A Ajim aj Canım Şekerli Makarnam Kayıtlı Üye 28 Mart 2019 4.122 4.165 133 25 Ağustos 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi within #41 başlığa bakınca bir iki kişisel bakım taktiği öğreniyim diye girdim konuya bunu beklemiyordum Haklısınız bir de değiştirmesi zor şeyler değil rahatsız olduğunuz için özenli davransa bir şey kaybetmez
başlığa bakınca bir iki kişisel bakım taktiği öğreniyim diye girdim konuya bunu beklemiyordum Haklısınız bir de değiştirmesi zor şeyler değil rahatsız olduğunuz için özenli davransa bir şey kaybetmez
within Guru Kayıtlı Üye 27 Ekim 2011 707 230 323 25 Ağustos 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi within #42 Cikolataparcacigi .!.: başlığa bakınca bir iki kişisel bakım taktiği öğreniyim diye girdim konuya bunu beklemiyordum Haklısınız bir de değiştirmesi zor şeyler değil rahatsız olduğunuz için özenli davransa bir şey kaybetmez Genişletmek için tıkla... üzgünüm... ,işte zor değil özenli davranmak o yüzden daha fazla sinirleniyorum
Cikolataparcacigi .!.: başlığa bakınca bir iki kişisel bakım taktiği öğreniyim diye girdim konuya bunu beklemiyordum Haklısınız bir de değiştirmesi zor şeyler değil rahatsız olduğunuz için özenli davransa bir şey kaybetmez Genişletmek için tıkla... üzgünüm... ,işte zor değil özenli davranmak o yüzden daha fazla sinirleniyorum
A Ajim aj Canım Şekerli Makarnam Kayıtlı Üye 28 Mart 2019 4.122 4.165 133 25 Ağustos 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi within #43 within .!.: üzgünüm... ,işte zor değil özenli davranmak o yüzden daha fazla sinirleniyorum Genişletmek için tıkla... Haklısınız Çözümü ne bilmiyorum ama laf anlamayan insanla zor
within .!.: üzgünüm... ,işte zor değil özenli davranmak o yüzden daha fazla sinirleniyorum Genişletmek için tıkla... Haklısınız Çözümü ne bilmiyorum ama laf anlamayan insanla zor