annesine istemiyorsa ısrar etme demiş o kadar umutsuzdu tipi kötü değil düşünceleri güzel bu sebepten kabul ettimEşinizi niye kimse kabul etmiyormuş ki ,siz niye kabul ettiniz.
Çok sıcak bir insanımdır sanılanın aksineFarkındamısınız çok soğuk bir kişiliğiniz var sizin..
Ben yemeyeceğim şeye yemem derim beğenmemezlik yapmam.
Annesi değil ama annesinin teyzesi herşeyi yapabilir o kadının yapmadığını nerden bileyim iki üç kere gittim toplamda olabildiğince az yedim içimden sürekli okuyarakeşim annemin yemeğini yemezse bende onun annesınınkini yemem.
büyü falan demişsin nerden emınsın bu kadar? ya da evıne hiç mi akşam yemegıne gıtmıyorsunuz?
Atmasın o bilsin o yesin ben ilgilenmiyorumYemek istemeyebilirsiniz, damak tadınıza uymuyodur yada başka korkularınız vardır yeme içme olayıyla ilgili; bunu anlarım. Ama üslubunuz çok çirkin olmuş. Benim kv de bi şeyler yollar eline sağlık der geçerim, yemezsem çöpe atarım. Ama eşime senin annen bana büyü yaptırmış olabilir o yüzden yemem desem muhtemelen eşim beni doktora götürür. Eşinize kv ile olumsuz düşünceleriniZi söylemeyin mümkün mertebe. Bir de senin annenle benim annem bir olmaz demişsiniz, evet kvlerden hepimiz şikayet ediyoruz ama bu kadarı bence biraz faZla. O da eşinizin annesi sonuçta, bir susar iki susar üçüncüde annesinin yanında yer alır, kimse annesini atamaz, aklınızda olsun.
O dediğiniz eşiniz mi?Atmasın o bilsin o yesin ben ilgilenmiyorum
EvetO dediğiniz eşiniz mi?