- Konu Sahibi gittinyine
-
bi konu vardı flörtü mesajda öpeyim de yatayım dedi diye adamı bi çarmıha germediği kalmıştıHâlâ inatla doğrusu demeniz bezdirici ama ben gene de cevap vereyim. Birinci günden güvenmek diye bir şey yok zaten, güvenmemek de yok ama. Tanımaya çalışılır insanlar.
Ama bunu yaparken "normal" davranılır.
Karşınızdaki insana potansiyel sapık muamelesi yaparsanız, sağlıklı bir ilişki yürütemezsiniz.
Sahiden bunu anlamak bu kadar zor mu?
Anlat bakiyim
aa şimdi taşlar yerine oturduuu, sen bu konuyu açan üyesiinnn. anladııımmm (ampul yandı tepemde)Sevgilimin en yakın kız arkadaşı
Merhabalar. Üniversiteden bir çocukla tanıştım. Çocuk gezgin bi çocuk. Ilk tanistigimizda İzmir 'e gitti arkadaşlarıyla gezmeye. Giderken yanında prezervatif götürmüş. İzmir 'den geldikten sonra baya bi buluştuk falan. Benle sevgili olmak istediğini söyledi. Olduk. Sonra beni evine ısrarla...www.kadinlarkulubu.com
Mesela bu konudaki çocuk. Onu hâlâ seviyorum, o yüzden de güvenmek istiyorum ama çok güvenimi sarsacak şeyler yaptı. Konuda da anlattığım gibi. Bu çocuğa yapmam normal mi sizce
Konuyu bilmiyorum ve merak etmemeliyimbi konu vardı flörtü mesajda öpeyim de yatayım dedi diye adamı bi çarmıha germediği kalmıştıo konu geldi aklıma nedense
Güven sarsıldıysa bu tarz şeyler yaparak geri kazanılmaz. Yaptığın şeyler normal değil kime yapıldığının önemi yok.Sevgilimin en yakın kız arkadaşı
Merhabalar. Üniversiteden bir çocukla tanıştım. Çocuk gezgin bi çocuk. Ilk tanistigimizda İzmir 'e gitti arkadaşlarıyla gezmeye. Giderken yanında prezervatif götürmüş. İzmir 'den geldikten sonra baya bi buluştuk falan. Benle sevgili olmak istediğini söyledi. Olduk. Sonra beni evine ısrarla...www.kadinlarkulubu.com
Mesela bu konudaki çocuk. Onu hâlâ seviyorum, o yüzden de güvenmek istiyorum ama çok güvenimi sarsacak şeyler yaptı. Konuda da anlattığım gibi. Bu çocuğa yapmam normal mi sizce
Hislerim kuvvetli ama inanmaya da ihtiyacım var...E tamam hislerin kuvvetliyse güvenilmeyecek biriyse ayrıl o zaman niye ya potansiyel sapıksa dediğin adama güvenmek için takla atıyorsun?
Ben öyle o kadar da öyle değilim bebi konu vardı flörtü mesajda öpeyim de yatayım dedi diye adamı bi çarmıha germediği kalmıştıo konu geldi aklıma nedense
hayır bir de madem bu erkeklerin hepsi potansiyel sapık e ne diye hayatına almak istiyorsun? bir de adam başka telefon kullansa ordan yazışıp konuşsa ruhu duymaz, ekran fotolarıyla ilişki mi olur ya adam gülüyodurKonuyu bilmiyorum ve merak etmemeliyim
Hayır bana ne di mi elin potansiyel sapığının ne demeye avukatlığını yapıyorum.
Nasıl kazanılacak?Güven sarsıldıysa bu tarz şeyler yaparak geri kazanılmaz. Yaptığın şeyler normal değil kime yapıldığının önemi yok.
E senin bundan ayrılmaman hata zaten. Buna güvenmeye çalışmak yerine ayrılman gerekiyor. Adam zaten güvenilecek biri değil yani sen denetleyince güvenilir olmayacak ki ekran görüntüsüyle adam mı edeceğini sanıyorsun.Sevgilimin en yakın kız arkadaşı
Balon yapmak için mi götürdü?E ayrıl be kızım,Allah'ım yarabbim yaSevgilimin en yakın kız arkadaşı
Adam da normal değil ki, bu talepleri karşılıyor.hayır bir de madem bu erkeklerin hepsi potansiyel sapık e ne diye hayatına almak istiyorsun? bir de adam başka telefon kullansa ordan yazışıp konuşsa ruhu duymaz, ekran fotolarıyla ilişki mi olur ya adam gülüyodur
Bu açtığım konuda size de bu bahsi geçen adam güvenilir gelmedi, değil mi?E senin bundan ayrılmaman hata zaten. Buna güvenmeye çalışmak yerine ayrılman gerekiyor. Adam zaten güvenilecek biri değil yani sen denetleyince güvenilir olmayacak ki ekran görüntüsüyle adam mı edeceğini sanıyorsun.
Ayrıl. Tatile giderken ya lazım olursa diye kondom götürüyor ayol. Neyine inanacaksın. Adam açık açık birini düşürürsem sevişecem haberin olsun demiş. Zorla adamı sadık mı yapacaksın.Hislerim kuvvetli ama inanmaya da ihtiyacım var...
Ne nasıl. Kazanılmaz sen güvemilmez insanlara güvenmek istiyorsun. Mümkün olmayan şeyler istiyorsun.Nasıl kazanılacak?
yok yahu adam yine istediğini yapar böyle de elinde tutuyodur işte tek telefon şartı mı var sankiAdam da normal değil ki, bu talepleri karşılıyor.
Biz bu detayı göz ardı ediyoruz ondan konu böyle kısır döngüye girdi.
Bu ne cürret demişti sanki hatırlıyor gibiyimbi konu vardı flörtü mesajda öpeyim de yatayım dedi diye adamı bi çarmıha germediği kalmıştıo konu geldi aklıma nedense
Hepsi değil de. Bu konudaki çocuğu hâlâ kafama takıyorum ve o yüzden ilişkimdeki hatalarımı sorgulamaya çalışıyorumhayır bir de madem bu erkeklerin hepsi potansiyel sapık e ne diye hayatına almak istiyorsun? bir de adam başka telefon kullansa ordan yazışıp konuşsa ruhu duymaz, ekran fotolarıyla ilişki mi olur ya adam gülüyodur
Ben o konunda da yorum yapmıştım hatta seni akıllı sanmıştım çocuk aradığı halde açmayınca aferin demiştim sana şimdi o aferinimi geri alıyorum. Tabi ki güvenilmez ya hu soruyor musun.Bu açtığım konuda size de bu bahsi geçen adam güvenilir gelmedi, değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?