- Konu Sahibi pammuk prensess
sıze bunu soyleyenlere ''neden durduk yere eltımın dedıkodusunu yapıyorsunuz ben kotu bır davranısını gormedım kızın hatta sımdı arayayımda sorayım senın hakkında boyle dıyorlar ne dıyorsun dıyeyım mı ''dersınız hepsının sesı kesılıro zaman açıklayalım ... eltimi gözümle görmedim kıskanç halini falan , kayınvalidem , diğer dünürler , annem ve görümcem diyor senin adın geçince of gene mi ondan bahsediyorsunuz , göz devirmeler vs.
kaynım... yıllardır abim herşeyi önce bana söyler ,attığı adımdan önce benim haberim olur, en çok beni seviyor, en çok benimle konuşuyor diye benimle laf yarışına girmek istedi hep büyüğümdür dedim tartışmadım şimdi uzaktayız şükür.
kv kıskançlığı her kv gibi çoğu bilir zaten ama kp sen karına yediriyorsun paranı bana para göndermiyorsun diye bir seneyi geçkin küsen insan . ona ne alıyorsun da bana para vermiyorsun almadığına yemin et demişliği var.. para göndermeme nedeni zor geçinmemiz .. benim oğlum yakışıklı sen çirkinsin diyen insanlar bunlar malesef
burdan bakınca sızde asagı kalmıyorsunuz haberınız olsun
eltınızle aranıza 3289324 tane ınsan sokmussunuz sonra da vay efendım kıskanıyor
dıyorsunuz bırseyını gormedım deyıp sonra da kıskanıyor dıyorsunuz
mılletın agzına laf vermeyın ıkınızde o aılenın gelınısınız bırınızın dıgerınden farkı yok sıze bunu dıyenler ona da gıdıp aynısını dıyor