Kişisel bakımı ve inceliği öğretebilir miyim ?

Sokaktan kedi sahipleniyoruz onlar bile şıp diye kumunu temizliğini biliyor her yerlerini yediklerim

Kaç yaşına gelmiş adam. En fazla bir süre için öğretebilirsiniz(!) sonra yine salar. Bence tamamen alışkanlık ve yetişme tarzı bu değişmez.
Hediye konusunda da odunluğunu göstermiş.

Odun ki ne odun.

Çok çok önemli şeyler özellikle temizlik konusu bu yaştan sonra kimseye bir eşey öğretemzsiniz değilmiş gibi yapar ileride yine normale döner

telafi etmedi bu daha büyük bi sorun.
cinsellik tam anlamıyla yaşamak değil ama tabiki kardeş kardeş uyumak da değil. onu bilmiyor diyelim bölge temizliğinin önemli olmasını bilmek zorunda bu yaşta.
Bu adama hiçbirsey öğretmek için cabalamayin.
Öğrenemez de zaten, kaç yaşına gelmiş, haftasonunu beraber geçireceksiniz adam öz bakımını yapmaktan aciz içinizin almaması lazım böyle birini.

Çok açık yazmadığınız için yorum yapması zor. Diş fırçasını unutuyor olabilir diyelim ama mutlaka ağız gargarasıyla, diş macunuyla temizliği bi şekil halletmeye çalışıyordur vs vs önyargısız bi inceleyin durumu. Pis ise pistir değişmez ama ufak tefek şeyleri söyleyerek değiştirebilirsiniz

Benim aslında sizde gördüğüm bi karşılaştırma halindesiniz. Bu ilişkilerde yapılan en en büyük yanlış en mutlu ilişkinizde bile mutsuz eder sizi

Bu adama hiçbirsey öğretmek için cabalamayin.
Öğrenemez de zaten, kaç yaşına gelmiş, haftasonunu beraber geçireceksiniz adam öz bakımını yapmaktan aciz içinizin almaması lazım böyle birini.
yani inanın şunu düşündüm herhalde normali bu, erkekler bizim gibi ağdaya lazere gitmiyor sonuçta herhalde böyle olması gerekiyor.

Bu yastan sonra ogretebileceginizi sanmiyorum. Bir de erkeklerin iyiligine de olsa "sunu soyle yap" dediginiz zaman "sen beni degistirmeye calisiyorsun" diye horozlanip inadina yapmiyorlar

bunları zaten bilen insanlar var. sonradan öğrenen görmedim. hayatınızda olmazsa olmazsa bunları zaten bilen kişilere yönelin.

bu davranışlar ona yol açtı, öncesinde hiç bu duruma girmemiştim. 5 sefer unutması komik, birincide unut tamam ama diş fırçası bu en önemli şeylerden biri ki sevgilinin yanına geliyorsan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…