Kiskanc biri ile iliski yururmu

Neden illa korumaci bir tip istiyorsunuz? Siz guclu bir kadinsiniz. Bosanmissiniz ve de cocugunuzu buyutuyorsunuz. Hayatinizda kimse olmasa bile kendi kendinize yetersiniz. Korunma icgudunuzu anlayabiliyorum, bu size belki cazip geliyordur ama cok tehlikeli de olabilir. Muhtemelen en dogru cevabi kendiniz bulacaksiniz. Bir kiziniz var onceliginiz o olacaktir. Hakkinizda hayirlisi olsun:)

Engellediğinizi okuyana kadar içim içimi yedi.. Ama sonra rahatladım en doğrusunu yapmışsınız. Erkek kıskançlığı ölümcül birşeye dönüşebiliyor o yüzden bana kıskanç erkekler tehlikeli geliyor ki inanın öyle. Allaha şükür öyle bir tecrübem olmadı ama bir akrabam eşini balkona çamaşır asmaya çıkartmıyordu. Kademe kademe bu hale kadar geldiler sonunda kadının ailesi geldi ve kızlarını aldılar nihayet. Bunun sonu acı biten örnekleri de var biliyorsunuz. Kadın cinayetlerinin çoğunun sebebi bu zaten..

Aynen dediginiz gibi kizimada kiz kardesi gibi bakar diye dusundum.
Yoksa korumasina ihtiyacimiz yok cok sukur. Yani dogru cevap bir daha gorusmemek biliyorum ama
Icim aciyor..fakat resmen pskopat gibi birden kufurler saydirmaya basladi
Yarin bir gun bana anneme kizima Allah korusun ayni kufurleri etmeyecegi ne maglum
Ki zaten daha evli bile degiliz ona ragmen kendine hakim olamayip kuzenime kufur etmeside bitirmem icin yeterli

Sagolun :). Evet aynen malesef oyle. Bende onu dusunmedim degil. Bir evladim var ne bir pskopatla buyutmrk nede cinayete kurban gidip cocugumu oksuz birakmak isterim. Allah korusun. Tekrar sagolun.

Bir erkek agzına küfürü aldıgı an bas tekmeyi... Ne oldugu belli. Pislik herif.. Kıskanclık degil onun ki piskpatlık bu ıkisini ayırt etmek lazım..

Kişi kendinden bilir işi. Demek ki kendisi size yakıştırdığı tarzda bi insan. On yaşında çocuktan kıskanan bi kafa yapısıyla evlilik mi ? İkna olmamanız için bu sebep bile yeterli

Olmaz o iş sütten ağzınız yanmış zaten böyle ruh hastalarına müsade etmeyin eminim sizin ve kızınızın iyileşmeye ihtiyacı var daha fazla yaralanmaya değil

Kişi kendinden bilir işi. Demek ki kendisi size yakıştırdığı tarzda bi insan. On yaşında çocuktan kıskanan bi kafa yapısıyla evlilik mi ? İkna olmamanız için bu sebep bile yeterli
Tabii oda normal degilde yani bir erkekten kiskanir gibi degil fakat benim.sevdigim her insandan beni kiskaniyormus. Bunuda af dilercesine anlatmisti o zaman. Bende bir seferlik sacmaladi gibi inanmak iatedim sanirim. Tabii akil verdim.vs. Ama nasil kiskanma olursa olsun delilikten ote hastalik
Allah iyilerle karsilastirsin herkesi
Bazi Insanlar cok zor cok bela olabiliyorlar.

Evet bu normal bi şey değil hastalıklı gibi davranmış Allah yardımcısı olsun

Kaç yaşına gelmişsiniz, bu saatten sonra kıskançlık mı çekeceksiniz cidden? Ergen gibi...

Küçücük yiğeni ne küfür eden er kişisi nasıl evladına iyi bir abi olacakmış acaba. Sizde bir tuhafsınız adam manyak. Asla barışmayın

Küçücük yiğeni ne küfür eden er kişisi nasıl evladına iyi bir abi olacakmış acaba. Sizde bir tuhafsınız adam manyak. Asla barışmayın
Benim bastaki dusuncem oydu. Yegenimden kiskanma ve kuzenime kufur durumu cok yeni oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…