Yegenimden kiskanmasi tabii bi erjekten kiskanmq gibi degildi ama yinede hasta ruhlu bi kiskanma bicimiydi. Beni herkesten kiskqniyormus. Cok sukur cok gec olmadan kurtuldum ama insan uzuluyor gercekten...hicmi akli basinda dogru durust biri cikmaz.. gerci bosandiktan sonra cesaret edemedim ve iliski istemedim yillarca. Bu kisinin ise kiz kardesine karsi korumaci tavrindan etkilendim
Banada kizimada boyle olur dedim. Oyleydide ama baska arizasi varmis(
Engellediğinizi okuyana kadar içim içimi yedi.. Ama sonra rahatladımBiri ile tanistim. Ben 39 yasindayim bosandim ve bir kizim var 13 yasinda. Tanistigim insanda 34 yasinda. Bir iliskiye basladik
Cok olgun ve iyi biri ve cok seviyor beni. Sinirlendigimde bile bana hic sesini yukseltmeyen biri. Cocuguma cok iyi bir abi olacak biri olduguna tanidikca dahada emin oldum. Sevdik birbirimizi ama zamanla supheci ve kiskanc biri oldugunu gordum
Oyleki 10 yasindaki yegenimi seviyorum diye kiskandi. Cocugumun adina bile kiziyormus bana niyr bi baska cocugu da seviyormusum. Sonra evli barkli cocuklu kuzenimden hic ortada bir sey yokken kiskandi. Birde bir suru kufurler saydi onun arkasindan ki hic tanimaz etmez. Bende bitirdim. Tam dualarim kabul oldu dogru kisi derken bunlari gordum ve hasta boyutundaki kiskancligindan korkup ayrildim. Sizin bu tarz tecrubeleriniz nedir? Barismaya ikna olmamak icin heryerden engelledim.
Biri ile tanistim. Ben 39 yasindayim bosandim ve bir kizim var 13 yasinda. Tanistigim insanda 34 yasinda. Bir iliskiye basladik
Cok olgun ve iyi biri ve cok seviyor beni. Sinirlendigimde bile bana hic sesini yukseltmeyen biri. Cocuguma cok iyi bir abi olacak biri olduguna tanidikca dahada emin oldum. Sevdik birbirimizi ama zamanla supheci ve kiskanc biri oldugunu gordum
Oyleki 10 yasindaki yegenimi seviyorum diye kiskandi. Cocugumun adina bile kiziyormus bana niyr bi baska cocugu da seviyormusum. Sonra evli barkli cocuklu kuzenimden hic ortada bir sey yokken kiskandi. Birde bir suru kufurler saydi onun arkasindan ki hic tanimaz etmez. Bende bitirdim. Tam dualarim kabul oldu dogru kisi derken bunlari gordum ve hasta boyutundaki kiskancligindan korkup ayrildim. Sizin bu tarz tecrubeleriniz nedir? Barismaya ikna olmamak icin heryerden engelledim.
Aynen dediginiz gibi kizimada kiz kardesi gibi bakar diye dusundum.Neden illa korumaci bir tip istiyorsunuz? Siz guclu bir kadinsiniz. Bosanmissiniz ve de cocugunuzu buyutuyorsunuz. Hayatinizda kimse olmasa bile kendi kendinize yetersiniz. Korunma icgudunuzu anlayabiliyorum, bu size belki cazip geliyordur ama cok tehlikeli de olabilir. Muhtemelen en dogru cevabi kendiniz bulacaksiniz. Bir kiziniz var onceliginiz o olacaktir. Hakkinizda hayirlisi olsun:)
Sagolun :). Evet aynen malesef oyle. Bende onu dusunmedim degil. Bir evladim var ne bir pskopatla buyutmrk nede cinayete kurban gidip cocugumu oksuz birakmak isterim. Allah korusun. Tekrar sagolun.Engellediğinizi okuyana kadar içim içimi yedi.. Ama sonra rahatladımen doğrusunu yapmışsınız. Erkek kıskançlığı ölümcül birşeye dönüşebiliyor o yüzden bana kıskanç erkekler tehlikeli geliyor ki inanın öyle. Allaha şükür öyle bir tecrübem olmadı ama bir akrabam eşini balkona çamaşır asmaya çıkartmıyordu. Kademe kademe bu hale kadar geldiler sonunda kadının ailesi geldi ve kızlarını aldılar nihayet. Bunun sonu acı biten örnekleri de var biliyorsunuz. Kadın cinayetlerinin çoğunun sebebi bu zaten..
Bir erkek agzına küfürü aldıgı an bas tekmeyi... Ne oldugu belli. Pislik herif.. Kıskanclık degil onun ki piskpatlık bu ıkisini ayırt etmek lazım..Biri ile tanistim. Ben 39 yasindayim bosandim ve bir kizim var 13 yasinda. Tanistigim insanda 34 yasinda. Bir iliskiye basladik
Kişi kendinden bilir işi. Demek ki kendisi size yakıştırdığı tarzda bi insan. On yaşında çocuktan kıskanan bi kafa yapısıyla evlilik mi ? İkna olmamanız için bu sebep bile yeterliBiri ile tanistim. Ben 39 yasindayim bosandim ve bir kizim var 13 yasinda. Tanistigim insanda 34 yasinda. Bir iliskiye basladik
Oyle evet cok haklisiniz. Sagolun...Bir erkek agzına küfürü aldıgı an bas tekmeyi... Ne oldugu belli. Pislik herif.. Kıskanclık degil onun ki piskpatlık bu ıkisini ayırt etmek lazım..
Olmaz o iş sütten ağzınız yanmış zaten böyle ruh hastalarına müsade etmeyin eminim sizin ve kızınızın iyileşmeye ihtiyacı var daha fazla yaralanmaya değilBiri ile tanistim. Ben 39 yasindayim bosandim ve bir kizim var 13 yasinda. Tanistigim insanda 34 yasinda. Bir iliskiye basladik
Tabii oda normal degilde yani bir erkekten kiskanir gibi degil fakat benim.sevdigim her insandan beni kiskaniyormus. Bunuda af dilercesine anlatmisti o zaman. Bende bir seferlik sacmaladi gibi inanmak iatedim sanirim. Tabii akil verdim.vs. Ama nasil kiskanma olursa olsun delilikten ote hastalikKişi kendinden bilir işi. Demek ki kendisi size yakıştırdığı tarzda bi insan. On yaşında çocuktan kıskanan bi kafa yapısıyla evlilik mi ? İkna olmamanız için bu sebep bile yeterli
Aynen oyle kardesim. Cok sagolun.Olmaz o iş sütten ağzınız yanmış zaten böyle ruh hastalarına müsade etmeyin eminim sizin ve kızınızın iyileşmeye ihtiyacı var daha fazla yaralanmaya değil
Evet bu normal bi şey değil hastalıklı gibi davranmış Allah yardımcısı olsunTabii oda normal degilde yani bir erkekten kiskanir gibi degil fakat benim.sevdigim her insandan beni kiskaniyormus. Bunuda af dilercesine anlatmisti o zaman. Bende bir seferlik sacmaladi gibi inanmak iatedim sanirim. Tabii akil verdim.vs. Ama nasil kiskanma olursa olsun delilikten ote hastalik
Allah iyilerle karsilastirsin herkesi
Bazi Insanlar cok zor cok bela olabiliyorlar.
AminEvet bu normal bi şey değil hastalıklı gibi davranmış Allah yardımcısı olsun
Benim bastaki dusuncem oydu. Yegenimden kiskanma ve kuzenime kufur durumu cok yeni olduKüçücük yiğeni ne küfür eden er kişisi nasıl evladına iyi bir abi olacakmış acaba. Sizde bir tuhafsınız adam manyak. Asla barışmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?