Kıskanç Elti O Benim

ne alaka kıskançlık yahuub tabikii ablacığım ellerine sağlık deyip bir güzel alırım

aynı mesafelı duruşunuza devam ederek ne verırlerse alın bence vermezlerse ozellıkle ıstemeyın ama verilenide geri çevirmeyin ben olsam oyle yapardım yani.

Bak işte bana göre düşünceleri özgurce ifade etme sana göre ukalalık. Bence buraya konu açtıysan herşeye açık olacaksın.

Özgürlüğün sınırlarının nerede başlayıp nerede bittiğini bir dusunun o halde. Özgürlük ve herşeye açık olmak derken birisi gelsin kufretsin gitsin Ya da sırf dusunce nedeniyle vursun öldürsün birşey demeyelim. O da onun özgürlüğü sonuçta öyle değil mi?

Neden başka özgürlüklerden bahsediyorsun ki ben düşünce özgürlüğünden bahsetmiştim oysaki DÜŞÜNCE ÖZGÜRLÜĞÜ. Senin bahsettiğin düşünce özgürlüğü değil tamamıyla bir eylem

Birisi gelse benim dusunceme gore sen söyle böylesin dese. Ee bu da DÜSÜNCE ÖZGÜRLÜĞÜ olmuyor mu?

Birisi gelse benim dusunceme gore sen söyle böylesin dese. Ee bu da DÜSÜNCE ÖZGÜRLÜĞÜ olmuyor mu?
İyide canım benm ben seni ne tanırım ne bişey. Sen sadece konu başlığında ben kıskanç eltiyim diye yazdığın için öyle yazdım. Yoksa kimseyle derdim yok . Benm eltim çok kıskanç bi insan herseyını kıskanır aldığım telefona giydgm kıyafete kadar. O kenafir gözlerini bi diker bidaha çekmez.
Yani tavrım sana değildi belki kıskanç olan eltin bilemem ? Sadece sen öyle yazdığın için yazdm

Bence alın,belki mesafe azalır daha iyiye gider ilişkiler.ilerde verdik yaptık ettik deyip başa kakarlarsa da lanet olsun deyip çekersiniz kendinizi yine geri.

Alirsam sanki onlara bak biz sizi ayirmiyoruz deme hakki vereceğim gibi. Oysaki hep ben önemsiz hissettim kendimi. Almazsam da ayıp olacak gibi bilemiyorum çok kararsizim.
mesafeyi koyan sizsiniz ,bence önemsiz hissetmeniz yersiz başka mevzular yoksa.almak istiyorsanız alın.

Yok kiz ben paylasmayi daha cok sevrim. Eger karsi taraf almazsa pekte keyifli yiyemiyorum karsisinda artik. Uff alsana ya beraber yiycektik iste diye.

al bence görümcende sen mesafe koyduğun için ister misin diye söylemiş biraz samimi olsanız gel kız salçanı al falan derdi. Ama mesafe iyidir koru ha bu mesafeyi korurkende daha yakın olana illa daha fazla yaparlar onu da hoş gör artık

İstemiyorsan alma "bilsem almazdım ben bir arkadaştan aldım sağol" de olsun bitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…