Kıskanç arkadaşlarım var..

Ben size yorum yapmadım ama sanırım öfke kontrolünüz yok, buradaki üyelere kızıp hakaret boyutunda şeyler yazamazsın. Tutar biri dava açar, bir de onunla uğraşırsınız.

Ben size yorum yapmadım ama sanırım öfke kontrolünüz yok, buradaki üyelere kızıp hakaret boyutunda şeyler yazamazsın. Tutar biri dava açar, bir de onunla uğraşırsınız.
Ben bireysel yorum yapmıyorum bi üyede burada insan gibi derdini paylaşırken böyle saldırıp dalga geçmeye de hakkı yok

Üslubun kişiliğini ele veriyor. Bence arkadaşların haklı. Biri kıskanır, ikisi kıskanır, hepsi mi kıskanıyor? Muhtemelen sevilmiyorsun, çevren de tepkisini böyle dile getiriyor. Derde bak. Bu vizyonda birinin başkalarına varoş yakıştırması yapması da büyük ironi. Kainatın ilk gelini olacak sanki.

e çirkin de olsa koca bulmus 23ünde. niye kiskanilmasin?
elalem koca koca diye aranırken*, büyük başarı
*
hepsi mutsuz hepsi koca arayışında

Ah be. Nişanlıydım yıllar yıllar önceydi.. eteklerim zil çalıyordu.. en yakın arkadaşım tarafından tekmeyi popişime yemiştim.. hemde şu sms ile : hayatımda hiç kimsenin mutluluğunu izleyecek durumda değilim, seninkini de.
Sanırım bu gelıyor başa, öyle ya da böyle :)

Muhtemelen sadece ortak cevre paylasiyorsunuz kimse sizi arkadas olarak gormuyor kimsenin size tahammulu yok, bu tarz bu bakis acisi bu ifadeler ile selam vermeleri kabahat.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…