- 10 Nisan 2015
- 1.213
- 811
- 73
- Konu Sahibi cesursincap
-
Sen mesafeli durduğun için sana yaklaşamıyor olabilirler mi ?Alirsam sanki onlara bak biz sizi ayirmiyoruz deme hakki vereceğim gibi. Oysaki hep ben önemsiz hissettim kendimi. Almazsam da ayıp olacak gibi bilemiyorum çok kararsizim.
Neden ona 10 sana 5
Sen o kıskanç elti misin?bende de var bitane. Herşeyimızı kıskanarak elinize ne geçiyor anlatsana braz
Sizin dünyanın merkezi benim tavirlarinizla elinize geçenlerle benzer şeyler.
Valla hiç de dünyanın merkezi benim tavırlarına burunmedim. İşte okadar kıskancsnz ki karşınızdaki insanı da kendiniz gibi görüyorsunuz.
Kişi kendinden bilir işi hesabıbu hayatta hiç kimseyi kıskanmadım kıskanmam da bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın yeterki baba bulaşmasın, aman iyi olsun da bana satasmasin hesabı. İyilik güzel şey kimseyi kıskanmamak çok güzel sende gelsene
Sevgi pitircigi arkadaşım beni, eltimi, hayatımı hiç tanımadan bu tavriniz enteresan. Azıcık ötede oynarsaniz sevinirim
Sevgi pitircigi arkadaşım beni, eltimi, hayatımı hiç tanımadan bu tavriniz enteresan. Azıcık ötede oynarsaniz sevinirim
Az ötede oynayıp oynamayacagimi sana soracak değilim.
O kıskanç elti benim diye itiraf ettiğin için yazdım bunları yani konuşmam geneldı
Bak işte bana göre düşünceleri özgurce ifade etme sana göre ukalalık. Bence buraya konu açtıysan herşeye açık olacaksın.Bence bana soracaksınız. Benim konumda misafirsiniz. Yorum yapabilirsiniz ama ukalalik asla.
Esinizin ailesine masefelisiniz esinizin babasiyla konusmuyorsunuz diger eltinize daha sicak davranilmasi caninizi sikiyor.
Konusmamak icin mesafeli davranmak icin sebepleriniz vardir elbette ama siz mesafeli iseniz o degil ise tabiki karsi tarafta ona gore davranacak.
Salcayida buzlari eritmek istiyorsaniz alin. Yok ben mesafeli kalmak istiyorum diyorsaniz almayin. Mesafeli oldugunuz surece de eltinize samimi olmalarina laf etmeyin. Hem mesafeli olup hem onlarin size sicak davranmasini bekleyemezsiniz sonucta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?