• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kısasa kısas ne saçma bir durumdur...

Bir uzman desteği almayi2 dusunmezmisiniz? Acaba. Bukadar nefret dolu olmak zarar verecek size sonunda.
Ben yemem kv yaptığını ne demek saygisizlik bence. Adam ne yapsaydı aman karicim bende yemiyim ozaman mi demeliydi...Normal kocalar oyle yapar çünkü.

Oğluşuna kıyamaz ooo...demir ve folik asit ilaçlarımı kullanmazsam böbreklerim çürürmüş beni bile düşünürken ben neden bu kadar art niyetliyim hiç bilmiyorum.

Iyide illa yemekle büyü yapması gerekmiyor esine olmasa bile, madem bu kadar büyüye takıyorsunuz bunları bilirdiniz. Derdiniz büyü değilde gıcıklık olsun diye bunları yapıyorsunuz bence ama esinizle aranız bozulacak zaten boyle giderse daha 2 aylık evlisiniz kendi kendinizi bitirceksiniz kvnin bisey yapmasina bile gerek yok. Yemek istemiyorsan, arkadaslarin dedigi gibi esin gormeden çope dokebilirdin ama huzursuzluk ariyorsunuz.

Ben kapılarında yatmadım gelinleri olayım diye yalvarıp ayılıp bayılmadım o ev olmasada oturacağımız mutlaka bir ev olacaktı eşya alınacaktı bunu düşünecek olan kişi ben değil eşim bunları zaten yapmak zorundaydı ailesi yaptıysa o düşünsün.

Burda bir dipnot düşeyim hayat müşterek mecbur değil. Ev bulmakta müşterek eşyada müşterek.evlilikte karşılıklı. Yani kapılarında yatmadım ayılıp bayılmadım kısmı azıcık kibir içeriyor. Eminim kvde de kapında yatıp ayılıp bayılmamıştır oğluna almak için ama bunlar seviyeli sözler değil. Kötülüğün için söylemiyorum farkında olman için söylüyrum öyle kv öyle kocalar varki birçok kadın bu sözü söylediğinde çok zor durumda kalırdı. Aşurede büyü olur mı hiç? Büyüye inanıyorsunda aşurede olamayacağını mı bilmiyorsun. Adı üstünde "aşure"
Neyse eşimin ailesi bir ev verdi oturalım diye eşim kiraya çıktı o ev kiraya verilir aileme gelir olur biz işgal etmeyelim dedi. Hayat kolay değil size verilenlere sahip çıkın. Biraz daha olgunlukla karşılayın derim

Eşimin bu mantığı son zamanlarda canımı sıkmaya başladı en basit şeylerde bile kısas peşinde çok çocukça değil mi?
Mevzu şu kayınvalidem aşure yollamış bana ben yemem dedim(korkuyorum büyü falan olur diye eşimde bunu biliyor) bende artık senin annenin yaptıklarını yemem dedi.Benim annem bizim iyiliğimizi istedi hep bizi ayırmaya çalışmadı hiç.
konu başlıklarına bakarak diyebilirim ki, eşinin ailesi haksız ama sen eşinle aranı bozmak için uğraşır gibisin.
eşine he he de geç, kv de den gelen şeyi de çöpe at.

Ben iddiasina varim, evliliginiz uzun surmez siz bu kafayi degistirmezseniz. Cunku kv ile olan sorununuzu esinize yansitiyorsunuz. O adam da etten kemikten yani tas degil dimi?

bende varım iddiasına o adam moru boşamaz..
haydi bakalım sende burdasın bende :))

kız mor boşanır moşanırsan yazma sakın buralara ha :KK70:

:kahve: şu kitap okuma şeysinide kondurayım buraya:)

konu başlıklarına bakarak diyebilirim ki, eşinin ailesi haksız ama sen eşinle aranı bozmak için uğraşır gibisin.
eşine he he de geç, kv de den gelen şeyi de çöpe at.
Neden aramı bozayım eşimle he deyip geçeceğim artık atmam ama nimet kendi yesin dedim zaten getirme bende getirmem diye

Var canım eşim onu aldatmadığım sürece beni bırakmaz.
Bırakmaz tabi :D
Seni beğenen eşe başka kimse bakmaz çünkü .
Benim için kıstas olur mesela eski eşinin senin gibi biri olması .
Direkt kafadan elerim .

Back
X