• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kıskanç Ben

Ortada 'o niye ismiyle hitap ediyor' muhabbetleri dolanıyorsa, sırf senin davranışların dikkat çekiyorsa, çoktan patrona yavşayan kız olmuşsundur iş arkadaşlarının gözünde ki patronla beraber olan kız olmaktan daha kötü bana göre. 1 haftalık ilişki daha çok yeni evet, çok belirsiz, kamuya açıklanmak zorunda değil ilişki şimdiden. Sende genel olarak aşırı hevesli ve ayakları yere basmayan bir ruh hali sezdiğimden dikkatli olmanı ve mesafeni iyi ayarlamanı öneriyorum. Iller istediğin gibi gitmezse hayal kırıklığına uğramanın yanında, çevrende de yanlış bir etki bırakabilirsin.

Merhaba kızlar öncelikle yazım hatalarını mazur görün lütfen öncelikle telefondan yazıyorum çünkü.

Bir suredir devam eden gayette güzel bir ilişkim var. Seviliyorum, değer görüyorum. Ama gel gelelim adamı deli ediyorum sanırım. Çok kıskanç biriyim ben ya. İşi gereği bir çok kız ile muhatap oluyor. Muhatap olduğu kişileri bende taniyorum çünkü aramızda bir iş ilişkisi var. Kızlar bizim sevgili olduğumuzu bilmiyor. Sana laf gelir diye cekiniyorum diyor. Ki kızlar benden küçük de zaten. Ama deliriyorum kıskançlıktan. İşle ilgili ortam grubumuz var whatsaap grubu. O gruba yazınca bende cinler tepeme çıkıyor.
Defalarca söyledim yazma diye. Ama aşkım onlar benim kardeşim sense hatunumsun diyor. Şöyle o zaman birlikte. Olduğumuzu diyorum oda sana laf eden olur. Arkandan konuşurlar falan diyor ki zaten isminle hitap ettiğim için çok yakın arkadaşıma soran olmuş neden ismiyle hitap ediyor xx beye diye. Ne yapsam da ben bu kıskançlığı üstümden atsam

Ovvv en son böyle ilişkisi olduğu halde kimseye söylenmeyen bir arkadaşım çok fena şekilde hemde en yakın arkadaşıyla aldattıldığını öğrenmişti, hemde sevgilisi o yüzden inatla ilişkiyi açıklamamış ve aldatan tarafta kız olandı. Bence seni yiyor olabilir bu adam, baya da sağlam yemiş eğer böyleyse. Hem ilişkin var diye kim sana laf edebilir, kim kötü düşnebilir ayol milattan önce 1000 yılında mı yaşıyoruz hala. Ben senin yerinde olsam herkese mesaj atarak açıklardım xxx le İlişkimiz vaaar kızlaaaar diye inat değil mi :D eğer ondan sonra yanında durursa hala evet çıkıyoruz, seviyorum derse adamdır.

Bence erkek arkadaşın haklı. Daha yeni başlamış bir ilişkiyi herkese duyurmaya gerek yok. Önce iyice tanıyın birbirinizi. Bende inmi ortamında ilişkinin herkese duyurulmaması taraftarıyım. Bunu gizlemekle alakası yok. İlişkiniz iyice bir boyut kazansın ondan sonra söylersiniz.

Telefondayim tek tek alinti yapamiyorum. Kızlar zaten anladı sanırım dün herkesin içinde kızlardan biri srdu neden ismi ile hitap ettiğimi bende açıklarım yakında dedim aklıma bir şey geliyor ama neyse diyip güldü arkadas. Ve zaten şu an aramiz feci bozuk akşam birbirimize girdik benim yüzümden. Senin sakladigin bir şey var diye bağırdım çağirdim. Gruba yazıyor diye söylemediğimi bırakmadım. Bakalm dha konusmadik ama bitti mi diye sordum ne btti mi dedi ilişkimiz dedm öyle değil dedi gorusmedeym cikaym konuşurz dedi gruba yazmış ama bana dönüş yapmadı dha bakalm

minel, bana kizacaksin yuksek ihtimalle ama yine de soyleyecegim.. bana nedense bu iliski iki gune cılk olup bitecek gibi geldi.. daha gecen işsizlikten yakiniyordun, ne ara is buldun da ordan sevgili edindin? bi kere daha 1 haftada 'hatunum' lafi itici.. senin illa millete duyurma pesinde olman kadar, adamin saklama bahanesi de sacma.. whatsapp grubuna yazinca olay cikarman ayri sacma.. ne bileyim, hakkinda hayirlisi..

İlişkiniz yeniyse ve daha oturmadıysa bunu dillendirmek istemiyor olabilir . Bence normal bir durum . Çıkabilecek dedikodulara karşı önlem.Sevgilin eğer mesafeyi iyi ayarlayabiliyorsa kıskanma ister istemez hepimiz insanlarla ilişki kuruyoruz bunu engelleyemezsin.Kendi kafanda birşeyler kurup karşındakine de kendini de zorlama

1 haftalık ilişkide bu kadar sahiplenme zaten normal değil. bu süreçler erkeğin kadını şımartma, ilgi gösterme süreçleridir. biraz ağırdan al yoksa bir iki ay sonra ''daha iki ay oldu ama sevgilim benden bıktı'' diye konu açarsın. patron diyorsun adam, gruptan yazacak tabi ki.ve açık söylüyorum, ismiyle hitap etmen ve kızlara sevgili olduğunuz yönünde zarf atman da iş yerinde yakışıksız. işini kaybetmemek için profesyonel ol derim.

İs ilişkisini bozmayin sizde.daha bir hafta olmuş hemen ismiyle hitap etmeye baslamissiniz. Ben esimlede çalışsam x bey derim.denmeli de zaten.çalışanlara msj mi gonderiyorsunuz? Profosyonelce değil. Bizim burda" havalara girmissin bakiyorum"gibi bir cümle kurulur böylesi bir durum için. Adamda bakıyor işte is yurumezse duyurmadan birakivericek.kismetleri kapanmasın.yoksa saklamak gereksiz seviye ve üslup bozulmadigi sürece.

Back
X