Kışın düğün yapmak fikri

Ocak da nisanim oldu çok keyifliydi dış cekimini de o zamn yaptık karlar üzerinde felan güzel oluyor ama dış çekim yaptiracaksan tabi ki botla git ben öyle yaptım çekildiğini zamanlarda başka gelinler de geldi topukluyla geldi zavallilarim dondu resmen ben altıma tayt bile giymiştim ki ona rağmen donuyorsun zaten ama karlı fotolar gayet güzel oluyor :)

Salonda yapacaksınız ne fark eder
Yazın sıcağında pismektense :) kis daha iyi...

Kuzenlerim kışın evlendi ben Eylül'de bı fark yoktu. Evden abiyeyle değil de bolero suni kürk şal la çıkarsın araca binince sıcak zaten sonra çıkarır salona girersin

Yasadigin ilin hava sartlarina bagli tabi ama en guzeli nisan yada ekimdir.
Ne soguk nede berbat sicaklar yok. Mis gibi hafif serin havalar : )
Ilk eylul sonu evlenmistim simdi nisanda istiyorum

Hiç güzel olmaz. Nişanlının ailesi değil sen karar ver. İstemiyorsan yapmak zorunda değilsin.
Onlar salonu ucuza getirmek istiyorlardır

İki üçü ay daha bekle şubatta olacağına Mayıs'ta filan yap en azından havalar daha iyi olur kışın nişanım oldu çok soğuktu tavsiye etmem :)

nisan mayıs ı bekleyin bence kış ayı düğünleri karda kışta kışın ortasında tam ocak ayında pek uygun değil sanki ama siz bilirsiniz tabi ki de

Düğüne çağıracağınız insanları da düşünmelisiniz bence. Kışın ortasında düğün yapan biri kardeşim olmadığı sürece gitmem mesela düğüne. Bunun şehir dışından geleni var, trafikte kalanı var. İnsanlara zulüm resmen

Şehirdışından gelecek akrabalarınız varsa tavsiye etmiyorum.Yağmuru çamuru çok zor oluyor.Kış aylarında iilla ki hastalık oluyor çocugu olup, kendi hasta olup davetinize katılamayan insanlar olacaktır.
Dış çekim de sizi zorlayacaktır.
Nisan sonu mayıs başı iyi olabilir sizin için.
Ha illaki kış dugunu yapacaksanız hava tahminlerine bakmadan tarih almayın derim.

Yazdan nefret ederim, terlemekten, sıcaktan bunalmaktan, saçın bozulup makyajın akmasından... aşırı terleyen biri olarak yaz mevsimi en büyük düşmanım.
Kışı çok severim ama kışın düğün yapmakta çok zor olur. Gelemeyen olur, yollar kapalı olur, yağmuru çamuru vs. Kapalı mekanda düğün yapmakla bitmiyor ki sonuçta evden ya da kuaförden direkt salona ışınlanmıyor kimse.
En ideali nisan mayıs ayları. Ama kesinlikle haziran değil. Ben mayısta evlendim, açık havada yapıldı, üşümedim de terlemedim de. Çok iyiydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…