- 13 Eylül 2022
- 5.127
- 23.028
- 468
- Konu Sahibi gittinyine
-
Tatile kondomla gidiyormuş diyorlar yukarda. Bu kişiye güvenmeye ihtiyacı varmış konu sahibinin.yok yahu adam yine istediğini yapar böyle de elinde tutuyodur işte tek telefon şartı mı var sanki
Çözümü basit arkadaşım.tek telefon şartı mı var sanki
evet bizim de kellemiz gidecekti ne cüretle yorum yapmıştıkBu ne cürret demişti sanki hatırlıyor gibiyim
Hat başkasının üstündeyseÇözümü basit arkadaşım.
E devlet- üzerime kayıtlı hatlar- ekran görüntüsü
işte bunu mesela çocuk söylediği için biliyo. böyle bi tip bu kısıtlamaya gelir mi? elinde tutsun diye yalandan ekran fotoları atıyodur işteTatile kondomla gidiyormuş diyorlar yukarda. Bu kişiye güvenmeye ihtiyacı varmış konu sahibinin.
Mevla kimseleri böyle muhtaçlığa düşürmesin, çok zor.
Saygı duyarımHat başkasının üstündeyse
Bence bu adam sapık deyip konuyu bağlayalım ve bitsin bu zulüm.Hat başkasının üstündeyse
Evet, 5 gün önce yine aradı da açmadım ama kafama takıyorum hâlâBen o konunda da yorum yapmıştım hatta seni akıllı sanmıştım çocuk aradığı halde açmayınca aferin demiştim sana şimdi o aferinimi geri alıyorum. Tabi ki güvenilmez ya hu soruyor musun.
“Nasıl sapık” der diye korkuyorumBence bu adam sapık deyip konuyu bağlayalım ve bitsin bu zulüm.
Çözümü basit arkadaşım.
E devlet- üzerime kayıtlı hatlar- ekran görüntüsü
benim hattım babamın üstüne meselaHat başkasının üstündeyse
Evet, daha önce çok defa aldatıldım. Tam olarak sizin yazdığınız gibi. Kendimi korumak için.
Normal sapık.“Nasıl sapık” der diye korkuyorum
İnsan aldatmak isterse yol çokbenim hattım babamın üstüne meselabi arkadaşından rica eder alır aman nolcak
Normal sapık.
Git burdanneden normal adldlfşfşfş
Ne nasıl. Kazanılmaz sen güvemilmez insanlara güvenmek istiyorsun. Mümkün olmayan şeyler istiyorsun.
Ben gidince dedikodumu yaparsan… ekran fotosu at yoksa potansiyel sapık mısın sldlflgşgGit burdan
Git burdan
bi ara beddua popülerdi şimdi konudan kovmakBen gidince dedikodumu yaparsan… ekran fotosu at yoksa potansiyel sapık mısın sldlflgşg
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?