• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kıskanç Ben

Adam dediğin yaşadığı ilişkiyi saklamaz.
Sizi korumakmış.
Bu yalana nasıl inanıyorsunuz.
Korumak ilişkiyi saklamakla olmaz..

Adam dediğin yaşadığı ilişkiyi saklamaz.
Sizi korumakmış.
Bu yalana nasıl inanıyorsunuz.
Korumak ilişkiyi saklamakla olmaz..

Ben de bunları yazacaktım ama 1 hafta olmuş başlayalı. Söylemek için erken bence de. Belki anlasamayacaksiniz.daha hiç birşey belli değil.is ortamında bosyere 1 haftalik birsey için adınız patronla ilişkisi olduya çıkacak.bence 1-2 ay iyidir.

Bakıyorum da Zaman çok değişmiş .Bizim zamanımızda kızlar istemezlerdi yaşadıkları ilişkiyi.Şimdi facede falan liseli kızlar bile ilişkisi var yazınca garipsiyodum.Demekki zaman değişmiş gerçekten.

Ben de bunları yazacaktım ama 1 hafta olmuş başlayalı. Söylemek için erken bence de. Belki anlasamayacaksiniz.daha hiç birşey belli değil.is ortamında bosyere 1 haftalik birsey için adınız patronla ilişkisi olduya çıkacak.bence 1-2 ay iyidir.

Bir hafta iki hafta..
Test mi ediyor adam bunu..
Ne zaman söylenir ki böyle şeyler..
Ayrıca diyelim ki yürümedi bitti.
Ben her ikisinin de bu olayı işe yansıtmayacakları kadar profesyonel görmüyorum.
Adam bir haftalık sevgilisine hatunum diyor ama herkesten saklıyor.
Kızlarla ilişkisi de konusahibini rahatsız ediyor.
Adam yeterince güvenilir olsaydı bu derece kıskançlık olmazdı.
Eğer konu sahibi takıntılı ve rahatsız değilse..

Dha aralarına katilali.çok zaman olmadı hemen patronu eline alan ayartan kişi durumunda görünmeyeym istyr ilişkimz başlayalı bir hafta oldu dha
o sizinle ilgili öyle düşünüyor demek ki . benim aklıma öyle bir şey gelmezdi şahsen . başka iş çıkmasın altından dikkat edin .

Merhaba kızlar öncelikle yazım hatalarını mazur görün lütfen öncelikle telefondan yazıyorum çünkü.

Bir suredir devam eden gayette güzel bir ilişkim var. Seviliyorum, değer görüyorum. Ama gel gelelim adamı deli ediyorum sanırım. Çok kıskanç biriyim ben ya. İşi gereği bir çok kız ile muhatap oluyor. Muhatap olduğu kişileri bende taniyorum çünkü aramızda bir iş ilişkisi var. Kızlar bizim sevgili olduğumuzu bilmiyor. Sana laf gelir diye cekiniyorum diyor. Ki kızlar benden küçük de zaten. Ama deliriyorum kıskançlıktan. İşle ilgili ortam grubumuz var whatsaap grubu. O gruba yazınca bende cinler tepeme çıkıyor.
Defalarca söyledim yazma diye. Ama aşkım onlar benim kardeşim sense hatunumsun diyor. Şöyle o zaman birlikte. Olduğumuzu diyorum oda sana laf eden olur. Arkandan konuşurlar falan diyor ki zaten isminle hitap ettiğim için çok yakın arkadaşıma soran olmuş neden ismiyle hitap ediyor xx beye diye. Ne yapsam da ben bu kıskançlığı üstümden atsam

valla bende kıskanırım. nolcaksa olsun ilişkimiz bilinsin isterim. Allah muhafaza biri xx beyin sevgilisi yok diye gönlünü koyar yada o vatsap grubunda esprili yazışmalarına denk gelirim filan.. sinirden deli divane olurum valla:rolleyes::rolleyes:

PATRONUNUZ İYİ DÜŞŞÜNMÜŞ AYNI YERDE ÇALIŞIP PATRONUNUZLA DAHA 1 HAFTALIK İLİŞKİDE KENDİNİZİ AFİŞE ETMEK DERDİNDESİNİZ ÇÜNKÜ KISKANIYORSUNUZ AMA BENCE SİZDEKİ BAŞA OYNAMAK ONA DUYULAN SAYGI VE KORKUNUN SIRF PATRON SEVGİLİSİ DİYE SİZEDE DUYULMASINI İSTİYORSUNUZ O DEGİLDE 1 HAFTA SONRADA AYRILIRSANIZ NE OLACAK HEM İŞİNİZDEN HEM İNSANLARIN GÖZÜNDEKİ SAYGINIZDAN OLACAKSINIZ YENİ GİRDİĞİ İŞTE PATRON AYARTAN KADIN OLACAKSINIZ. HELE YAŞADIĞINIZ YER KÜÇÜKSE İNANIN İŞİNİZLE BAĞLANTILI HERKES DUYAR ÇÜNKÜ DEDİKODU OFİS ORTAMININ VAZGEÇİLMEZİDİR. TABİ Kİ PATRON OLMASI BİR İLİŞKİ YAŞAMAYA ENGEL DEĞİL AMA KENDİNİZ İÇİN DOĞRU OLANI YAPIN O SÖYLESE SİZ EMİN OLMADAN SÖYLEMEYİN!!!!

Telefondan giriyorum tek tek alintilayamiyorum dün akşam diğer bir çalışan olan bir ablaya anlattım böyle böyle diye haklı söylememekte şu an için. Kızlar çok fena anlayışla karşılamaz ve her seferinde bir laf olur kendileri anlayana kadr böyle böyle bir şey var demeyin. Kızlar fena lafinizi eder dedi

Telefondan giriyorum tek tek alintilayamiyorum dün akşam diğer bir çalışan olan bir ablaya anlattım böyle böyle diye haklı söylememekte şu an için. Kızlar çok fena anlayışla karşılamaz ve her seferinde bir laf olur kendileri anlayana kadr böyle böyle bir şey var demeyin. Kızlar fena lafinizi eder dedi
Anlamadım...
Kızlar lafınızı ederse fena olacak ne var ki?
Kızların anlayışla karşılaması da pek komik!
Niye kendinizi elaleme sorumlu hissediyorsunuz ki?

Anlamadım...
Kızlar lafınızı ederse fena olacak ne var ki?
Kızların anlayışla karşılaması da pek komik!
Niye kendinizi elaleme sorumlu hissediyorsunuz ki?
Kızlar dışlar üzülen sen olursun arkandan çok lafını ederler dedi abla. Anlayışla karşılaşmayacakları için kirilirsin. Uzersiniz birbirinizi sonra dedi

erkek adam sevgılısıne laf getırmeden yasayabılen kısıdır o kısı zaten sahıp cıkar saklamaz gızlemez gerek duymaz buna
bu adamın sakladıgı bısey var laf gelmesını bahane edıyor

Kızlar dışlar üzülen sen olursun arkandan çok lafını ederler dedi abla. Anlayışla karşılaşmayacakları için kirilirsin. Uzersiniz birbirinizi sonra dedi
Kızların dışlaması pek mi önemli?
Sen bunlara inandıysan yazık!

bence sevgilin bu konuda haklı kimse bilmesin sana laf gelir türlü türlü insan var, ya aranızı bozmaya çalışırlarsa? herkesin ağzı torba değilki büzesin herkes kafasının estiği gibi milletin hakkında konuşuyor türlü türlü dedikodu çıkarırlar en güzeli kimsenin bilmemesi 3. şahıslar olunca ilişkinin tadı kaçıyo onlar yüzünden ilişkiler bozuluyor ister istemez.. kıskançlığada gelince bu adam senin onu en iyi sen tanırsın bak sana laf gelmesin diye seni koruyor sen kızlara arada bir mukayet ol takipte ol kızları ama sevgiline sürekli anlatıp anlatıp sıkma adamı gerçekten sürekli sürekli yaparsan insanı çok sıkar ara ara yap hoşuna gitmesi için ama saçma şeyler yüzünden kıskançlık yapma yeme bitirme kendini mutlu ve huzurlu ol sevgilinle inşAllah :))))

Merhaba kızlar öncelikle yazım hatalarını mazur görün lütfen öncelikle telefondan yazıyorum çünkü.

Bir suredir devam eden gayette güzel bir ilişkim var. Seviliyorum, değer görüyorum. Ama gel gelelim adamı deli ediyorum sanırım. Çok kıskanç biriyim ben ya. İşi gereği bir çok kız ile muhatap oluyor. Muhatap olduğu kişileri bende taniyorum çünkü aramızda bir iş ilişkisi var. Kızlar bizim sevgili olduğumuzu bilmiyor. Sana laf gelir diye cekiniyorum diyor. Ki kızlar benden küçük de zaten. Ama deliriyorum kıskançlıktan. İşle ilgili ortam grubumuz var whatsaap grubu. O gruba yazınca bende cinler tepeme çıkıyor.
Defalarca söyledim yazma diye. Ama aşkım onlar benim kardeşim sense hatunumsun diyor. Şöyle o zaman birlikte. Olduğumuzu diyorum oda sana laf eden olur. Arkandan konuşurlar falan diyor ki zaten isminle hitap ettiğim için çok yakın arkadaşıma soran olmuş neden ismiyle hitap ediyor xx beye diye. Ne yapsam da ben bu kıskançlığı üstümden atsam
Sevgilin seni adam gibi çıkarsa bu benim sevgilim dese o zaman bu kadar kıskanç olmazdın canım. Ayrıca sevgili olmak suçmu sevgilin herkesten saklıyor. Şeref yoksunu erkek işte millete kendisini bekar tanıtır kardeş ayağına kızlarla sürekli konuşur

İş ortamıyla ilgili kurulan gruba neden mesaj atamıyor?
Yani kıskanılacak şeyler var, kıskanılmayacak şeyler var, sizinkisi OBK gibi olmuş artık.
Şükrediyorum erkek doğmadığım için, bizim kadınlarımızdan biriyle evlensem de 2 yıla boşanırdım, yazık adamlara.

Ayrıca patron konumundaysa hakkında ne düşünecekleri açık değil mi, ilişkiniz rayına oturduktan sonra açıklaması daha mantıklı. Bırak bence o halleder.

Back
X