• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KISASA KISAS

kuş kadar akıllarıyla ancak onu yapabiliyorlar sen benım ailemi istemezsen bende senınkını istemem ,

lan benım ailem sana bana davranıldıgı gibimi davranıyor hayır , eee ozaman ,

sen ailene söz geçir onları biraz yola getir karını saydır bak ozaman işin boyutu nasıl değişiyor ,

kıt kafaları bu hiç anlamıyor ,

o yuzden gittiğin zaman benım gibi hiççççç konuşma hiç lafa girme sana bir laf sokarlarsa suratlarına bak ve kafanı çevir ,:kahve:

ordan çıktıktan sonra hiç kavga çıkarma bana bunu dediler şunu dediler deme , ama onlarla hiçte muhat olma ,

kocana aksıne yakın davran onların olmadı anlarda konuş muhabbet et on konuşurken dokun ama onlar gelince sus ,:KK12:

bak bu benım yıllardır uyguladıgım taktık , tecrubeyle sabıttır ,

uygula 6 ay sonra sonucu görürsün . :KK54:

Cumartesi gittiğimde çok konuşmadım zaten sofraya yardım ettim kahve yaptım geçtim oturdum. baban bana surat astı dedim babam sana kıyamaz dedi. ama normalde kayınbabam gittiğimde öper surat astığı zamanlar öpmez :)))) gelde eşime bunu anlat

eşiniz ne olursa olsun ailesini seviyor ve hatalarını görmek istemiyor
siz gitmezseniz sorun oluyor orda .. o yüzden siz oraya zoraki de olsa gidin diye kendi de sizinkilere gelmiyor
bırakım gelmesin siz kendiniz gidin.. zamanla alışır aileler de

haa bu arada paraya ihtiyaç olduğunda sakınnnnn annenizden istemeyin bundan sonra
araba vs. de.. madem öyle işte böyle

zaten dedim anneme bi daha en ufak bi destekte dahi bulunma. kadın yemeğimizi yapar yollar düşün ama yaramıyo

Seni anlıyorum, yani takıldığın konuyu anlıyorum.

Bu sene babam boya yapıyordu. Eşim kapıdan kolay gelsin dedi ve gitti. Babamın ne bir beklentisi oldu ne de buna gücendi. Umursamaz bile böyle şeyleri. Aynı şekilde kvalidem sürekli gelinlerinden iş bekler. Konu kadın olunca neden herşeyi yapmak zorunda gibi bir beklenti oluyor. O nasıl benim aileme yardım etmek zorunda değilse bende onun ailesine değilim.

Maalesef bizim kültürümüzde yani çoğu ailede var bu. Kız evine gidilince misafir gibi ağırlanır, erkek ailesini gidilince sürekli bir af sokma, bir beklenti vardır. Bana da yapıyorlar ama ben umursamıyorum üstüme de alınmıyorum.

Siz gitmeyince gelmiyorsa ben olsam gitmezdim. O da gelmesin umursamazdım. Keyfi bilir.

ben gittiğimde gelir misafir gibi oturup gider. zaten istemem de evimde öyle rahat rahat gezmesini. benim annem eşimin bu halleri yüzünden evime gelmez 3 aydır evliyim 2 defa anca gelmiştir onunda biri bayram da biri de teyzemi getirdi

Cumartesi gittiğimde çok konuşmadım zaten sofraya yardım ettim kahve yaptım geçtim oturdum. baban bana surat astı dedim babam sana kıyamaz dedi. ama normalde kayınbabam gittiğimde öper surat astığı zamanlar öpmez :)))) gelde eşime bunu anlat

tamam anlatsanda anlamayacak zaten kafa KIT anlamaz ,
sen benım dediğim gibi yap , git otur ama hiç konuşma nasıl iyiyim sen nasılsın , bu kadar daha fazla konuya girme bak valla kafan rahatlayacak , kıymet bile göreceksin bak dedi dersin.

zaten dedim anneme bi daha en ufak bi destekte dahi bulunma. kadın yemeğimizi yapar yollar düşün ama yaramıyo

Aynı benim annem. Annemin maddi manevi bir dünya emeği var bizde. Kızıma o bakıyor tek kuruş harcatmaz bana onun için. Geçen bir defa kv damacana su aldı evde yoktuk biz. Dönüşte direk kapıyı açtı ve 10 lira borcun var bana dedi. Bi de hamileyken anneme gidiyorum diye anneme diyorki seni bizden daha çok seviyor herhalde sürekli size gidiyor diyor :)

Gerçi ben takmamaya çalışıyorum. Dert etsem çok var da umursamıyorum Yaşlı diyorum, cahil diyorum geçiyorum. Ama genç olsa kavga çıkardı kesin :)

Aynı benim annem. Annemin maddi manevi bir dünya emeği var bizde. Kızıma o bakıyor tek kuruş harcatmaz bana onun için. Geçen bir defa kv damacana su aldı evde yoktuk biz. Dönüşte direk kapıyı açtı ve 10 lira borcun var bana dedi. Bi de hamileyken anneme gidiyorum diye anneme diyorki seni bizden daha çok seviyor herhalde sürekli size gidiyor diyor :)

Gerçi ben takmamaya çalışıyorum. Dert etsem çok var da umursamıyorum Yaşlı diyorum, cahil diyorum geçiyorum. Ama genç olsa kavga çıkardı kesin :)

yaşı 56. annemde o yaşlarda. ama bizimki daha kocasına tavır yapar :)))

tamam anlatsanda anlamayacak zaten kafa KIT anlamaz ,
sen benım dediğim gibi yap , git otur ama hiç konuşma nasıl iyiyim sen nasılsın , bu kadar daha fazla konuya girme bak valla kafan rahatlayacak , kıymet bile göreceksin bak dedi dersin.

zaten burda okuduğum bi yazıdan sonra kesin olarak gitme kararı aldım. çünkü diğer açtığım konuda arkadaşlar gurursuz olma demişti. bunu da deneyeyim bakalım

merhaba kızlar.. geçenlerde de bi konu açmıştım kv ile ilgili olan sorunlar için.
ben sürekli düşünüp takıntı haline getirenlerdenim. şimdi taktığım şey de ben eşimin ailesine gitmiyorsam o da gelmiyor. ama bir düşünün arabaya ihtiyacımız olur annem verir paraya ihtiyacımız olur annemden isteriz bize gidildiğinde annem tek bi sorundan bile bahsetmez kimse eşime laf sokmaz bu nedenlerden dolayı bizden çıktığımızda kavga etmeyiz gayet mutlu oluruz ki bizi evimize kadar bırakırlar.
eşimin ailesine gittiğimizde benden hep bi iş beklenir kp geçen gittim surat asmış. bunu eşime söylüyorum hemen savunmaya geçiyor çünkü sen şunu yaptın çünkü bunu yaptın. ulan karşımda ki insan bişey yapmıyoda ben herşeyi kötülüğümden mi yapıyorum? hep bi laf sokma var. huzursuz oluyorum. evleri de çok uzak kimse de aman sizi eve bırakalım demez yarım saat yol yürür dolmuşa bineriz 45 dk da yol gideriz. gitmeyince eşim sorun ediyor bıktım iyice.
şimdi ben onun ailesine gitmeye başlayınca eşimde benim aileme gelmeye başlayacak ki annemin en nefret ettiği şey budur. biz bişey yapmadan bizi bu duruma getiriyor der. ben ne yapayım? vallaha iyice bunaldım.
Esinize ve ailesine sinir oldumm onu söyleyeyim icimde kalmasin:KK62:
Esiniz kiymet bilmeyen biri sizin ailenizde esinizin ailesi gibi davransin...
Ailenizden donerken araba ile gelmeyin, para almayin, arabayi istemeyin bosverin siz düşüneceginize o düşünsün...
Kv evine caniniz isterse godin istemezse gitmeyin..

o zaman biz prensesiz :))) bende dedim anneme yapma diye. hala kızım evine şunu alayım ben şunu aldım ama al senin olsun der bırak dedim yapma bakalım nasıl olsa kıymet bilmiyo adam

Aynen oyle soyleyin annenize verme deyin, esiniz zorlaninca ailesinden istesin bakalim
Sonucta annenizde yapmak zorunda degil

Back
X