- 13 Ağustos 2014
- 6.347
- 14.359
- 498
- 37
- Konu Sahibi banabenigeriver
Anlamadı ...Eşimin bakılmayacak bir tipi yok şükür annesinden dolayı evlenmeyebilir bence
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anlamadı ...Eşimin bakılmayacak bir tipi yok şükür annesinden dolayı evlenmeyebilir bence
Etme nop,kotu ornek oluyon coluga cocugabende varım iddiasına o adam moru boşamaz..
haydi bakalım sende burdasın bende :))
kız mor boşanır moşanırsan yazma sakın buralara ha
şu kitap okuma şeysinide kondurayım buraya:)
Atsın ya çok mu umrumda alır gözüne sokar fena mıAdami kaciracaksin elinden
Kv de gobek atacak
Yapma boyle sonra cok aglarsin buralarda
Te allahimAtsın ya çok mu umrumda alır gözüne sokar fena mı
Ama doğru haklısın anlamadım beni beğendiklerini nerden bilecekler herkes kendi yoluna bakarAnlamadı ...
Kız durduk yere birşey çıkardığım yok bana malzeme vermemek lazım ben büyütüyorum herşeyiArtık ne olmuşsa arkadaş eşinin ailesiyle kafayı bozmuş.
Yani ne yapacak çok seviyorsa alsınTe allahim![]()
Te allahim![]()
Kız durduk yere birşey çıkardığım yok bana malzeme vermemek lazım ben büyütüyorum herşeyi
Kız durduk yere birşey çıkardığım yok bana malzeme vermemek lazım ben büyütüyorum herşeyi
Yazmayim yazmayim dedimde yazicam arkadas! Ya sen adama annenin yaptığı asureyi icmem diyorsun evin ayri barkin ayri hadi icme ama neden bunu esine belli ediyorsun kucuk yalanlar söylersin o kadar korkuyorsan ben ictim ama biraz da rahatsizim askim de! Senin annenin yaptigi asure büyülü icmem dersen oda hakli ya seninkide bana yaparsa der. Bide ben boyle sacma seylere inanmam büyü ne yahu? Inaniyorsanda dedigim gibi yapacaktın. Esin sonuna kadar hakliEşimin bu mantığı son zamanlarda canımı sıkmaya başladı en basit şeylerde bile kısas peşinde çok çocukça değil mi?
Mevzu şu kayınvalidem aşure yollamış bana ben yemem dedim(korkuyorum büyü falan olur diye eşimde bunu biliyor) bende artık senin annenin yaptıklarını yemem dedi.Benim annem bizim iyiliğimizi istedi hep bizi ayırmaya çalışmadı hiç.
Evet benim huyum bu bunu farketti ler benceee bu bir itiraf mı mor ?
büyüttüğünün farkındasın yani
![]()
Çünkü ben dürüst biriyim hesaplarım yok
Aşure yollayan o ben değilim saran ben olmuyorum bu durumda.
Kayınvalideme anne demiyorum ve böyle birşey yapsam devamı gelir muhtaç değilim ben onlara
İnsaallah...Var canım eşim onu aldatmadığım sürece beni bırakmaz.
Ya olsun aşkından mı ölüyorumBöyle olacağı belliydi. Adam senin ailene cok yakın davranıyor. Ama sen sana zeytin dali uzatan kayinvaliden için kaşınıyor diyordun. Kocacigin gün gelir annesinden yana olur demiştik sana.
Evet benim huyum bu bunu farketti ler bence
Yok ben defalarca ayrılmayı istedim o bunu dedi biliyordum bu durumları yaşayacağımıİnsaallah...
Ama merakimdan soruyorum senet mi imzaladiniz.....