Oyle canimBu kıskançlık değil, önce onu bir netleştirelim.
Bu psikolojik bir rahatsızlık.
Ayni fikirdeyim zaten. TesekkurlerOkumadan direkt cevap veriyorum.
Yürümez.
Olmaz o iş.
Mümkün degil.
Yipratir, mahveder herseyi zamanla.
"Kiskanan erkek seviyordur" kafasi hastalikli bir kafa.
Kendine ve karsisindakine guveni olmayan erkek kiskanir ve psikolojik sorunlari olan kadinlarin da bu hosuna gider.
O kadar.
Yani anlaşıksızmı yazdim bilmiyorum. Ilk 3 bucuk ay boyleydi. Dunde o anlattigim durum oldu.
On gun oncede yegenimi seviyorum diye koskandi birde dun kuzenimidün ilk defa mı oldu kıskançlık bir anda? Hiç mi belirti vermedi bu adam?
Tabiiki ilk aklima evladim geldi zaten.Sizin adınıza üzüldüm. Bence barışmayın. Evladınızı da düşünün.
Tesekkurler ayricaSizin adınıza üzüldüm. Bence barışmayın. Evladınızı da düşünün.
On gun oncede yegenimi seviyorum diye koskandi birde dun kuzenimi
4 aydir birlikteytik
Benim bir arkadaşımın sevgilisi de arkadaşımın kedilerini kıskanıyorduBen dünyanın en kıskanç biriyim ve kıskanç bir erkekle sevgili olmuştum. Hayatım mahvoldu. Adam kendi ailemi bile kıskanır oldu. Nerdeyse kendinden bile kıskanacak hale geldi. Bana hayatı zehir etmişti. Hiç tavsiye etmem. Sizin mutsuz olmanızı istemem.
Yani fark etmedim hatta yanindaben oldugumda herseyi giyebilirsin diyordu. Kiskanc oldugunu soylemisti ama dedigim gibi gordugum bir sey yoktu.hayır akraba kıskanma meselesini demiyorum.
yeğeninizi kıskanana kadar bu adam hastalıklı ruh haline dair bir belirti vermedi mi yani? Bir erkekle samimi arkadaş olduğunuzu bilse ne yapardı mesela? Kıyafetinize karıştı mı? Sert bir dille size bir şeyleri dayatmadı mı?
Konu buraya gelmeden farkedip bitirmeliydiniz. Hadi hiç farketmediniz yeğen meselesinden sonra devam etmeniz şaşırtıcı. En son kuzen olmuş. Soruyorsunuz.
Bu insanı 100 km yanınıza yanaştırmayın.
Cok dogruBu kıskançlık değil bence ruh hastalığı. Kuzenimle, yeğenimle ilişkime karışacak insanı direk şutlarım sevgimin boyutunun da hiç önemi olmaz.
Ne bileyim oyle degildirde ama sanki benim cocugumu benden dahami cok dusunecek o.. yani saglikli bir kafa degil iyice emin oldum kuzen konusundan sonra.. bu kafalari siz biz cozemeyizCocugunuzun adını mı kıskandı pardon
Kendisini cocugunuz yerine mi koymuştu acaba?
Biri ile tanistim. Ben 39 yasindayim bosandim ve bir kizim var 13 yasinda. Tanistigim insanda 34 yasinda. Bir iliskiye basladik
Cok olgun ve iyi biri ve cok seviyor beni. Sinirlendigimde bile bana hic sesini yukseltmeyen biri. Cocuguma cok iyi bir abi olacak biri olduguna tanidikca dahada emin oldum. Sevdik birbirimizi ama zamanla supheci ve kiskanc biri oldugunu gordum
Oyleki 10 yasindaki yegenimi seviyorum diye kiskandi. Cocugumun adina bile kiziyormus bana niyr bi baska cocugu da seviyormusum. Sonra evli barkli cocuklu kuzenimden hic ortada bir sey yokken kiskandi. Birde bir suru kufurler saydi onun arkasindan ki hic tanimaz etmez. Bende bitirdim. Tam dualarim kabul oldu dogru kisi derken bunlari gordum ve hasta boyutundaki kiskancligindan korkup ayrildim. Sizin bu tarz tecrubeleriniz nedir? Barismaya ikna olmamak icin heryerden engelledim.
Rica ederim. Önemli olan siz ve evladınızsınız.Tesekkurler ayrica
Yegenimden kiskanmasi tabii bi erjekten kiskanmq gibi degildi ama yinede hasta ruhlu bi kiskanma bicimiydi. Beni herkesten kiskqniyormus. Cok sukur cok gec olmadan kurtuldum ama insan uzuluyor gercekten...hicmi akli basinda dogru durust biri cikmaz.. gerci bosandiktan sonra cesaret edemedim ve iliski istemedim yillarca. Bu kisinin ise kiz kardesine karsi korumaci tavrindan etkilendimYuh ya 10 yasindaki yegeninizden nasil kiskaniyor siziValla benimde yegenlerim var. Beni yegenlerimden kiskanacak adamim alnini karislarim, aninda kapiyi gosteririm. Yegenlerimi ben buyuttum sayilir, bebekliklerini bilirim su an essek kadar olmus olsa da en buyukleri. Boyle hastalikli bir adamla iyi ki isi ilerletmemissiniz. Basiniza bela olurdu Allah korusun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?