kisir kaldım

eminemiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2012
195
6
68
Olmazsa olmuyor yaa. .nedeyim bilemiyorum. .icim dolu ama yazacak bisey bulamıyorum. ..simdilik bisey yapamam..dua etmekden baska...hep saglikli beslenme ye çalışıyorum ama is sartlari..falan filan olmadi...genede elimden geleni yapayim tabi..bu araafedersiniz devamli idrarim varmis gibi bi his var...en son tup bebek denemesinden bi enfeksiyon mu kaptim yoksa asiri sıkışık girmistim sonrasindada yapamadim surguye ...ayaga kalksam daha yeni transfer yapildi...kalkmasam mesane patlamak uzere...oderece bi mesane acisi yasamadim sıkışık likdan dolayi...
O zaman bi sey mi oldu acaba mesaneye idrar torbasina filan ...gerci bekleme surecinde aci yoktu ama ...bilmiyorum artikya ...yok yok zaten ben de. ..saglik problemi olarak cok sukur ama henüz kanser değilim. ..

Olmazsa olmuyor yaa. .nedeyim bilemiyorum. .icim dolu ama yazacak bisey bulamıyorum. ..simdilik bisey yapamam..dua etmekden baska...hep saglikli beslenme ye çalışıyorum ama is sartlari..falan filan olmadi...genede elimden geleni yapayim tabi..bu araafedersiniz devamli idrarim varmis gibi bi his var...en son tup bebek denemesinden bi enfeksiyon mu kaptim yoksa asiri sıkışık girmistim sonrasindada yapamadim surguye ...ayaga kalksam daha yeni transfer yapildi...kalkmasam mesane patlamak uzere...oderece bi mesane acisi yasamadim sıkışık likdan dolayi...
O zaman bi sey mi oldu acaba mesaneye idrar torbasina filan ...gerci bekleme surecinde aci yoktu ama ...bilmiyorum artikya ...yok yok zaten ben de. ..saglik problemi olarak cok sukur ama henüz kanser değilim. ..

:ssz::ssz::ssz: gel bi sigara yak :ssz::ssz: bende 2.tüp bebeğe başlayacağım sırada adetim gecikti bi heyecan bi heyecan sabah adet oldum.yine tüp bebek yolları :ssz::ssz:

:ssz::ssz::ssz: gel bi sigara yak :ssz::ssz: bende 2.tüp bebeğe başlayacağım sırada adetim gecikti bi heyecan bi heyecan sabah adet oldum.yine tüp bebek yolları :ssz::ssz:

Hayirdir kizlar sorununuz ne .hayirlisi olsun.ben napiyim 27 yasinda menopoza girdim:) artik komik geliyo soku atlattim

Yok canim ya ondan bu kadar uzuluyorum.bi tane olsaydi da girseydim diyorum bazen vardir bi hayir.sizin sorun ne

peki çocuk evlat edinmeyi düşünüyormusun ?? gerçekten rabbimin imtihanı işte...bende çikolata kisti endometriozis hastasıyım.yumurta erzervim az eşimdede sorun var.2.kez tüp bebek denicez biz.

Su an icin yapabildigim tek şey .. dua etmek ..bu meseleyle ilgilide ilac yutup sifa dilemek..ama yuttugum bu ilac gecici galiba..neyse netten arastiriyim bari idrar torbasinin neden tamammen bosalmiyoki

peki çocuk evlat edinmeyi düşünüyormusun ?? gerçekten rabbimin imtihanı işte...bende çikolata kisti endometriozis hastasıyım.yumurta erzervim az eşimdede sorun var.2.kez tüp bebek denicez biz.

Gecmis olsun yas kac peki.evlatlik bilmiyorum ya buyuk konusmayim ama dusunmem sanirim.benim fsh bu ay 9 cikti tup tedavisine basladim bende hayirlisi artik

Ssu idrar yolu enfeksiyonu bir girmesin bidaha gitmiyor...o kafar derdimin icinde bide bu var...buyuk ALLAHIM daha beterini gosterme hayirli sifalar ver bana ve tum hastalara..
Ya ben aslinda daha onceden beri bi sey yapmak istiyorum ama. .tekrar dra girmek o masaya yatmk ve herseferinde bi obcekinden daha kot seyler duymak drlardan..e
Evet aslinda bi suru insan var benden daha beterleride var ama benim etrafimda benimgibisi yok..yeni evlenen insanlar cocuk hayali kuruyo..bi kac ayada oluyo..bi arkadasimda yerinde olsam cikdirirdim dedi..
Napiyim alternatif tip yada digerii olmuyo ben elimden gelebler bu vb..sadece dua efebilirimmsu an icin. .
Ya ne aciya yok böyle bir aci... . RABBIM esirgesin helimizden ama cok yakini kaybetmek gibi bişey. .alistimdiyosun tamam yapcak bisey yok elimden geleni yaptim diyosun..adeta alisiyosunki hop ya bi hamike bi cocuk daha ...
Sonraki tekrar akliba geliyo herkese bu kadar kolay ama benim icin zor coooj zor...
Ama gene ALLAH diyorum...onun gucu herseye yeter ve o benim derdim den daha buyuk nasilsa şükür ona ben bu dertlerden habersiz yasiyodum ama neler varmis dunyada ve biliyorum beterin beteri varcok şükür diyorum RABBIM sen beterinnden koru bizi..derdimizden büyük bir ALLAHIM nolur derman ver gonlumuzden gecenleri hayırlısiyla saglicakla nasip et teez vakitte. .
Artık boynum bükük kalmasin eşime. .noluuuur

Gecmis olsun yas kac peki.evlatlik bilmiyorum ya buyuk konusmayim ama dusunmem sanirim.benim fsh bu ay 9 cikti tup tedavisine basladim bende hayirlisi artik

aaa tüp bebek şansın varmış ne güzel işte :) ben 2.ye başlicam inşallah.yaşım 30 :)

Ya tuvaaletten sonra bile hala daha varmis gobi bi his oluyo. . Neden olur

Geçmiş olsun... Bende geçen sene mart ayında aynı şikayetleri yaşadım... İdrarımı yaptıktan sonra bile hala varmış gibi geliyordu. Tuvalete gittiiğim de hiç bişey yapamıyordum. bu şikayetim başladıktan bi kaç gün sonra yanmalar başladı idrarımı yaparken kanamam oldu. korkup acile gitmiştim hemen. doktor idrar tahlili yaptı idrarımın kötü olduğunu söyledi. şu an hatırlamıyorum ama protein mi çok fazla demişti öyle bişey. bi ilaç vermişti suya karıştırılıp içilen bi toz. gece içiyordum sabaha kadar tuvalete çıkmıyordum hiç. o iyi gelmişti çok şükür. bol bol da su içtim. ama şimdi ne zaman suyu azaltsam tekrar başlıyor aynı şikayetler.

Geçmiş olsun... Bende geçen sene mart ayında aynı şikayetleri yaşadım... İdrarımı yaptıktan sonra bile hala varmış gibi geliyordu. Tuvalete gittiiğim de hiç bişey yapamıyordum. bu şikayetim başladıktan bi kaç gün sonra yanmalar başladı idrarımı yaparken kanamam oldu. korkup acile gitmiştim hemen. doktor idrar tahlili yaptı idrarımın kötü olduğunu söyledi. şu an hatırlamıyorum ama protein mi çok fazla demişti öyle bişey. bi ilaç vermişti suya karıştırılıp içilen bi toz. gece içiyordum sabaha kadar tuvalete çıkmıyordum hiç. o iyi gelmişti çok şükür. bol bol da su içtim. ama şimdi ne zaman suyu azaltsam tekrar başlıyor aynı şikayetler.

O sikintiyi bende daha once yasamistim . Özellikle evli bayan larda oluyor. .simdiki sorun ise ne ilerliyor nede ggeriliyor..antiseptik kullabiyim bikac gun belki insALLAH fayda eder..

Back
X