cimri değil, yemeğe çaya kahveye gideriz ödetmez, arkadaşlarım gelir onları ağırlar ödetmez. para değil mevzu keşke olsa maddiyat derdim soğurdum.Bence cimri, ya da seni önemsemiyor.
Hiç içinde tutma, firekt söyle. Utanma.
Elin boş gelmeye utanmadın mı de.
taktiksel yaklaşabilir derken biraz açsanızBir şeyleri ödemesi cimri olmadığı anlamına gelmiyor, taktiksel yaklaşabilir. Kişisel hijyen yoksa üzgünüm ama ailesel bunlar... Düşünün ilerisini nelerle karşılaşabilirsiniz...
evet, yazdıklarım ve özel kişisel bakımSanırım kıl tüy meselelerinden bahsediyorsunuz.
ben de tam bildiğimi söyleyemem tabiki ama ister istemez insanın önceki yaşantıları aklına geliyor onlar olmasa böyle düşünmezdim ama tam olarak mutlu olur muyum eşiğindeyim5 yaşında çocuk değil ki tuvalet eğitimi verir gibi öğreteceksiniz. Maalesef karakteri kişiliği oluşmuş birinden bahsediyorsunuz. Üzgünüm ama sizin yanınıza gelirken bile yalandan temizmiş gibi davranmayan insan evlilikte daha çok salar. Cinsellik konusuna gelirsek evlenince yol alırsınız beraber öğrenirsiniz herşeyi sizinle öğrenmesi kadar güzel birşey olabilir mi
yontulur mu yontarken ben mi un ufak olurum acaba :)İşte hendek işte deve :)
Başarılar yontma yolunda :)
Sizi cömert olduğunu düşündürmek için normal davranabilir. Hesabı paylaşır vs sonra çok kolay parasal hakimiyet kurabilir. Evlendikten sonra eşinin kartını isteyen, ona harçlık veren bir çok örnek var burada.taktiksel yaklaşabilir derken biraz açsanız
Daha ilişkinin başında böyle özensiz gelen adam evliliğin rahatlığıyla ne hale gelir bilemedim.evet, yazdıklarım ve özel kişisel bakım
yakınlaşmadan önce aynı evde zaman geçirmeden önce bunların farkında değildim, yakınlaşınca anlaşılıyor herşey. inanın bilmiyorum bana kalsa değişmez bunlar ama seviyorum onu.Kişisel bakımı parfüm sıkmak, roll on kullanmak, temiz ve günlük giyinmekten ibaret zanneden biriyle berabersiniz anladığım kadarıyla. Başta diş bakımı/temizliği olmak üzere hijyenden bu yaşına kadar bihaber olan biriyle ilgili ne yapılır hiçbir fikrim yok. Anladığım kadarıyla değiştirebileceğinize dair umudunuz var sizin?
telafi etmedi bu daha büyük bi sorun.Sevgililer günü detayı anlamsız. Doğum günü ise önemli hele de sevgilisiniz unuttuğu için telafi etti mi peki?
Ailesinde görmemiş olanlar var belki de hiç kutlanmiyordur ailesinde doğum günleri.
Diş fircasina gelince olmazsa olmaz unutmussa bile kendi koşup almalı bence..Cinsellik yaşamayı biliyorsa temizliği de bilmeli bu yaşa gelmiş ne kadar degisebilir ki..
değil miDaha ilişkinin başında böyle özensiz gelen adam evliliğin rahatlığıyla ne hale gelir bilemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?