• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kişilik Bozukluğu

Raiden

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2012
3.264
3.777
198
Merhabalar herkese,

Benim için her şey ya siyah ya beyaz ortası yok. Dün öve öve bitiremediğim bir insan bugün kötü hissettirdiği an dünyanın en kötüsü ilan edecek raddeye geliyorum. Tüm samimiyeti gidiyor, kendimi değersiz ve kandırılmış gibi hissediyorum. Şu son günlerde de kendimi temel bir sebebi olmaksızın ağlarken buluyorum. Yaşayabileceğim o kadar güzel anlar varken ben sadece boşluğa bakıp vakit kaybediyorum, içimden gelmiyor. Sanki herkes benim kötülüğümü istiyor, kötü olmamdan memnuniyet duyuyor gibi. Acımı gösterdiğimde ateşime odun atacaklarını düşünüyorum. Yakın gördüğüm kişilere de anlatıyorum derdimi, sonra pişman oluyorum. Arkadaşlarım yok değil ama dışlanmışlık hissine engel olamıyorum. Geçmişe, geçmişte yaşananlara takılıyorum. Depresyon hali de değil sürekli iniş ve çıkışlar var ruh halimde. Sabah dans edecek kadar enerjik ve mutluyken biraz önce ağlamaklı halimi gördüm aynada.Sanırım her şey mükemmel olsun istiyorum, istiyorum ki herkes beni anlasın kötü konuşmasın, düşünmesin. Bunun mümkün olmadığını bildiğim halde. Regl döneminin de etkisi var tabii ama benim karakterim bu, kendimi bildim bileli böyleyim ama ilk kez bu kadar kuvvetli ve anlaşılır bir şekilde yaşadım bu dönemi. Randevu aldım gideceğim psikolaga, borderline kişilik bozukluğu denen rahatsızlık mı acaba bendeki. Bir tek ben mi böyleyim :KK61:

Her şeye fazla anlam yüklemezseniz bu karışıklıktan kurtulursunuz.

Psikologa gitmekle iyi dusunmussunuz psikiyatre de gidin bi test yapıyorlar kendinizle yuzlesiyorsunuz bana anlattıklarınız depresyon gibi geldi ama uzmanlar bilir tabi ne desek bos

Anlattığınız ruh haliniz düşündüğünüz duruma işaret ediyor. En doğru tespiti sizinle birebir görüşüp değerlendirme imkanı bulacak olan uzman yapacaktır. Keşke önce Psikiyatr'a gitseydiniz.Gerçi psikolog sizi gerektiği gibi yönlendirecektir.
Borderline olsanız bile iyi bir uzman ve sizin de gayretinizle çoğu şeyi aşabilirsiniz. Çizdiğiniz tablo dahilinde yaşamak kolay olmasa gerekir. Oysa hayat güzel,sakın tedavinizi ihmal etmeyin,hayata tutunun. Hayatımızı başkalarına endekslemek zorunda değiliz,boş verin kim nasıl davranırsa davransın,yeter ki siz doğruyu yapmaya çalışın.
İnanırsanız başarırsınız. Sevgiler.

Sanırım her şey mükemmel olsun istiyorum, istiyorum ki herkes beni anlasın kötü konuşmasın, düşünmesin. Bunun mümkün olmadığını bildiğim halde.
İnsanlardan beklenti içine girmek yerine, onlara kendi değerinizi ve özsaygınızı hissettirerek bir iyi davranın bir çekin kendinizi.arayın sorun ama bir müddet kendi hâline bırakın mesela. ara sıra kabuğunuza çekilin özletin. o zaman kim ne diyor ne yapıyor pek umrunuzda olmaz. kendi kabuğunuza çekildiğinizde merak eden dönen gerçek dostları da ayırt etmiş olursunuz

Bende böyle idim.
Sonra farkettim ki her şeyi çok önemsiyormuşum meğer, ağızdan çıkan cümleleri, mimikleri.
İşin garip yanı bir ben üzülüyordum, başkası için bir tek ben.
Silkelendim sonra n'apıyorum ben dedim? Mis gibi şimdi kafam hiçbir şeye anlam yüklemiyorum tavsiye ederim:))

Ben sizin borderline olmadığınızı düşünüyorum. Bu benim kişisel gözlemim ama bpd'liler sizin gibi bu kadar irdelemez duygularını ve yaptıklarını. Ayrıca riskli ya da dürtüsel davranışlarınız ya da terkedilme korkunuz yok.

Bence ya fazla irdeliyorsunuz kendinizi ve ruhsal sağlığınızla ilgili azıcık evhamlısınız. Ya google taramalarınız sonrası bdp şık bir hastalık gibi geldi size, kendinize yakıştırdınız.

Ben sizin borderline olmadığınızı düşünüyorum. Bu benim kişisel gözlemim ama bpd'liler sizin gibi bu kadar irdelemez duygularını ve yaptıklarını. Ayrıca riskli ya da dürtüsel davranışlarınız ya da terkedilme korkunuz yok.

Bence ya fazla irdeliyorsunuz kendinizi ve ruhsal sağlığınızla ilgili azıcık evhamlısınız. Ya google taramalarınız sonrası bdp şık bir hastalık gibi geldi size, kendinize yakıştırdınız.

terkedilme değil de, hareketlerim dolayısıyla dışlanma ve insanların benimle görüşmeyi kesmesi gibi düşünceler geliyor aklıma. halbuki arkadaşlarım da bıkkın değil, halbuki kötülük yapmıyorum, şikayet ediyorum bazen fazlaca.. onlar tarafından takıntılı görünüyorum bu sekilde de. hakkımda kötü şeyler denme fikri sinir ediyor işte.

Herkeste var bu.. ama dusunmemeyi becerirsen o zmn takinti olmktan cikiyor bu durum..

bugün gidiyorum bakalım ne olacak

Back
X