Aslında çözümsüz bir konu, ama kendimi telkin edemiyorum . Ben yanliz yaşıyorum bir de halam var birbirimizden başka kimsemiz yok o da kendi evinde yaşıyor. Annem gibidir aslında.ama bazi durumlar beni inanılmaz dlrahatsi ediyor mesela wcdeyken kapı açık olur niye kapamiyirsun derim alışkınım böyle icerde daralıyorum der, ama ben istemiyorum ayıp ve çok saçma.cok kavga ederiz.veya çok.kilolu biri altını sadece havlu ve uzun birseyle siliyor o bezi geçen bana gelip kaldığında sadece yıkamış elde ve yatağımın kenarına asmis kurusun diye o elde yıkamaya bakteriden arınmaz ki.yine tartıştık ve kendini haklı görüyor sende yaslanacaksin diyor seni de görecez diyor kendi evinde de banyoda çoğu zaman karşılaşırım o bezlerle ben görmek zOrunda değilim ya.bezler de yani kirli çıkmaya lekeler anlayın işte.daha dün tartıştık bıliyorum yaşlı ama ben o bezleri görmek zorunda değilim diye düşünüyorum,.Bir de çoğu zaman o bezleri elledikten sonra ellerini yikadigini düşünmüyorum, sadece suya tutuyor ellerini. Ve bütün bunların asıl sebebi de obezite sorunu olması o konu da AP ayrı bir konu başlığı aslında. Kendisini seviyorum ama bu durumlardan dolayı ve kendini haklı görmesinden dolayı zorlanıyorum.sizce ben mi haksızım.tahamulsuzmuyum görme diyor bana
içim dışıma çıktı kahvaltı yapıyordum ayol sabah sabah denk gelene bak.Aslında çözümsüz bir konu, ama kendimi telkin edemiyorum . Ben yanliz yaşıyorum bir de halam var birbirimizden başka kimsemiz yok o da kendi evinde yaşıyor. Annem gibidir aslında.ama bazi durumlar beni inanılmaz dlrahatsi ediyor mesela wcdeyken kapı açık olur niye kapamiyirsun derim alışkınım böyle icerde daralıyorum der, ama ben istemiyorum ayıp ve çok saçma.cok kavga ederiz.veya çok.kilolu biri altını sadece havlu ve uzun birseyle siliyor o bezi geçen bana gelip kaldığında sadece yıkamış elde ve yatağımın kenarına asmis kurusun diye o elde yıkamaya bakteriden arınmaz ki.yine tartıştık ve kendini haklı görüyor sende yaslanacaksin diyor seni de görecez diyor kendi evinde de banyoda çoğu zaman karşılaşırım o bezlerle ben görmek zOrunda değilim ya.bezler de yani kirli çıkmaya lekeler anlayın işte.daha dün tartıştık bıliyorum yaşlı ama ben o bezleri görmek zorunda değilim diye düşünüyorum,.Bir de çoğu zaman o bezleri elledikten sonra ellerini yikadigini düşünmüyorum, sadece suya tutuyor ellerini. Ve bütün bunların asıl sebebi de obezite sorunu olması o konu da AP ayrı bir konu başlığı aslında. Kendisini seviyorum ama bu durumlardan dolayı ve kendini haklı görmesinden dolayı zorlanıyorum.sizce ben mi haksızım.tahamulsuzmuyum görme diyor bana
Haklisiniz ama tek yaşadığı için muhtemelen bu kadar rahat. Çevresinde rahatsız olacak kimse olmadigi icinde rahat rahat takılıyor.Kusura bakmayın bu kadar ayrıntılı anlattım çünkü haklı miyim haksizmiyim ona göre yorum yapın zira benim tahammülüm inanılmaz zorlanıyor bu durumlara
Kilo için doktora gitti mi? İç hastalıkları, endokrinoloji falan görse belki biraz kilo verir, özsaygısı artar.Aslında çözümsüz bir konu, ama kendimi telkin edemiyorum . Ben yanliz yaşıyorum bir de halam var birbirimizden başka kimsemiz yok o da kendi evinde yaşıyor. Annem gibidir aslında.ama bazi durumlar beni inanılmaz dlrahatsi ediyor mesela wcdeyken kapı açık olur niye kapamiyirsun derim alışkınım böyle icerde daralıyorum der, ama ben istemiyorum ayıp ve çok saçma.cok kavga ederiz.veya çok.kilolu biri altını sadece havlu ve uzun birseyle siliyor o bezi geçen bana gelip kaldığında sadece yıkamış elde ve yatağımın kenarına asmis kurusun diye o elde yıkamaya bakteriden arınmaz ki.yine tartıştık ve kendini haklı görüyor sende yaslanacaksin diyor seni de görecez diyor kendi evinde de banyoda çoğu zaman karşılaşırım o bezlerle ben görmek zOrunda değilim ya.bezler de yani kirli çıkmaya lekeler anlayın işte.daha dün tartıştık bıliyorum yaşlı ama ben o bezleri görmek zorunda değilim diye düşünüyorum,.Bir de çoğu zaman o bezleri elledikten sonra ellerini yikadigini düşünmüyorum, sadece suya tutuyor ellerini. Ve bütün bunların asıl sebebi de obezite sorunu olması o konu da AP ayrı bir konu başlığı aslında. Kendisini seviyorum ama bu durumlardan dolayı ve kendini haklı görmesinden dolayı zorlanıyorum.sizce ben mi haksızım.tahamulsuzmuyum görme diyor bana
Kilo verme gibi bir isteği yok yemeyi çok seviyor , ve bu durum da onun ve benim hayatımı etkiliyor lafta kilo vermek istiyor ama sıfır çaba, geçen telefonu lazımdı baktım iki güne bir pizzacı tatlıci aranmis , yani seviyor yemeyi ve o konuda da inanılmaz kızgınım ona.kendisi 68 yaşında.aslinda kilosu olmasa güzel modern bir kadın ama isteKilo için doktora gitti mi? İç hastalıkları, endokrinoloji falan görse belki biraz kilo verir, özsaygısı artar.
Hatta bazı evlerde çeşmenin üstüne duvara iki çivi çakarlar ip gerip taharet bezlerini oraya asarlar. Hatta kenarları oyalı olanları fln gördü bu gözler, hey yavrum heyyyBelli bir yaş kadınlarda taharet bezi diye bi manyaklık var. Tuvalet kağıdına kıran girmiş gibiAnnem anneanneme, kuzenlerim teyzeme söylene söylene kaldırttılar ortadan. Eskiden ayıp değilmiş herhalde böyle uluorta serdiklerine göre.
Ama hiç öyle leke mele görmedim. Sizin halanız biraz şey sanırım.
Islak mendil alın paket paket, anlatın daha hijyenik diye. Benim buradan midem bulandı, siz yanında nasıl dayanacaksiniz?Aslında çözümsüz bir konu, ama kendimi telkin edemiyorum . Ben yanliz yaşıyorum bir de halam var birbirimizden başka kimsemiz yok o da kendi evinde yaşıyor. Annem gibidir aslında.ama bazi durumlar beni inanılmaz dlrahatsi ediyor mesela wcdeyken kapı açık olur niye kapamiyirsun derim alışkınım böyle icerde daralıyorum der, ama ben istemiyorum ayıp ve çok saçma.cok kavga ederiz.veya çok.kilolu biri altını sadece havlu ve uzun birseyle siliyor o bezi geçen bana gelip kaldığında sadece yıkamış elde ve yatağımın kenarına asmis kurusun diye o elde yıkamaya bakteriden arınmaz ki.yine tartıştık ve kendini haklı görüyor sende yaslanacaksin diyor seni de görecez diyor kendi evinde de banyoda çoğu zaman karşılaşırım o bezlerle ben görmek zOrunda değilim ya.bezler de yani kirli çıkmaya lekeler anlayın işte.daha dün tartıştık bıliyorum yaşlı ama ben o bezleri görmek zorunda değilim diye düşünüyorum,.Bir de çoğu zaman o bezleri elledikten sonra ellerini yikadigini düşünmüyorum, sadece suya tutuyor ellerini. Ve bütün bunların asıl sebebi de obezite sorunu olması o konu da AP ayrı bir konu başlığı aslında. Kendisini seviyorum ama bu durumlardan dolayı ve kendini haklı görmesinden dolayı zorlanıyorum.sizce ben mi haksızım.tahamulsuzmuyum görme diyor bana
Haklısınız ama maalesef halanızı değiştiremezsiniz, kendi bildiğini okumaya devam eder hem kişisel bakım konusunda hem kilo konusunda.Kilo verme gibi bir isteği yok yemeyi çok seviyor , ve bu durum da onun ve benim hayatımı etkiliyor lafta kilo vermek istiyor ama sıfır çaba, geçen telefonu lazımdı baktım iki güne bir pizzacı tatlıci aranmis , yani seviyor yemeyi ve o konuda da inanılmaz kızgınım ona.kendisi 68 yaşında.aslinda kilosu olmasa güzel modern bir kadın ama iste
Midem kalktı ya banane sizin halanizin bezinden ne kadar çirkin bir konu bu sizene yaşlı insanın duzeninden allah bir kez uyarmissin anlamamış bir kez dhaa uyarmissin anlamamış daha ne uzatiosun begenmiyorsan gitmezsin evine ortak evde de yaşamıyorsunuz SİZENE bide böyle özel seyleride bu kadr ayrintiyla anlatmayin ya iğrençAslında çözümsüz bir konu, ama kendimi telkin edemiyorum . Ben yanliz yaşıyorum bir de halam var birbirimizden başka kimsemiz yok o da kendi evinde yaşıyor. Annem gibidir aslında.ama bazi durumlar beni inanılmaz dlrahatsi ediyor mesela wcdeyken kapı açık olur niye kapamiyirsun derim alışkınım böyle icerde daralıyorum der, ama ben istemiyorum ayıp ve çok saçma.cok kavga ederiz.veya çok.kilolu biri altını sadece havlu ve uzun birseyle siliyor o bezi geçen bana gelip kaldığında sadece yıkamış elde ve yatağımın kenarına asmis kurusun diye o elde yıkamaya bakteriden arınmaz ki.yine tartıştık ve kendini haklı görüyor sende yaslanacaksin diyor seni de görecez diyor kendi evinde de banyoda çoğu zaman karşılaşırım o bezlerle ben görmek zOrunda değilim ya.bezler de yani kirli çıkmaya lekeler anlayın işte.daha dün tartıştık bıliyorum yaşlı ama ben o bezleri görmek zorunda değilim diye düşünüyorum,.Bir de çoğu zaman o bezleri elledikten sonra ellerini yikadigini düşünmüyorum, sadece suya tutuyor ellerini. Ve bütün bunların asıl sebebi de obezite sorunu olması o konu da AP ayrı bir konu başlığı aslında. Kendisini seviyorum ama bu durumlardan dolayı ve kendini haklı görmesinden dolayı zorlanıyorum.sizce ben mi haksızım.tahamulsuzmuyum görme diyor bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?