Kısıtlama ve kıskançlık

bi konu vardı flörtü mesajda öpeyim de yatayım dedi diye adamı bi çarmıha germediği kalmıştı o konu geldi aklıma nedense

Mesela bu konudaki çocuk. Onu hâlâ seviyorum, o yüzden de güvenmek istiyorum ama çok güvenimi sarsacak şeyler yaptı. Konuda da anlattığım gibi. Bu çocuğa yapmam normal mi sizce

aa şimdi taşlar yerine oturduuu, sen bu konuyu açan üyesiinnn. anladııımmm (ampul yandı tepemde)

bi konu vardı flörtü mesajda öpeyim de yatayım dedi diye adamı bi çarmıha germediği kalmıştı o konu geldi aklıma nedense
Konuyu bilmiyorum ve merak etmemeliyim
Hayır bana ne di mi elin potansiyel sapığının ne demeye avukatlığını yapıyorum.

Güven sarsıldıysa bu tarz şeyler yaparak geri kazanılmaz. Yaptığın şeyler normal değil kime yapıldığının önemi yok.

Konuyu bilmiyorum ve merak etmemeliyim
Hayır bana ne di mi elin potansiyel sapığının ne demeye avukatlığını yapıyorum.
hayır bir de madem bu erkeklerin hepsi potansiyel sapık e ne diye hayatına almak istiyorsun? bir de adam başka telefon kullansa ordan yazışıp konuşsa ruhu duymaz, ekran fotolarıyla ilişki mi olur ya adam gülüyodur

E senin bundan ayrılmaman hata zaten. Buna güvenmeye çalışmak yerine ayrılman gerekiyor. Adam zaten güvenilecek biri değil yani sen denetleyince güvenilir olmayacak ki ekran görüntüsüyle adam mı edeceğini sanıyorsun.

Balon yapmak için mi götürdü?E ayrıl be kızım,Allah'ım yarabbim ya.

hayır bir de madem bu erkeklerin hepsi potansiyel sapık e ne diye hayatına almak istiyorsun? bir de adam başka telefon kullansa ordan yazışıp konuşsa ruhu duymaz, ekran fotolarıyla ilişki mi olur ya adam gülüyodur
Adam da normal değil ki, bu talepleri karşılıyor.
Biz bu detayı göz ardı ediyoruz ondan konu böyle kısır döngüye girdi.

Güvenmediğin biriyle birlikte olursan böyle psikopatlaşırsın işte.
Bide son mesajlaşmanın ekran görüntüsü ne kadar doğru olabilir ki?
Ben mesela aldatacak olsam ve sevgilim de benden o anlık ekran görüntüsü istese en yakın arkadaşıma sanki muhabbetin ortasındaymış gibi mesaj atıp ekran görüntüsünü de sevgilime atarım.
Bi akıllı sen değilsin yani aldatacak olan adam her türlü aldatır

Bu açtığım konuda size de bu bahsi geçen adam güvenilir gelmedi, değil mi?

Hepsi değil de. Bu konudaki çocuğu hâlâ kafama takıyorum ve o yüzden ilişkimdeki hatalarımı sorgulamaya çalışıyorum

Bu açtığım konuda size de bu bahsi geçen adam güvenilir gelmedi, değil mi?
Ben o konunda da yorum yapmıştım hatta seni akıllı sanmıştım çocuk aradığı halde açmayınca aferin demiştim sana şimdi o aferinimi geri alıyorum. Tabi ki güvenilmez ya hu soruyor musun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…