- Konu Sahibi cesursincap
-
ne alaka kıskançlık yahuub tabikii ablacığım ellerine sağlık deyip bir güzel alırımMerhaba hanımlar. Aslında dert değil ama nasıl tavır takinacagim bilmediğimden size danışmak istiyorum. Esimin ailesiyle mesafeli bir ilişkim var. Bunda eşimin babasıyla konuşmuyor oluşunun etkisi büyük. İki eltiyiz. Diğeriyle samimiler. Ona ellerinden geleni yaparlar. Zeytin, reçel, dolaba manti, kış hazırlıkları, çocuk bakımı vesaire. Bense ameliyat olduğumda bile kendi kendime baktım. Şimdi sorum şu ki gorumcem aradı az önce. Diğer eltime 10 kg salça hazırlamış bana da eger istersem 5 kg verebilecegini söyledi. Ayrım olmasın diyor. Ben almak istemiyorum ama kararsizim da. Alirsam sanki iyilik yapmislar gibi olacak almazsam ayıp mı olur?
20 kg salça tüketmek de her kişinin karı değil yalnız. Kv den kıcına motor taktırsa yetişemez o gelineOnlar çok tuketiyormus. Aslında 20 kg istemişler. Ama 10 verebilirim dedi görümce. Biz senede 5 ancak tuketiyoruz.
Bak işte bana göre düşünceleri özgurce ifade etme sana göre ukalalık. Bence buraya konu açtıysan herşeye açık olacaksın.
Neden başka özgürlüklerden bahsediyorsun ki ben düşünce özgürlüğünden bahsetmiştim oysaki DÜŞÜNCE ÖZGÜRLÜĞÜ. Senin bahsettiğin düşünce özgürlüğü değil tamamıyla bir eylemÖzgürlüğün sınırlarının nerede başlayıp nerede bittiğini bir dusunun o halde. Özgürlük ve herşeye açık olmak derken birisi gelsin kufretsin gitsin Ya da sırf dusunce nedeniyle vursun öldürsün birşey demeyelim. O da onun özgürlüğü sonuçta öyle değil mi?
Neden başka özgürlüklerden bahsediyorsun ki ben düşünce özgürlüğünden bahsetmiştim oysaki DÜŞÜNCE ÖZGÜRLÜĞÜ. Senin bahsettiğin düşünce özgürlüğü değil tamamıyla bir eylem
Alirsam sanki onlara bak biz sizi ayirmiyoruz deme hakki vereceğim gibi. Oysaki hep ben önemsiz hissettim kendimi. Almazsam da ayıp olacak gibi bilemiyorum çok kararsizim.
İyide canım benm ben seni ne tanırım ne bişey. Sen sadece konu başlığında ben kıskanç eltiyim diye yazdığın için öyle yazdım. Yoksa kimseyle derdim yok . Benm eltim çok kıskanç bi insan herseyını kıskanır aldığım telefona giydgm kıyafete kadar. O kenafir gözlerini bi diker bidaha çekmez.Birisi gelse benim dusunceme gore sen söyle böylesin dese. Ee bu da DÜSÜNCE ÖZGÜRLÜĞÜ olmuyor mu?
mesafeyi koyan sizsiniz ,bence önemsiz hissetmeniz yersiz başka mevzular yoksa.almak istiyorsanız alın.Alirsam sanki onlara bak biz sizi ayirmiyoruz deme hakki vereceğim gibi. Oysaki hep ben önemsiz hissettim kendimi. Almazsam da ayıp olacak gibi bilemiyorum çok kararsizim.
ben vermek istemiyosam öyle istemeye istemeye uzatıp yer misiin derim
aslında alt yazı geçiyorum yani lütfen isteme hepsini kendim yemek istiyorum diye
ya kimsenin uzattığı bişeyi canım çok istese de almıyorum benim yediğime de göz dikmesinler ya
bi simit alıyorum mesela 2 kişi 2 parça koparıyor
ee bana ne kaldı?
Yapmıyorlar diye yakınıyorsunuz yapınca da alsam mı almasam mı...
sonradan başına kakmayacaklarsa al.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?