Ben ki yazın bağrında kır düğünü hayal ederken, şubat yeni girerken evlenmiş biri olaraktan size dezavantajlarını sıralayayım:
1) Dış çekim düşünüyorsanız, tarihi çok iyi ayarlamanız lazım, biz çekime gitmeden bir gün önce yağmur yağıyordu. Yazlık bir yerde yaşadığımız için kış çetin geçmiyor, ancak kışın bağrında açık havada çekim yaparken, gelinliğin içinde soğuktan morarabiliyorsunuz. (İyi ki fotoşop var)
(Çekimleri bahara ayarlamanız en mantıklısı olur)
2) Yağmura, kara filan denk gelmezsiniz umarım, gelinliğin etek kısmını temiz tutmak daha zor oluyor. Araba-salon arası geçerken bile çamurlanabiliyor, milletin ayağı çamurlu olunca :/
3)Salon düğünü oluyor haliyle, belki şık bir restoran vb. mecbur mekan kapalı olacak, önceden yer ayırtmanız lazım. Kışın boş olur demeyin, valla salonlar seneler öncesinden doluyor.
4) Yanınızda sürekli birileri illa olmalı, şemsiye hazır beklemeli; şal-kabarık tüylü beyaz ceketler, artık ne deniyorsa onlara, onlardan mutlaka ayarlamanız lazım gelinliğinize uygun, salona gelene kadar donmamak, burun akıntısı kontrolünü sağlamak için
5) Zaten heyecanlı olacaksınız artı bir de soğuktan bol bol çişiniz gelecek
Ona göre yani, jartiyer martiyer zor olur, düz giyin altınıza mümkün olduğunca (Bu sorunu yaşamış biri olarak üzerine basıyorum bu kısmın bizzat
)
Salona girince sıcacık oluyor ama ohş.
Küçük Emrah gibi hissettim kendimi şu an nedense. :/