Kiskanc biri ile iliski yururmu

çok doğru bir karar vermişsiniz. Seven insan sevdiğini elbet kıskanır ama bir insanın her kim olursa olsun kadının erkeği, erkeğin kadını yeğeninden, kuzeninden, kardesinden, anasından babasından kıskanmasını asla ama asla kabul edilebilir bulmuyorum. kıskanmanın da bir adabı usulu vardır, bu kıskanmak değil hastalıklı bir kişilik muhtemelen.
dertsiz başınıza dert almamak için attıgınız adım çok yerinde olmuş. eminim sizi hem seven hem sayan, hem de ailenize akrabalık ilişkilerinize saygı gösteren, ailenizle aile olabilecek birisi çıkacaktır karşınıza.

Cok sagolun. Ne guzel yazmissiniz. Amin. Insallah. Tabii cok uzuldum cunku bunlar olana dek 4 4 luktu. Kizimin babasindan bile kiskanirken hic bir belirti yapmadi. "Tabii insan kiskaniyor ama normal olsun bosver" demisti bende icini rahatlattim ve konu bir daha acilmadi. Malesef hasta bir kisilikmis. Yoksa kotu bir insan degil
Hatta cok merhametli ama bu kiskanclik degil sadece altinda kisilik bozuklugu var bence cunku o an oyle bir yuz ifadesine olustuki birden cildirmis gibiydi. Boyle insanlarin bu huyu butun diger iyi huylarini yikip geciyor. Rabbim cumlemizin karsisina iyi insanlar cikarsin. Tekrar cok sagolun. Allah razi olsun.

Yanlis anlasilma olmasin virgul yapmayinca sanki "kiskanclik degil ama sadece kisilik boxuklugu" demis gibi olmusum
Demek istedogim sadece kiskanclik degil ustune birde agir kisilik bozuklugu demek istedim. Kiskanclik basli basina bir agir vaziyet zaten. Kisinin kendisi icinde karsi taraf icinde eziyet. Tekrar sagol kardesim.

Asla derim. Aslaaaaaa.
Çocuğunuzu riske atmayın.
Ki kendi adima aska sevgiye cok saygi duyuyorum. Emin olamazsiniz manyak gibi cocugumdan kiskansa ne oalack?

Cok dogru bir gun oda olabilirdi

Ayrılmakla iyi yapmışsınız çünkü adam hastalık boyutunda kıskanç. Bir ömür çekilmez.

Bu tür insanlar yaşam enerjinizi alır götürür... Her yerden engellediğini iyi olmuş inşallah bir daha karşınıza çıkmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…