• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kısasa kısas ne saçma bir durumdur...

bende varım iddiasına o adam moru boşamaz..
haydi bakalım sende burdasın bende :))

kız mor boşanır moşanırsan yazma sakın buralara ha :KK70:

:kahve: şu kitap okuma şeysinide kondurayım buraya:)
Etme nop,kotu ornek oluyon coluga cocuga ;)
Adamda hala beyin fonksiyonlari varsa kacar

Burada hic kimse birbirini tanimadan yazdiklarniza gore yorum yapiyor..bu kadr insan yazdklarnizdan oturu uzerinize gelip sizi elestryosa hatayi da biraz kendinizde arasaniz.he gercek hayatta birbirimizi tanisak da bu yormlari yapsak kesin cekemiyolar beni kiskaniyolar diyeceksn.ama bak bu insanlar senin yazdklarin senin anlattklarindan harektle bu yorumlarda bulunuyolar.bence biraz aynayi kendne tutmalisin.

Böyle olacağı belliydi. Adam senin ailene cok yakın davranıyor. Ama sen sana zeytin dali uzatan kayinvaliden için kaşınıyor diyordun. Kocacigin gün gelir annesinden yana olur demiştik sana.

Eşimin bu mantığı son zamanlarda canımı sıkmaya başladı en basit şeylerde bile kısas peşinde çok çocukça değil mi?
Mevzu şu kayınvalidem aşure yollamış bana ben yemem dedim(korkuyorum büyü falan olur diye eşimde bunu biliyor) bende artık senin annenin yaptıklarını yemem dedi.Benim annem bizim iyiliğimizi istedi hep bizi ayırmaya çalışmadı hiç.
Yazmayim yazmayim dedimde yazicam arkadas! Ya sen adama annenin yaptığı asureyi icmem diyorsun evin ayri barkin ayri hadi icme ama neden bunu esine belli ediyorsun kucuk yalanlar söylersin o kadar korkuyorsan ben ictim ama biraz da rahatsizim askim de! Senin annenin yaptigi asure büyülü icmem dersen oda hakli ya seninkide bana yaparsa der. Bide ben boyle sacma seylere inanmam büyü ne yahu? Inaniyorsanda dedigim gibi yapacaktın. Esin sonuna kadar hakli

Aşure bu yahu ona mi kaldik da ne alaka :) yapılır tanıdıklara dağıtılır.

Çünkü ben dürüst biriyim hesaplarım yok

Ama bunun dürüstlükle alakasi yok o da ayri mesele. Kibarlık diyelim.

Aşure yollayan o ben değilim saran ben olmuyorum bu durumda.

Kayınvalideme anne demiyorum ve böyle birşey yapsam devamı gelir muhtaç değilim ben onlara

Aşure yollamak = sarmak = muhtaclik ?!:deli:

Kayınvaliden tuhaf evet ama sen de tuhafsin ve kincisin de. Herşeyi de büyüye baglamayin yahu. Fesatlik gibi geliyor bana.

Asure gondermek cok normal de özellikle sana gönderdiğini söylemesinin 2 sebebi vardir muhtemelen. Ya gerçekten arayi düzeltmek için ya da oğluna bak ben onu düşünüyorum ama o beni onemsemiyor mesaji verip, oglunun gözüne üste çıkmak içindir. Bence 2.si

Back
X