Kişisel bakımı ve inceliği öğretebilir miyim ?

hepinize yanıtlarınız için çok teşekkür ederim arkadaşlar, önemli olduğunun son derece farkındayım, sevmek sevilmek güzel şeyler ama bunlar çok daha önemli şimdi de geleceği düşünmek bakımından da. konuyu açmayı ve ara ara imalarda bulunmayı düşünüyorum, pat diye söyleyemem çünkü ona

Kişisel temizliği öğretemezsiniz ancak üzerine eklersiniz. Mesela ben sadece diş fırçasıyla fırçalamanın yeterli olduğunu zannederdim erkek arkadaşımdan diş ipinin önemini kavradım al kullan demedi ama göre göre öğrendim bembeyaz dişleri dolgusu bile yok sanırım.
İncelik konusunda da beklentiniz olduğunu bildiği ve istediginiz halde almadıysa bu ihmâlkarlıktır

Kişinin direk kendi ile alakalı durumlar olduğu için düzelmesi zor gibi. Bunu kendi önemsiyor olmalıydı.

Bu adamı aynen bu şekilde kabul edebilecekseniz bir gelecek düşünün bence. Sevglililik doneminde bu rahatlıkla olan adamdan evlilikte kaçacak yer atarsınız. Dış fırçasıni unutmak nedir😃 hadi unuttu, yeni bir dış fircasi almak o kadar zor olmasa gerek. Hediye olayinda da sizi önemsemedigini düşündüm bende malesef

İçimden geçeni soyleyeyim ama darilmaca yok , paçozun teki at gitsin çöpe ya bu ne iyyy igrendim , evlenince daha beter oluyorlar kuzum kanma gözünü dört aç , hiç iyi elektrik vermedi bana arkadaşın.

Dişini fırçalamadıgı zaman koku oluyorsa burda okudugum konulardan anladıgım kadarıyla evlendiginiz zaman dişini fırçalaması için sizin zorlamanız gerekebilir, hoş değil. Vucut kokusu konusunda da yapabiliyorsanız açıkça uyarın, insan ne kadar temiz olsa da bazı şeyleri yanlış/eksik bilebiliyor. Hediye bir süre sonra sadece çevreye gösteriş için alınan bir şey oldugu için ilişkinizin kaderi için belirleyici bir kıstas olmamalı.

ya yalnız ben kimsenin evinde diş fırçamı bırakamam. Aklıma hep ya bana sinirlenip fırçamı klozete sokarsa düşüncesi geliyor:KK70:
Ah ahh bizi hep bu güvensizlik mahvetti :KK70: Bak benim aklıma da şey gelirdi hep ya biri şampuanımın içine farklı şeyler karıştırsa 😂

Bi şey alışkanlık edinilmişse otomatik yapılıyor halbuki farkında değiller, ben akşam duş alıp kremlenmeden vs uyuyamam bu tipler evde dolaştığı kıyafetle yatağa giriyor üstelik ne hikmetse kişisel bakımını yapmaya üşeniyor. Sarhoş da olsam hasta da olsam o diş fırçalanacak temizlik yapılacak ama gel de bazılarına anlat...
Valla ben sarhoşken daha da takıntılı oluyorum birde daha enerjik oluyorum sanki ışık hızıyla yıkanıp yatağa giriyormuş gibi hissediyorum :D

Bu yaşa gelmiş birine alışkanlık kazandırmak zor hatta imkansız. Incelik olayıysa tamamen karakter yani o da değişmez bir unsur. Sevgisinden eminim diyorsun demek ki incelik göstermemesinin sebebi sevgisizlik değil de karakter.. Eğer enerjiniz varsa uğraşın ama bi sonuç alabileceğinizi sanmıyorum

Bu tip incelikleri bu saatten sonra biraz zor öğrenir. Şu an ilişkinizin ilk zamanlarında bile diş fırçalamayip, bahsetmek istemediğiniz sizi soğutan şeyleri yapan adam evlenince kimbilir ne hale gelecek🤦🏻‍♀️ hediye ve çiçek olayı da aynı şekilde şimdi yapmıyorsa ilerde hiç beklemeyin

Bence mevzu hediye çiçekten daha vahim. Adam ince olmaz ama cömerttir. O sana hediye almaz ama kartini verir istediğini alırsın. Ama kişisel bakımını sevgiliyken yapmayan evlenince hayal bile edemiyorum. Çünkü sevgiliyken ve nisanliyken gördüğün adamın en temiz halidir. Şuan bile umursamiosa adam pis demek ki. Valla misafirliğe gittik yemeğe ergenlik dönemi yemek yedik. Fircam yok tabi akşam yemeğine gittik altı üstü rahatsız oldum. Gittim parmağıma tuz döktüm az ıslatıp parmağımla dişimi fircaladim. Bilemedim. Şimdi icini kemiriyor. Evlenince ciddi problem haline dönecek

Bir erkek nasilsa odur değişmez.

Neden anasinin babasının egitmedigi bir odunu siz adam edeceksiniz cok egitim meraklisiysaniz bir cocuk yapın onu eğitin kişisel bakım hakkında.

Kaçarak uzaklasin

Sizi cömert olduğunu düşündürmek için normal davranabilir. Hesabı paylaşır vs sonra çok kolay parasal hakimiyet kurabilir. Evlendikten sonra eşinin kartını isteyen, ona harçlık veren bir çok örnek var burada.
Bu çok doğru bir tespit. Şu an aydınlanma yaşıyorum.
Eşim evlenmeden önce bana cömert davranır, hediye falan alırdı. Evlendikten birkaç hafta sonra doğum günümdü, ne hediye ne pasta almadı, sadece kutladı. Hayal kırıklığıydı. Evlendikten sonra da zaten kendi kazancımın tamamına müdahale etti, istediğim hiç bir şeyi alamıyordum rahatlıkla. Yıllarca bu saçma tavırları neden yaptığını düşündüm. Meğer her şey evlilik öncesi taktiğiymiş öyle mi? Resmen kandırılmışım.
Hatta ailem çok demokratiktir, eli boldur falan demişti. Ama sınırlarını bilmeyen ve sadece isteyen bir aile çıktı. Bir de tanışmaya geldiklerinde annelerini konuşmaması için tembihlemişler, konuşma ki bizi yanlış anlamasınlar demişler, sonradan anlatmışlardı :KK43:
Peki ben şimdi ne yapacağım:KK57::KK43:

Son düzenleme:
Back
X