• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kıskanç Ben

'Kim ki onlar sana laf edecekler?'' diyeceğine 'Sana laf ederler hayatıııım' diyen bir erkeğe ne desem bilemedim.
Laf söyletmez adım kdr eminim zamanı gelince ben soyleyexgm seni sevdiğimi diyor zaten ama dha çok yeniyiz bir de bir hafta oldu biz çıkmaya başlayalı smdi işte derler hemen geldi adamla hasır nesir oldu derler diyor

Laf söyletmez adım kdr eminim zamanı gelince ben soyleyexgm seni sevdiğimi diyor zaten ama dha çok yeniyiz bir de bir hafta oldu biz çıkmaya başlayalı smdi işte derler hemen geldi adamla hasır nesir oldu derler diyor
Laf söyletmeyecek insan şuanda da söyletmez bence.. Zamanı yok yani bunun.

Sevgilim patronum ama bir de o yandan düşün

olabilir bu durumu yaşayan ne ilk nede son insansınız,herkesin içinde mıç mıç olun demiyorum ki zaten insanlar bunu bilse neolur yani,insanların ne düşündüğünü bukadar umursamayın
kötü kadın gözüylemi bakacaklar ne alaka ?demem o ki insanlar çokta takmaz böyle şeyleri sizin ilişkinizi niye bu kadar umursasınlar,
hadi umursadılarda konuştular size ne olur hiçbirşey herkes bir konuşur iki konuşur sonra konuştuğuyla kalır..

1haftalık ilişkiyi duyurmanın ne alemi var.yürüyüp yürümeyeceği meçhul.ilişkiniz biraz otursun ondan sonra belli eder ya da açıklarsınız.
iş yerinde patron çalışan ilişkisine pek de sıcak bakmam.bir de iş hayatı profesyonellik gerektirir patrona ismi ile hitap etmeniz pek doğru yaklaşım değil.

Zaten zamanı geçsin ben soyleyexgm herkese
Aslında insanlara söylemek yerine belli edin yeterli, yani gidip ben şununla sevgiliyim demek mantıklı değil.
Hani elele çıkarsınız falan, nebileyim böyle gizli kapaklı gibi olunca kadınlar huylanır ve sinirlenir..

olabilir bu durumu yaşayan ne ilk nede son insansınız,herkesin içinde mıç mıç olun demiyorum ki zaten insanlar bunu bilse neolur yani,insanların ne düşündüğünü bukadar umursamayın
kötü kadın gözüylemi bakacaklar ne alaka ?demem o ki insanlar çokta takmaz böyle şeyleri sizin ilişkinizi niye bu kadar umursasınlar,
hadi umursadılarda konuştular size ne olur hiçbirşey herkes bir konuşur iki konuşur sonra konuştuğuyla kalır..
Oda işte adımın bu şekilde dahi anılmasını istemyr

1haftalık ilişkiyi duyurmanın ne alemi var.yürüyüp yürümeyeceği meçhul.ilişkiniz biraz otursun ondan sonra belli eder ya da açıklarsınız.
iş yerinde patron çalışan ilişkisine pek de sıcak bakmam.bir de iş hayatı profesyonellik gerektirir patrona ismi ile hitap etmeniz pek doğru yaklaşım değil.
Oda rayına otursun ondn sonra ben soyleyecgm zaten diyor . grupta konuşurken falan ismi ile hitap edyrm

Aslında insanlara söylemek yerine belli edin yeterli, yani gidip ben şununla sevgiliyim demek mantıklı değil.
Hani elele çıkarsınız falan, nebileyim böyle gizli kapaklı gibi olunca kadınlar huylanır ve sinirlenir..
Anlayan anlamıştır zaten millet ortak arkadasimiza ndn ismiyle hitap ettiğimi sormuşlar oda ben blmyrm kendilerine sorun demis

Siz patronunuzu elde etmissiniz diye herkese duyurmak ve bunla hava atmak istiyormussunuz gibi geldi bana..
Adam da hislerinden pek emin degil gibi sanki.. Henuz 1 hafta olmus ama vazgececek gibi duruyor sizden.
Sen duyurma adam saklama merakinda. Ortaniz yok gibi..
Zor yurur bu iliski.. Hele de is ortaminda...

Oda rayına otursun ondn sonra ben soyleyecgm zaten diyor . grupta konuşurken falan ismi ile hitap edyrm
İlişki çok yeni olurda anlaşamazsanız yıpranan en çok da sen olacaksın.en güzeli bir dönem birbirinizi tanımaya çalışın.ilişkinin bilinirliği başkalarının etkisini arttırıyor.önce birbirinizi tanıyıp ilişkiyi sağlam temele oturttun sonra açıklayın ya da belli edin.ona bilinçli olarak ismi ile hitap etmenden anlayan anlamıştır gerçi .bir de gerçekten kıskançlıktan zerre hazzetmem.kıskanmam ve kıskanılmayı da sevmem.

Siz patronunuzu elde etmissiniz diye herkese duyurmak ve bunla hava atmak istiyormussunuz gibi geldi bana..
Adam da hislerinden pek emin degil gibi sanki.. Henuz 1 hafta olmus ama vazgececek gibi duruyor sizden.
Sen duyurma adam saklama merakinda. Ortaniz yok gibi..
Zor yurur bu iliski.. Hele de is ortaminda...
Alakası yok benden dha ilgili ve alakalı bana karşı deli oluyor resmen ama dha erken otursun iliskmz diyor

İlişki çok yeni olurda anlaşamazsanız yıpranan en çok da sen olacaksın.en güzeli bir dönem birbirinizi tanımaya çalışın.ilişkinin bilinirliği başkalarının etkisini arttırıyor.önce birbirinizi tanıyıp ilişkiyi sağlam temele oturttun sonra açıklayın ya da belli edin.ona bilinçli olarak ismi ile hitap etmenden anlayan anlamıştır gerçi .bir de gerçekten kıskançlıktan zerre hazzetmem.kıskanmam ve kıskanılmayı da sevmem.
HaklisiHaklisin canim tesekkur ederim

MinelAskAh, post: 42671128, member: 447098"]Merhaba kızlar öncelikle yazım hatalarını mazur görün lütfen öncelikle telefondan yazıyorum çünkü.

Bir suredir devam eden gayette güzel bir ilişkim var. Seviliyorum, değer görüyorum. Ama gel gelelim adamı deli ediyorum sanırım. Çok kıskanç biriyim ben ya. İşi gereği bir çok kız ile muhatap oluyor. Muhatap olduğu kişileri bende taniyorum çünkü aramızda bir iş ilişkisi var. Kızlar bizim sevgili olduğumuzu bilmiyor. Sana laf gelir diye cekiniyorum diyor. Ki kızlar benden küçük de zaten. Ama deliriyorum kıskançlıktan. İşle ilgili ortam grubumuz var whatsaap grubu. O gruba yazınca bende cinler tepeme çıkıyor.
Defalarca söyledim yazma diye. Ama aşkım onlar benim kardeşim sense hatunumsun diyor. Şöyle o zaman birlikte. Olduğumuzu diyorum oda sana laf eden olur. Arkandan konuşurlar falan diyor ki zaten isminle hitap ettiğim için çok yakın arkadaşıma soran olmuş neden ismiyle hitap ediyor xx beye diye. Ne yapsam da ben bu kıskançlığı üstümden atsam[/QUOTE]
Haklısın herkes sorun eder. Yine sen mantıklı şeylerden kiskaniyosun. Ben benim kendi kiz arkadaşimla benim yanımda halini hatrini sorduğunda bile kiskaniyorum

Bu adamin sizinle ciddi olduguna eminmisiniz ? Bir insan neden cekinirki sevgilim o benim demekten ..

Adamın tavrı gayet mantıklı. Neticede işveren ve yönetici konumunda.. Hatta denetleyen. Bu tip ilişkiler hoş karşılanmaz iş ortamında ve dedikoduya Açıktır. Hele ki daha bir hafta olmuş. Sizin yalvarmanız lazım adama duyurmayalım çok yeni diye. Siz ne kadar masum duygularla yaklaşırsanız Yaklaşın size direk sırf patron diye ilişki kurdu yaftası yapıştırılacaktır.
Naçizane fikrim zamana bırakın ..

Ayni is ortaminda birliktesiniz ve daha 1 haftalik iliskiniz.
Ben erkek arkadasinizi hakli buldum, iliskinin adini koyarsiniz, ciddilesir o zaman herkese duyurursunuz.
Erkek arkadasinizda herkese seviyeli davraniyorsa, millette ona laubali davranmiyorsa kiskanacak bir sey yok,mutluluklar.

Erkekler bir sure sonra kiskancliktan bunalir. Farkinda olmadan onu boguyorsunuz. Ben bu tarz cift gordum cevremde. Adam dayanamadi, biktim senin kiskancligindan diye kizi sepetledi.

Herseyin fazlasi zarar.

Ve evet ayni isyerinde calisiyorsaniz yada baglantiniz varsa soylememesi normal. Acayip calkalaniyor sirket calisanlari tarafindan. Hatta bire bin koyuluyor.

Back
X