Bunu yazsan nolur yazmasan nolur buraya komikte degil oysa :)ben de kıskandım simdi.. demek koca buldunuz heee
Çeyizden bahsediyorum hemen tamam en evlenecek sensin tamam en mutlu olan en ciddi ilişkisi olan sensin diyorlar ya da sevgilimin çirkin oldugunu söylediler sizce nedir buKıskandıklarını nasıl anladınız?
Dipnot: elle tutulur bir şey yoksa dünya etrafınızda dönmüyor demektir.
Haklısınız deminki mente yazdığım gibi Çeyizden bahsediyorum hemen tamam en evlenecek sensin tamam en mutlu olan en ciddi ilişkisi olan sensin diyorlar ya da sevgilimin çirkin oldugunu söylediler sizce nedir bubunları eş adayıyla paylaşın en iyi arkadaşınız o olsun .
Yani böyle insanları hayatınızda da tutmasanız iyi olur. Hadi derdi geçtik insan mutluluğunu paylaşacamıcagı birilerine neden arkadaşım der. Yani siz diyorsunuz ama muhtemelen onların arkadaş sıralamasında bile yoksunuz .
Sevgilin çirkin ve arkadaşların densiz demek. Bu öyle dan diye yüze söylenmez ki. Alan razı veren razı, kime ne? Hepsi organize bir şekilde böyle tepki veriyorsa kendinizde arayın hatayı, demek ki darlıyorsunuz insanları. Kıskanılacak neyiniz var tam olarak, o kısmı da merak ettim.Çeyizden bahsediyorum hemen tamam en evlenecek sensin tamam en mutlu olan en ciddi ilişkisi olan sensin diyorlar ya da sevgilimin çirkin oldugunu söylediler sizce nedir bu
Niye durup dururken böyle bir şey diyorlar ki?Çeyizden bahsediyorum hemen tamam en evlenecek sensin tamam en mutlu olan en ciddi ilişkisi olan sensin diyorlar ya da sevgilimin çirkin oldugunu söylediler sizce nedir bu
tamam durun ciddi yorum yapıcam.Bunu yazsan nolur yazmasan nolur buraya komikte degil oysa :)
Görgüsüz davranmış olabilir misiniz?Çeyizden bahsediyorum hemen tamam en evlenecek sensin tamam en mutlu olan en ciddi ilişkisi olan sensin diyorlar ya da sevgilimin çirkin oldugunu söylediler sizce nedir bu
Ne şanslı kadın, koca bulmuş ,koca . Herkes onun aşkını evliliğini kıskanıyor . Kocayı nazar boncuğunun içine mi soksa, bilemiyorum .ben de kıskandım simdi.. demek koca buldunuz heee
GerizekalıNe şanslı kadın, koca bulmuş ,koca . Herkes onun aşkını evliliğini kıskanıyor . Kocayı nazar boncuğunun içine mi soksa, bilemiyorum .
Peki siz istediklerinizi duyamayınca böyle hemen gerizekalılar, varoşlar bilmem ne diye saldıraya mı geçersiniz? Hadi biz sizi tanımıyoruz etmiyoruz da, böyle giderse çevrenizde tek kişi dahi kalmaz.Kalkıp sacma sapan yorumlar yapmayın insan gibi anlatıyorum yok görgüsüz müsün yok demek sen şöyle yapmıssın diyorsunuz arkadas dedigin mutluluğunu da paylaşır üzüntüsünü de sınırları da olur ama bazı seyleri de eşinle paylaşmazsın ben de dogal olarak soruyorlar cevaplıyorum yüzleri düşüyor diyorum ya da ay ne evlenmesi yaaa diyorlar ama içten içe kıskanıyorlar bunu anlatıyorum kalkmıs birbirlerinizin yorumlarına ifadeler atıp bir de bana saldırıyorsunuz amacınız ne?????? Bu grupta destek olmak fikir vermek varken bu ne varoş yorumlar ?
Benli de o arkadaşlarınızın umrunda değilsiniz. Sizi sevmiyorlar ve siz gelip zorla mutlu ! İlişkinizi anlatıyorsunuz , sıkılıyordur insanlar.Kalkıp sacma sapan yorumlar yapmayın insan gibi anlatıyorum yok görgüsüz müsün yok demek sen şöyle yapmıssın diyorsunuz arkadas dedigin mutluluğunu da paylaşır üzüntüsünü de sınırları da olur ama bazı seyleri de eşinle paylaşmazsın ben de dogal olarak soruyorlar cevaplıyorum yüzleri düşüyor diyorum ya da ay ne evlenmesi yaaa diyorlar ama içten içe kıskanıyorlar bunu anlatıyorum kalkmıs birbirlerinizin yorumlarına ifadeler atıp bir de bana saldırıyorsunuz amacınız ne?????? Bu grupta destek olmak fikir vermek varken bu ne varoş yorumlar ?
Saldıran sizsiniz ben buradan derdimi anlatmışım demek bu raddeye gelecek kadar yalnızım ki buraya yazmısım aptal aptal yorumla karsılasıyorum dalga gecer gibi ne gerek var boyle yorum yapmanıza koca buldum mu dedim size ya da bi görgüsüzce bir şey mi demişim ????Peki siz istediklerinizi duyamayınca böyle hemen gerizekalılar, varoşlar bilmem ne diye saldıraya mı geçersiniz? Hadi biz sizi tanımıyoruz etmiyoruz da, böyle giderse çevrenizde tek kişi dahi kalmaz.
Ya size noluyor pardon ben muhteşem kocam mı dedim ben beni sevmek zorundalar mı dedim ne saçmalıyorsunuz siz yaaBenli de o arkadaşlarınızın umrunda değilsiniz. Sizi sevmiyorlar ve siz gelip zorla mutlu ! İlişkinizi anlatıyorsunuz , sıkılıyordur insanlar.
Bu kadar çok kıskandığını düşüyorsanız arkadaşlarınızın muhteşem kocanızı ve aşkınızı görüşmezsiniz olur biter. Kimse sizi sevmek, sizin muhteşem ilişkiniz için mutlu olmak zorunda değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?