Kıskanç Elti O Benim

Alma bence . bak samimi söylüyorum. Yardımı olmamış bu insanların sana karşı . Yalnız bırakılmassin. Alıp minnet olacağına hic olmasin

Sen o kıskanç elti misin? bende de var bitane. Herşeyimızı kıskanarak elinize ne geçiyor anlatsana braz

Al tabiki. Ben evlendiğimden beri aç gözlü bi gelinmiş gibi görünmemek için hep kendi annemin yaptıklarından getirirdim salçamı reçelimi ama kayınvalidem derdi bak kızım burda salçalarımız reçellerimiz herşey var istediğin zaman al diye. Evlendiğimden beri bir tane salça aldım sadece onda da hangisi domates hangisi biber diye kvme sorarken görümcem espriyle oh oh biz yapalım gelin götürsün falan deyip beni sinir etmişti. Geçenlerde turşu yapmış benim de sevdiğim bi turşudan 2 kavanoz, bitanesini sen al dedi. Görümcem ordan atladı bi tanesi sana çok gelirse eğer tabağa koyupta da alabilirsin dedi. ki orta boy bi kavanoz büyük birşey değil. Çok cimridir kendisi. Sırf ona inat aldım birini kvme tşk.ettim. Ben bi fabrikada muhasebeciyim gıda üretimi yapılıyor ve sürekli kendime aldığım ürünlerden veririm onlara da. Güzel bi yemek yaptığımda veririm. Bunlar küçük ama güzel şeyler. bide görümceyi sinir etmek hoşuma gitti artık ne verirlerse alıcam. Hiç ince düşünmicem

Sizin dünyanın merkezi benim tavirlarinizla elinize geçenlerle benzer şeyler.

Valla hiç de dünyanın merkezi benim tavırlarına burunmedim. İşte okadar kıskancsnz ki karşınızdaki insanı da kendiniz gibi görüyorsunuz.
Kişi kendinden bilir işi hesabı bu hayatta hiç kimseyi kıskanmadım kıskanmam da bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın yeterki baba bulaşmasın, aman iyi olsun da bana satasmasin hesabı. İyilik güzel şey kimseyi kıskanmamak çok güzel sende gelsene

Sevgi pitircigi arkadaşım beni, eltimi, hayatımı hiç tanımadan bu tavriniz enteresan. Azıcık ötede oynarsaniz sevinirim

Sevgi pitircigi arkadaşım beni, eltimi, hayatımı hiç tanımadan bu tavriniz enteresan. Azıcık ötede oynarsaniz sevinirim

Az ötede oynayıp oynamayacagimi sana soracak değilim.
O kıskanç elti benim diye itiraf ettiğin için yazdım bunları yani konuşmam geneldı

Esinizin ailesine masefelisiniz esinizin babasiyla konusmuyorsunuz diger eltinize daha sicak davranilmasi caninizi sikiyor.

Konusmamak icin mesafeli davranmak icin sebepleriniz vardir elbette ama siz mesafeli iseniz o degil ise tabiki karsi tarafta ona gore davranacak.

Salcayida buzlari eritmek istiyorsaniz alin. Yok ben mesafeli kalmak istiyorum diyorsaniz almayin. Mesafeli oldugunuz surece de eltinize samimi olmalarina laf etmeyin. Hem mesafeli olup hem onlarin size sicak davranmasini bekleyemezsiniz sonucta.

Alma ya. Salçasızlıktan ölmedim de hatta. Başlarına çalsınlar salçalarını. Hem o ne biçim teklif öyle? İstersen sana da verebilirim? Vermeye gönlüm yok anla işte diyor resmen. Ben sizin yerinizde olsam, bir tas çorba yapmaya gelmeyen insanlarla konuşmam bile. Zaten eşinde mesafeliymiş. Sende eşin gibi mesafeni koru. 5 kg salça nedir ki ben göndereyim sana, onlardan alma.

Sadece eşim babasıyla mesafeli. Yoksa aynı şehirde yaşayan biziz. Her sıkıntıda gerek kv gerek görümce yardım etmeye çalışırız. Hastane doktor işleri bizdedir. Araba ihtiyacında biz gideriz. Gezmeye gideceksek muhakkak kv alırız. Sırf yeğenleri istiyor diye haftaya denize goturecegiz. Ama hergun aramayiz, anneciğim diyemem bu tur bir mesafemiz var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…