Haklısınız ama maalesef halanızı değiştiremezsiniz, kendi bildiğini okumaya devam eder hem kişisel bakım konusunda hem kilo konusunda.
Halanız tahmini kaç kg? Başka hastalıkları var mı ve kiloyu yaşlılığı hastalıkları bahane edip dışarı çıkmamazlık yapıyor mu? Temizliği yaşlılığa bağlıyor belli lakin kilosu yüzünden boş veriyor aslında.
Yakın zamanda annemi kaybettim, halanız gibi kişisel temizliği konusunda sorunu yoktu en azından ama obezdi ve doktorların defalarca uyarısına bizim çabalarımıza rağmen asla kilo vermedi böyle bir çabası da olmadı, bizde çok tartıştık yasaklar getirdik ama işe yaramadı hastanede yatarken dahi arkamızı döndüğümüz an yememesi gereken ne varsa yiyordu kiloya bağlı birçok sağlık sebebiyle vefat etti, kilosu benim hayatımı etkiliyor demişsiniz ondan yazdım bunları, şu an iyi kötü bir şekilde kendini idare ediyor ama birkaç yıla kalmadan neredeyse her anı hastanelerde geçecek bu sizi ne yazık ki daha çok etkileyecek, biz başaramadık ama belki siz başarırsınız en azından bir psikoloğa gitmesini sağlayın yeme dürtüsünün sebepleri üzerine terapi alsın, olur ya terapiler iyi gelir kişisel temizliği kilosu her şey düzelir.