- 23 Ağustos 2012
- 51.400
- En iyi cevaplar
- 1
- 239.351
- 898
1.52 boyum.. evet bazen kendimi niye bu kadar kısayım diye sorgularken buluyorum. Sonra düşünüyorum, kısayım ama en azından sağlıklıyım, güzelim, şirin duruyorum ve olduğumdan küçük gösteriyorum. Ayrıca sizin boyunuz bence ülke sartlarina göre ideal 1.65 iyidir. Yeterki sağlığınız yerinde olsunn
Sinifimin en kisalarındanım. Skolyozum var. O da düzelirse 5 cm kesin uzayacagim. Doktor dedi. Ama kız olduğum için boy uzamamın durduğunu söyledi. Sadece 5 cm yamukluk düzelir dedi. Ayrıca şöyle bir şeyde var. Ergenliğe girmeden önce bi anda boy uzaması yaşanan evreyi yaşayamadım.(skolyoz engellemiş.) ben 5 cm den sonra enaz 3cm uzamak iistiyorum. Günde iki bardak süt içiyorum. Bol bol balık yiyorum. Ama sadece 1 cm uzadim. O da yamukluk hafif düzeldi diye. Napmalıyım? Aranızda uzayan varsa ne yaptığını yazabilir mi?
Baba:182
Anne:164
Ben:161
Bu arada genetik olarak babama çektiğimi söylemeliyim. Babamın kopyasının aynisiyim.
1.52 boyum.. evet bazen kendimi niye bu kadar kısayım diye sorgularken buluyorum. Sonra düşünüyorum, kısayım ama en azından sağlıklıyım, güzelim, şirin duruyorum ve olduğumdan küçük gösteriyorum. Ayrıca sizin boyunuz bence ülke sartlarina göre ideal 1.65 iyidir. Yeterki sağlığınız yerinde olsunn
:) 25 yaşındayım ama 15 desem inandırırım
Kac yasimizda olursak olalim galiba hep genc kucuk gorunecegiz bu yonden cok guzel
Bende 1,70 diyeyim 1,69Benimde oyle bisey ama 1,55 diyorum duz hesap
Boyum 163 cm siz söyleyene kadar kendimi hiç kısa hissetmemiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?