Ben de onu düşündüm . Çocuğunun olmamasının bu konudaki yeri neHenüz çocuğu olmamış diye belirtmeniz neden?
Saçmalık işte o kıskançsa sende kötü niyetlisin anladınmıBen de onu düşündüm . Çocuğunun olmamasının bu konudaki yeri ne
Cocuk yapmak icin evlenilmiyor.15 yıllık evli, çocuğu olmamış.
Hem de çok kötü niyetli .Saçmalık işte o kıskançsa sende kötü niyetlisin anladınmıbunu belirtmesi niyetini açık ediyor zaten
Allah bilir çocuk yaparsa onuda kıskanır derCocuk yapmak icin evlenilmiyor.
Sevgi den evlenir insan.
Ask dan evlenir insan.
Birlikte güzel yillar icin evlenir insan.
cocugu olmamis olmasi Sizi etrafi da ILGILENDIRMEZ.
Böyle insanlar yüzünden; Elti, Görümce, Kayinvalide ve gelin duyunca insan huylaniyor.Allah bilir çocuk yaparsa onuda kıskanır der
Bu acizliktir başak bişey değil tamam şikayetin varsa ammena ama o kadını küçük düşürmeye hakkın yok senin ne demek çocuğu olmamışHem de çok kötü niyetli .
Kesinlikle şuan çok üzüldüm gerçekten rabbim ona sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallahBöyle insanlar yüzünden; Elti, Görümce, Kayinvalide ve gelin duyunca insan huylaniyor.
Evliligin ve Aile büyümesinin nekadar güzel birsey oldugunu hic bir zaman bilmicekler.
karsi tarafin Ailesini bir Aile degil de düsman olarak görüyorlar.
Igrencsiniz. Ve bu yazdiginiz Cocuk olmamasi olayi düsünceniz cok igrenc. Mide bulandirici.
Allah öyle imtihan verir ki istediği kadar küçümsesinBu acizliktir başak bişey değil tamam şikayetin varsa ammena ama o kadını küçük düşürmeye hakkın yok senin ne demek çocuğu olmamış
Hiç dua ettin mi sen allahım herşey senin elinde 15 sene beklemiş sen beklediğine son ver diye yok anca yargılarlar
Amin InsallahKesinlikle şuan çok üzüldüm gerçekten rabbim ona sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?