Allah akıl fikir versin diyecek bişey yok yanlız ben eltiye çok üzüldüm allah yardımcısı olsunBoyle bir seyden kucuk dusebilir mi bi insan. Allah verir Allah alir onun elinde hersey. Biz Allahin takdirine nasil laf edebiliriz ya da nasil kucuk dusebiliriz. Ama cok kirici. Agizdan cikanlara dikkat etmek lazim rabbimin imtihanina karsi bi laf etmek belki senin de imtihanin olur tobeler olsun. Ne kafayla dediyse.....
Bu işin sonu toplu ban gibi gözüküyor ben şuracıkta takipte kalayımHanımlar sakin olun, durun yahu daha ilk sayfada ortalık ayağa kalkmış.
Simdi tamamini okuyunca sanirim sizi rahatsiz eden baska seylerde var siz ozetle ustu kapali anlatmissiniz. Dogru bazi seyler var ki yasarsin ama anlatmaya gelince zordur sizinki de bu hesap. Tek yanlis kadini tanitirken cocugunun olmamasina vurgu yapman. Bak sana abla tavsiyesi imkanin varsa baska bi yerde otur. Kapina da engel koyamazsin iyi dusunMutfakta oturuyorum. Oturma adasından gözlerini dikmiş biri bana bakıyor. Baktım o. Tebessüm ettim hiç istifini bozmadı. Sadece bakıyor. Sonra ben yanlış anladım diye düşündüm. Nikahta da aynısını yapmış. Eşime demişler. Yengen yiyecek gibi gözünü ayırmadan bakıyor. Dikkatli olun diye
Çocuğun olmaması ile evini yeni döşeyen birine “çirkin olmuş” diyerek heves kırmanın, moral bozmanın alakası nedir ki?Sadece şunu söylemek istedim bir insan için çocuğunun olmaması ne kadar yürek dağlayıcı birsey farkinda olsaydin o kadina böyle duygular besleyemezdin
Bunu niye b3ni alıntilayarak yazdınız ben konu sahibi kötü vesayre demedim onu kotulemedim neden böyle soyl2din diye eleştiri de yapmadım siz bana niye yurudunuzÇocuğun olmaması ile evini yeni döşeyen birine “çirkin olmuş” diyerek heves kırmanın, moral bozmanın alakası nedir ki?
Kötü biri olması gerekmiyor bunun için.
Konu sahibi görmüş, özenmiş, heves etmiş olabilir. Dili sivri de olabilir. Öyle kabul etmek gerektiğinde gülümseyip geçmek gerek bence.
Ama engellemek vs. uç davranışlar.
Hayat alanınızın dışında tutmaya çalışın yalnızca. Ne siz onu üzün, ne o sizi.
İnsanlar çeşit çeşit hoş görün.
İlk iki cümlem sizin yorumunuza bir soruydu. Gerisi konu sahibinin konusuna yorumumdu.Bunu niye b3ni alıntilayarak yazdınız ben konu sahibi kötü vesayre demedim onu kotulemedim neden böyle soyl2din diye eleştiri de yapmadım siz bana niye yurudunuz
Tek başımıza olduğumuz için düğün öncesi ev alma durumumuz yok. Kiraya da çıkamadık kiralar pahalı. Çocuğu olmamış derken kötü niyetle ya da çocuğu olmayanları aşağılamak amaçlı yazmadım.Simdi tamamini okuyunca sanirim sizi rahatsiz eden baska seylerde var siz ozetle ustu kapali anlatmissiniz. Dogru bazi seyler var ki yasarsin ama anlatmaya gelince zordur sizinki de bu hesap. Tek yanlis kadini tanitirken cocugunun olmamasina vurgu yapman. Bak sana abla tavsiyesi imkanin varsa baska bi yerde otur. Kapina da engel koyamazsin iyi dusun
Kıdamlenecek bi durum yok ki rahmetti anne ve babayla da anlaşamazmış.Eve düşen yıldırım gibisin. Daha şimdiden ortalığı karıştırmaya başlamışsın. Daha şimdiden silmek engellemek nedir ki ne sıfatla? Dur önce bi evlen sonra anlaşıp anlasamayacagını görürsün. Sen şimdiden kendini kıskanılan gelin ilan etmıssın belki de sen onu kıskanmıssındır kıdemli diye. Bu kafayla gidersen huzurun olmaz
Yani soyle biseyde var mesela ben esime evi boyamak lazim derim boyatmaz ama anasi kardesi yada bi komsuda gorse ben demeden boyatir yani ben baskasinin gozunde kiskancmi oluyorumNe var evini boyattıysa, cicek aldıysa. Belki sizden heveslenmiştir. Bu kıskançlık mı oluyor şimdi. Bu tehlikeli değil ama sizin kurduğunuz cümleden anlaşıldığı gibi siz daha tehlikelisiniz. Allah eltinize tez zamanda bebek ve sabır size de vicdan versin
Konu sahibi çocuğu olmuyor diye belirttiği için yazdım ben yoksa onu kotulemiyorum yada niye yazdın diye yargılamadm gayet yumuşak bir yorum ile onun gibi hissetse böyle nefret eder gibi duygu beslemez dedim basit iki cümleİlk iki cümlem sizin yorumunuza bir soruydu. Gerisi konu sahibinin konusuna yorumumdu.
Size yürümedim yani, soru sordum.
gercekten bu konuda aynen boyle olmusBu sitede bazı gruplar var , onların bam teline dokunur bir kelime geçiyorsa kötü anlamda söylenmiş olsun ya da olmasın toplaşıp saldırıya geçiveriyorlar hemen .
Af buyurda neresiyle sana baksınDeyip gözüyle bana bakıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?